Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2009

Sex: The Secret Gate to Eden - Σεξ: Η Κρυφή Πύλη προς την ΕδέμΜια θαυμάσια εξέταση της εσωτερικής διδασκαλίας που βρίσκεται κρυμμένη στις πτυχές κάθε μεγάλης θρησκείας. Μια ταινία ορόσημο για τη Γνωστική Διδασκαλία, με τον τίτλο "Behind the Veil", αυτή η παραγωγή προετοιμαζόταν για σχεδόν πέντε χρόνια.


Αρχέγονος μύθος, Οικουμενική Παράδοση: η ιστορία του Αδάμ και της Εύας δεν είναι άγνωστη στη Δύση. Κάθε παράδοση διατηρεί κάποια εκδοχή αυτής της μυστικής διήγησης, και λίγοι έχουν καταλάβει τα μυστικά που κρατάει.

Ο πειρασμός. Το φίδι. Η εξορία από τον Παράδεισο. Αρχέτυπες ιστορίες οι οποίες έχουν συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους: αλλά ποιος έχει κατανοήσει το αληθινό νόημα τους; Οι θεωρίες αφθονούν, αλλά η ανθρωπότητα παραμένει σε δυστυχία μέσα στην ερημιά. Τώρα, η Εσωτερική Διδασκαλία πάνω στην οποία όλες οι μεγάλες θρησκείες θεμελιώνονται αποκαλύπτεται.

Ιδού το Μεγάλο Αρκάνο: το τρομακτικό μυστικό που μανιωδώς προστατεύονταν για αιώνες. H αληθινή καρδιά όλων των μεγάλων θρησκειών και μυστικιστικών παραδόσεων: ο Δρόμος της Κόψης του Ξυραφιού, η ακριβής επιστήμη για την αφύπνιση της Συνείδησης και την απελευθέρωση της ψυχής από τη δυστυχία. Ο δρόμος για την επιστροφή στην Εδέμ αποκαλύπτεται. Είναι η ώρα για τον άντρα και τη γυναίκα να επανορθώσουν για το λάθος τους και να επιστρέψουν στο αληθινό τους σπίτι.Περιλαμβάνει:

- Εξωτερική και Εσωτερική Γνώση
- Οι Κρυφές Διδασκαλίες του Ιησού
- Η Καταγωγή της Ανθρώπινης Φυλής
- Ο Κήπος της Εδέμ
- Τα Δύο Δέντρα
- Ο Δυισμός του Φιδιού: Κουνταλίνη και Κουνταμπάφερ
- Ο Δρόμος Πίσω στην Εδέμ
- Μορφές Ταντρισμού
πηγή: www.gnosticvideos.org

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία