Κυριακή, Αυγούστου 27, 2006

Διάλεξη - Hercolubus




Θέλω να αναφερθώ με εμφατικό τρόπο στο έτος 1962. ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου. Ώρα μεταξύ 2 με 3 το απόγευμα.

Συνέβηκε ένα ασυνήθιστο γεγονός, υπήρχε τότε ένα ουράνιο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα στον θαυμαστό αστερισμό του Υδροχόου. Αυτό που επιβεβαιώνουμε εδώ, δεν είναι κάτι a priori, χωρίς καμιά αμφιβολία αυτό που λέω ήταν ορατό από όλους τους αστρονόμους του κόσμου. Από όλα τα παρατηρητήρια της γης μπορούσε να επαληθευτεί μια ολική έκλειψη του ήλιου και της σελήνης. Κανείς που να έχει γνώση αστρονομίας δεν θα μπορούσε να το αρνηθεί.

Ήταν ακριβώς αυτή την μέρα και αυτή την ώρα που άρχισε η Εποχή του Υδροχόου και όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος λέγθηκε ότι συναντήθηκαν στον αστερισμό του Υδροχόου για την μεγάλη κοσμική σύνοδο.

Υπήρχαν πολλές θέσεις πάνω στην ημερομηνία που θα άρχιζε η Εποχή του Υδροχόου, κάποιοι υπέθεταν ότι θα ήταν μερικά χρόνια πριν, άλλοι υπέθεταν ότι ήταν μερικά χρόνια μετά, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα και μπροστά στα γεγονότα πρέπει να υποτασσόμαστε.

Το κοσμικό φαινόμενο ήταν ορατό από όλους, επαναλαμβάνω, από όλους τους αστρονόμους του κόσμου, και ξεκινώντας από αυτή την ημερομηνία η δόνηση του Υδροχόου εντεινόταν τρομακτικά.

Όταν εμείς παρατηρούμε ξεκάθαρα το ζώδιο του Υδροχόου, μπορούμε να αποδεικνύουμε πράγματα θαυμάσια:

Ο Υδροχόος είναι κατοικία του Ουρανού και του Κρόνου.

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης επαναστατικός και ελέγχει τους σεξουαλικούς αδένες, είναι τρομερός, καταστροφικός.

Ο Κρόνος προφανώς μας θυμίζει το χάος, της επιστροφή στο αρχικό σημείο της αναχώρησης.

Απέναντι από τον αστερισμό του Υδροχόου συναντάμε τον Λέοντα.

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, επαναστατικό, τρομερό.

Ο Υδροχόος, κυριευόμενος από το χάος, είναι ο θάνατος. Ο Ουρανός είναι η επανάσταση. Ο Λέοντας είναι η συμπαντική φωτιά, καυστικός. Προφανώς το Λιοντάρι του Νόμου βγαίνει να συναντήσει την ανθρωπότητα, που ήδη είναι ώριμη για την τελική τιμωρία.

Εάν εμείς διαλογιζόμαστε σε αυτές τις απόψεις, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι οι ώρες του τέλους έχουν φτάσει και βρισκόμαστε σε αυτές. Αναμφισβήτητα, βρισκόμαστε σε μια στιγμή κρίσιμη, τρομερή, δύσκολη.

Αμέτρητες αρρώστιες εμφανίζονται εδώ κι εκεί και παραπέρα. Η Γη τρέμει και τραντάζεται σε όλες τις εκτάσεις του κόσμου. Οι θάλασσες, σε άλλους καιρούς καθαρές, βρίσκονται μολυσμένες. Τα θαλάσσια είδη πεθαίνουν. Οι ωκεανοί έχουν μετατραπεί σε αληθινούς σκουπιδοτενεκέδες.

Τα ατομικά απόβλητα, ασφαλώς, δεν βρίσκονται σίγουρα εκεί όπου μπορούν να είναι αβλαβή. Είναι ξεκάθαρο πως αργά ή γρήγορα κάποια αποθήκη ατομική θα σπάσει και θα έρθει μια τρομερή καταστροφή.

