Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 12: Το Αναμμένο Καμίνι του Ηφαίστου




ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ

Ήδη αναφέραμε στο βιβλίο «Τα Μεγάλα Μυστήρια», ότι ο άνθρωπος βγήκε από τον Παράδεισο από την πόρτα του Σεξ. Και ότι μόνον από αυτήν την πόρτα μπορεί να επιστρέψει ξανά στην Εδέμ. Η Εδέμ είναι το ίδιο το Σεξ!

Ο Μάξ Χέντελ είπε ότι στην καρδιά της Γης βρίσκεται το Σημείο του Απείρου, το Άγιο Οκτώ. Αυτό το ίδιο διαβεβαιώνει ο Μέγας Δάσκαλος ο ονομαζόμενος ΙΛΑΡΙΩΝ o ΙΧ.

Θα είμαστε σαφείς. Το Σημείο του Απείρου είναι ένα κλειδί δυνάμεων. Σε αυτό βρίσκονται συμβολικά, ο Εγκέφαλος, η Καρδιά και το Σεξ του Πλανητικού Τζίνι.

Τώρα, αν απεικονίσουμε παραστατικά αυτό το Άγιο Οκτώ, οι δυο κύκλοι οι οποίοι το σχηματίζουν είναι, αντίστοιχα, το Σεξ και ο Εγκέφαλος. Και το κέντρο αυτού του Οκτώ, όπου ενώνονται οι δυο κύκλοι, συμβολίζει την Καρδιά.

Ο αγώνας που αρχίζει στο πεπρωμένο του ανθρώπου, είναι τρομερός: Εγκέφαλος εναντίον σεξ! Και σεξ εναντίον Εγκεφάλου!…..Και, αυτό το οποίο είναι πιο τρομακτικό, πιο οδυνηρό: Καρδιά εναντίον Καρδιάς! Αυτό το αντιλαμβάνονται αυτοί οι οποίοι έχουν αγαπήσει πολύ….


ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Το Άγιο Οκτώ απεικονίζει, από άλλη άποψη, τα δύο γαγγλιακά κορδόνια τα οποία ήδη αναφέρθηκαν και τα οποία ονομάζονται στην Ανατολή ΙΔΑ και ΠΙΓΓΑΛΑ, τα οποία τυλιγμένα στον νωτιαίο μυελό, σχηματίζουν το κηρύκειο του Ερμή.

Από ένα από αυτά τα κορδόνια, ήδη το είπαμε, ανεβαίνει η φωτιά και από την άλλη ανεβαίνει το νερό. Η φωτιά του Φαέθωνα και το νερό του Αχέροντα, τα οποία διασταυρώνονται στην Ενάτη Σφαίρα και σχηματίζουν το Σημείο του Απείρου.


ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑΣ

Ο Μεγάλος Δάσκαλος Ιλαρίων ο ΙΧ, ιππότης του Αγίου Γκριάλ, Πρίγκιπας της Ιερουσαλήμ και Φύλακας του Ναού, έχει πει ότι φέρνοντας το Σημείο του Απείρου σταθερά στο Μετωπικό Τσάκρας και διαλογιζόμενος στο Ιερό Τάγμα του Θιβέτ, ο εσωτερικός σπουδαστής «ξεδιπλώνεται» εκσφενδονίζεται στο Αστρικό και, σε οποιοδήποτε λεπτό παρουσιάζεται συνειδητά στον Ναό, όπου, αφού υποβληθεί σε πολλές δοκιμασίες ,του παραδίδεται «μυστικά» το υπέροχο «ΑΡΚΑΝΟ Α.Ζ.Φ.» Φ+Ν=Σ. Πράγματι: Φωτιά + Νερό = Συνείδηση. Ασφαλώς, η Φωτιά και το Νερό της Ενάτης Σφαίρας, του Σεξ σαν εργαλείο της Αγιοποίησης, έχουν την δύναμη να ξυπνούν την