Η γη, τόσο απαραίτητη για τις καλλιέργειες, θα γίνει άγονη. Εκατομμύρια όντα που την κατοικούν, σε ένα κοντινό μέλλον, θα εμπειριώσουν μια μεγάλη ερήμωση και πολλοί θα είναι οι άνθρωποι που θα αφανιστούν λόγω έλλειψης τροφής. Πόλεμος και φήμες πολέμου σε όλα τα μέρη. Αρρώστιες που δεν υπήρχαν ποτέ πριν κλπ κλπ κλπ.

Η ατμόσφαιρα θα μολυνθεί. Όταν κάποιος πάει ταξίδι στην εξοχή και βλέπει το γαλάζιο του ουρανού, αυτό δεν θα λάμπει, θα λείπει αυτό το τέλειο καθάριο χρώμα των παλιών καιρών, τώρα λάμπει με ένα χρώμα ελαφρώς μολυβένιο, πρασινωπό, αυτό που δείχνει πως η ατμόσφαιρα είναι διαταραγμένη.

Δεν είναι ανάγκη να είσαι πολύ σοφός για να καταλάβεις ότι το ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας είναι το φίλτρο που διαχωρίζει τις ηλιακές ακτίνες σε φως, χρώμα, ζέστη και ήχο. Δυστυχώς αυτό το φίλτρο έχει χαλάσει, λόγω των ατομικών εκρήξεων. Μετά από λίγο αυτό το φίλτρο δεν θα μπορεί να διαχωρίζει τις ηλιακές δονήσεις σε φως, ζέστη, χρώμα και ήχο. Τότε ο ήλιος θα φαίνεται μαύρος και το φεγγάρι κόκκινο σαν αίμα.

Από την άλλη μεριά, ο εκφυλισμός έχει φτάσει στο μάξιμουμ, δεν υπάρχουν γονείς για τα παιδιά, ούτε παιδιά για τους γονείς. Τρομακτικό είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε γονείς και παιδιά σε όλες τις γωνιές της Γης.

Έχει χαθεί η οργανική ντροπή. Η νοημοσύνη έχει εκφυλιστεί κλπ κλπ. Παντού μόνο υπάρχει κλάμα και τρίξιμο των δοντιών, όπως λένε οι Ιερές Γραφές. Δεν θέλω να γίνομαι μακάβριος, ούτε έχω την επιθυμία να τρομάξω κανέναν, μόνο θέλω να συλλογιζόμαστε αληθινά και πολύ συνετά.

Τι έγιναν οι καλές συνήθειες;

Σε τι κατέληξε η οργανική ντροπή;

Γιατί η νοημοσύνη άρχισε να υπηρετεί το κακό;

Βλέπουμε γύρω μας όλο αυτό που συμβαίνει.

Αναμφίβολα, η ανθρωπότητα κυβερνάται από τους διανοούμενους, σε όλες τις περιοχές της Γης. Τι υπηρετούν; Σε τι στάδιο βρίσκεται η ανθρωπότητα;

Υπάρχει χάος, υπάρχει αναρχία, και αυτό εσείς δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.

Έτσι λοιπόν συλλογιζόμαστε. Είμαστε πιθανόν ευτυχισμένοι; Ποιος θα μπορούσε να μιλήσει για ευτυχία στις μέρες μας;

Τότε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τους εαυτούς μας, αντιμετωπίζοντας το πεπρωμένο μας, αντιμέτωποι με το δίλημμα του να είσαι ή να μην είσαι, της φιλοσοφίας. Έχει φτάσει η ώρα λοιπόν, να συλλογιστούμε βαθιά: Ποιοι είμαστε; Από πού ερχόμαστε; Που πάμε; Ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης; Γιατί ζούμε; Και για ποιο πράγμα;

Να ζούμε έτσι, τρώγοντας, πίνοντας, αναπαράγοντας, καταντάει στο βάθος αρκετά βαρετό, μέχρι ανόητο θα λέγαμε. Προφανώς βρισκόμαστε στους καιρούς του τέλους.

Όταν βλέπουμε τη Γη με τις 4 εποχές της, καταλαβαίνουμε πως ο πλανήτης μας Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο σε 365 μέρες, με μερικά λεπτά και κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό ονομάζεται γήινο έτος και έχει 4 εποχές: άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε ότι υπάρχει επίσης το αστρικό έτος, το κοσμικό έτος. Το δικό μας ηλιακό σύστημα του Ορς, στο οποίο κινούμαστε και έχουμε το είναι μας, ταξιδεύει γύρω από την ζωδιακή ζώνη σε 25.968 χρόνια. Αυτό το ταξίδι του ηλιακού μας συστήματος γύρω από την ζωδιακή ζώνη είναι αυτό που σχηματίζει το αστρικό έτος.

Το αστρικό έτος, έτσι όπως το γήινο έτος, έχει τέσσερις εποχές: άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα. Η άνοιξη του αστρικού έτους είναι η εποχή του χρυσού, όπου η ζωή είναι μια πραγματική Εδέμ. Η ανθρωπότητα βγαίνει τέλεια μέσα από τα χέρια του Δημιουργού της, κυβερνούν οι ηλιακές ιεραρχίες και παντού κινείται και πάλλεται η ευτυχία.

Το καλοκαίρι, ή ασημένια εποχή του αστρικού έτους, χλομιάζει λίγο αυτό το πρωτογενές μεγαλείο. Συνεχίζουν οι ηλιακές ιεραρχίες να κυβερνούν έναν κόσμο χωρίς σύνορα, έναν κόσμο όπου υπάρχει μόνο ειρήνη και αγάπη.

Το φθινόπωρο, στην εποχή του χαλκού του αστρικού έτους, η ανθρωπότητα αρχίζει με τα σύνορα και τους πολέμους της, με τα μίση και τα εγκλήματά της. Και στον χειμώνα, την εποχή του σιδήρου, όλα τελειώνουν με έναν τρομακτικό κατακλυσμό.

Εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στον χειμώνα, στην εποχή της Kaliyuga, στην σιδερένια εποχή. Κάθε φορά που μια φυλή φτάνει στη σιδερένια εποχή, στην kaliyuga, αφανίζεται δια μέσου ενός πανίσχυρου και τρομερού κατακλυσμού.

Τι θα λέγαμε, για παράδειγμα, για την πολική φυλή, που σε άλλους καιρούς κατοικούσε τον βόρειο πόλο; Αφανίστηκε.

Τι θα λέγαμε για τους υπερβόρειους, στους οποίους αναφέρθηκε ο Federico Nietzsche; Λέγεται ότι αφανίστηκαν από δυνατούς τυφώνες.

Τι θα λέγαμε για τους Λεμούριους; Αφανίστηκαν από βροχή, φωτιά και σεισμούς.

Και για τους άτλαντες τι έχει λεχθεί; Τι λένε τα ιερά βιβλία; Πραγματικά όλοι επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε ένας Παγκόσμιος Κατακλυσμός. Ήταν τότε που οι άξονες της Γης επαναστάτησαν, οι θάλασσες άλλαξαν σε κοίτες και αφανίστηκαν εκατομμύρια κατοίκων μέσα στα νερά του Ατλαντικού ωκεανού.

Τώρα είναι καλό να καταλάβετε γιατί είμαστε στο τέλος της εποχής του σιδήρου. Η εσωτερική συμβολογία, κρυφή, για να παρουσιάσει την παρούσα στιγμή, βάζει ένα μεγάλο ρολόι από άμμο. Είναι ακίνητο, δεν λειτουργεί, σαν να δείχνει ότι οι ώρες του τέλους έχουν συμπληρωθεί. Μαζί με το ρολόι, ένας σκελετός με το δρεπάνι του συμβολίζοντας το θάνατο.

Η αρχή του τέλους αυτής της αρίας φυλής άρχισε ακριβώς στον αστερισμό του Υδροχόου. Ήταν τότε που ο ήλιος ξανάρχισε της πορεία του μαζί με όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος γύρω από την ζωδιακή ζώνη. Μια φυλή δεν διαρκεί περισσότερο από όσο διαρκεί ένα ταξίδι του ηλιακού συστήματος γύρω από τα δώδεκα ζώδια. Τώρα έχει γυρίσει εκ νέου στο σημείο της αρχικής αναχώρησης.

Έτσι λοιπόν το αστρικό έτος τελειώνει και μετά από λίγο θα έχει φτάσει στο τέλος του. Οι άξονες της Γης θα περιστραφούν. Ήδη ξέρουμε ότι ο μαγνητικός πόλος δεν συμπίπτει με τον γεωγραφικό πόλο. Ο βόρειος πόλος ξεπαγώνει, μεγάλα παγόβουνα βρίσκονται κοντά στον ισημερινό και έρχονται αποσπασμένα από τους πόλους.

Έτσι λοιπόν η επανάσταση των αξόνων της Γης είναι ένα γεγονός αποδεδειγμένο και που μπορεί να επαληθευτεί με τέλειες μηχανικές συσκευές. Προσθέστε σ’ αυτό κάτι ασυνήθιστο, θέλω να αναφερθώ στον Hercolubus, το τεράστιο τέρας που πρέπει να καταπιεί τον δικό μας πλανήτη Γη.

Ήδη έρχεται ο Hercolubus, είναι ορατός από όλους τους αστρονόμους του πλανήτη Γη, είναι γιγάντιος, πανίσχυρος, έξι φορές πιο μεγάλος από τον Δία και ανήκει στο ηλιακό σύστημα του Τίλου. Δεν είναι όπως πολλοί νομίζουν, ένας πλανήτης εκτός τροχιάς από κάποιο ηλιακό σύστημα, όχι, δεν είναι εκτός τροχιάς, γυρίζει γύρω από το κέντρο βαρύτητας του ηλιακού συστήματος του Τίλο.

Μετά από λίγο, αυτός ο γιγάντιος κόσμος θα περάσει από μια γωνία του δικού μας ηλιακού συστήματος, τότε θα επισπευσθεί η καταστροφή. Στην ουράνια μηχανή, ο Hercolubus βοηθάει στην καθετοποίηση των πόλων, αυτό είναι μέρος της μεγάλης μηχανής. Το πλησίασμα του Hercolubus είναι στα πρόθυρα.

Το 1999, ο Hercolubus θα είναι ορατός απ’ όλα τα ανθρώπινα όντα και όλα τα μάτια θα τον βλέπουν και το καταμεσήμερο θα φαίνεται σαν ένας άλλος ήλιος. Όταν ο Hercolubus περάσει κοντά στη Γη, προφανώς θα επισπευσθεί η καταστροφή. Αυτός ο γιγάντιος κόσμος κατέχει μια δύναμη έλξης εκπληκτική.

Διαδοχικά θα λέγαμε, η υγρή φωτιά του εσωτερικού της Γης θα δημιουργήσει νέα ηφαίστεια και γενικά το πύρινο στοιχείο θα κάψει όλο αυτό που είναι και όλο αυτό που φαίνεται. Γι’ αυτό ήταν που ο Πέτρος είπε: «τα φλογερά στοιχειώδη θα εξαντληθούν και η Γη και όλες οι κατασκευές που υπάρχουν σ’ αυτή θα είναι καμένες».

Το νερό θα γίνει ένα με τη φωτιά. Η περιστροφή των αξόνων της Γης θα μετατρέψει τις θάλασσες σε κοίτες και θα αφανιστούν όλα τα ανθρώπινα όντα.

Τώρα θέλω να καταλάβετε γιατί σχηματίζουμε τον Στρατό της Παγκόσμιας Σωτηρίας. Θέλουμε να αρχίσουμε έναν καινούργιο πολιτισμό, μια νέα κουλτούρα. Οι αποκαλυμμένοι καιροί του τέλους έχουν φτάσει.

Η ανθρωπότητα έχει σχίσει έξι σφραγίδες από το μεγάλο βιβλίο του Αγ. Ιωάννη, όταν σχίσει την έβδομη σφραγίδα, το τέλος έχει έρθει. Θα συμβεί η καταστροφή.

Θα μπορούσατε να αντιταχθείτε εδώ, ότι πολλοί άλλοι πριν, στο παρελθόν, περίμεναν το τέλος και τίποτα δεν έγινε. Θέλω να πω σ’ εσάς ότι κάθε φορά μιλάμε πάνω σε νόμους της ουράνιας μηχανικής. Εάν η ουράνια μηχανική δεν υπήρχε, όλος ο κόσμος θα τελείωνε με μια καταστροφή.

Έτσι, όπως στην ατλαντική ήπειρο υπήρχε μια εκλεκτή φυλή, που εξυπηρέτησε σαν βάση ή πυρήνας για την δημιουργία αυτής της πέμπτης αρίας φυλής που σήμερα κατοικεί διεστραμμένα πάνω στις πέντε ηπείρους, έτσι επίσης θα πούμε ότι σήμερα θα δημιουργηθεί ένας πυρήνας για την έκτη φυλή.

Έτσι όπως οι άτλαντες δεν πίστευαν ποτέ τον Manu Vayvasvata ότι ο καιρός του τέλους είχε έρθει και την παραμονή της μεγάλης καταστροφής διασκέδαζαν, παντρεύονταν, έπιναν και έτρωγαν, την επόμενη μέρα ήταν πτώματα. Έτσι επίσης θα λέγαμε, ότι αυτό που τώρα επιβεβαιώνω με έμφαση, δεν θα γίνει πιστευτό από όλους.

Προφανώς πολλοί θα γελούν λέγοντας: Πάνω στο θέμα αυτό του τέλους του κόσμου έχουν μιλήσει πολλοί. Ε και; Ο ίδιος ο Πέτρος ο απόστολος, προπορεύονταν λέγοντας πως αυτές τις μέρες πολύς κόσμος άδικος και διεστραμμένος θα έλεγε: Πού είναι η εκπλήρωση της προφητείας σου, του ερχομού σου, αν όλα παραμένουν όπως τις πρώτες μέρες των πατεράδων μας;

Οι άτλαντες επίσης γελούσαν με την καταστροφή, στον καιρό τους, αλλά όταν η επανάσταση των αξόνων της Γης έκανε τις θάλασσες ν’ αλλάξουν σε κοίτη, βυθίστηκε η Ατλαντίδα με όλα τα εκατομμύρια των ανθρώπων της.

Σήμερα εκ νέου, πλησιάζουμε σε μια άλλη γιγάντια καταστροφή. Εγώ, όπως ο Manu Vayvasvata, προειδοποιώ όπως εκείνο τον καιρό εκείνος προειδοποιούσε τους άτλαντες. Η τελική ώρα πλησιάζει, ήδη έρχεται αυτός ο τερατώδης γιγάντιος πλανήτης που πρέπει να καταπιεί τον κόσμο. Μιλώντας έτσι, ξέρετε ότι πολλοί από εσάς προβάλλουν αντίσταση, ότι στα κρυφά γελάνε, είναι γραμμένο ότι αυτός που γελάει με αυτό που δεν γνωρίζει βρίσκεται στο μονοπάτι του να είναι ηλίθιος.

Έτσι λοιπόν, προετοιμαζόμαστε, η Γη παραδίδεται αυτές τις στιγμές σε μια μεγάλη αγωνία και το τέλος όλης της αγωνίας ονομάζεται θάνατος. Όταν ένας άρρωστος αγωνιά, όταν παρουσιάζει ξεκάθαρα συμπτώματα του θανάτου του, ξέρουμε καλά ότι αυτό που επακολουθεί είναι ο θάνατός του, η τελική έκβαση.

Η Γη σε αυτές τις στιγμές θρηνεί, αγωνιά. Όλα δείχνουν καταστροφή και τελικά θα τελειώσει με ένα ισχυρό κατακλυσμό. Όταν βλέπουμε να βγαίνει ο ήλιος κάθε φορά πιο πολύ προς τον βορά, να ξέρουμε ότι η ώρα του τέλους είναι πιο κοντά και μας φέρνει προς την καταστροφή.

Έτσι, όπως στην Ατλαντίδα δημιουργήθηκε ένα εκλεκτό χωριό, έτσι δημιουργούμε τώρα ένα εκλεκτό χωριό. Θέλω να αναφερθώ με έμφαση στον Στρατό της Παγκόσμιας Σωτηρίας. Αυτό το μήνυμα που δίνουμε πρέπει να φτάσει σε όλη την στρογγυλότητα της Γης, σε όλες τις καρδιές.

Η Γνώση τώρα λάμπει στην Αργεντινή, στο Περού, στον Ισημερινό, στη Χιλή, στην Κολομβία, στην Βενεζουέλα, στην Κόστα Ρίκα, στο Ελ Σαλβαδόρ, στις Ονδούρες, στη Γουατεμάλα, στο Μεξικό, ήδη άρχισε στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Υπάρχουν λουμισιάλ στον Άγιο Δομίνικο, στην Τενερίφη και στην Ισπανία. Μετά από λίγο, η Γνωστική Κίνηση θα λάμπει εκθαμβωτικά σε όλο το Δυτικό Ημισφαίριο. Μπορείτε να πείτε ότι ήδη ακτινοβολεί κάπου εδώ, κάπου εκεί και παρακεί. Μπορείτε να πείτε ότι ήδη δημιουργείται ο Στρατός της Παγκόσμιας Σωτηρίας.

Λίγο αργότερα θα συνεχίσουμε στην Γαλλία, Αγγλία και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Μετέπειτα θα προχωρήσουμε στην Ασία και στην Ανατολή. Θα είναι ακριβώς στην Ασιατική ήπειρο όπου η γνώση θα φτάσει στο απόγειό της. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της εργασίας της διάδοσης.

Μετά, οι Αδερφοί που ασχοληθήκαμε με αυτή την εργασία, θα αποσυρθούμε ήσυχα και σε διαλογισμό, μέχρι να ετοιμαστεί η ζύμη, μέχρι να έρθει η εποχή. Λεπτά πριν την καταστροφή, θα βγάλουμε μέσα από τον καπνό και τις φλόγες αυτούς που έχουν δουλέψει πάνω στους εαυτούς τους. Αυτούς που έχουν μετασχηματιστεί. Αυτούς που έχουν εξουδετερώσει από την ψυχή τους τα απάνθρωπα στοιχεία που κατέχουμε.

Θα είναι επιλεγμένοι, φτάνοντας σε έναν μυστικό τόπο, ένα νησί στον Ειρηνικό, μεταξύ του μεσημβρινού του μήκους και του γεωγραφικού πλάτους. Από εκεί θα παρατηρούμε τον πόνο της φωτιάς και του νερού στην διάρκεια των αιώνων.

Μετά την καταστροφή, η Γη θα μείνει τυλιγμένη στη φωτιά και στον ατμό του νερού. Εμείς, οι Αδερφοί, θα μεταφερθούμε στον επιλεγμένο τόπο που θα ζει σε ένα τόπο διαλεχτό, μέχρι που η Γη να είναι εκ νέου σε θέση να κατοικηθεί.

Από τα βάθη των θαλασσών θα αναδυθούν νέες στεριές και όταν ένα διπλό ουράνιο τόξο ακτινοβολήσει στο στερέωμα, ένδειξη μιας νέας συμμαχίας μεταξύ του Θεού και των Ανθρώπων, θα μεταφέρουμε το επιλεγμένο χωριό για να κατοικήσει νέες στεριές και νέους ουρανούς.

Έτσι λοιπόν, για να ξέρετε μια φορά και για πάντα, ότι η αρία φυλή, που σήμερα διεστραμμένα κατοικεί την επιφάνεια της Γης, θα αφανιστεί, θα καταστραφεί. Από όλο αυτό που φαίνεται, δεν θα μείνει ούτε η στάχτη. Όλο θα καεί, όλο θα θαφτεί στο βάθος των θαλασσών.

Νομίζω πως τώρα είναι κατανοητή η λογική του λόγου της εισβολής τους Στρατού της Παγκόσμιας Σωτηρίας. Αλλά δεν θα μας ακούσει όλη η ανθρωπότητα. Ούτε άκουσε τον Manu Vayvasvata στην εποχή του, γελούσαν μαζί του. Ούτε άκουσαν τους ιππότες εκείνης της εποχής, ο κόσμος ποτέ δεν δέχεται την σκληρή πραγματικότητα των γεγονότων, μέχρι που αυτά έρχονται κοντά. Ο κόσμος πάντα ψάχνει προφάσεις, ψάχνει υπεκφυγές, πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει όπως είναι, μέχρι να έρθει η αποτυχία.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία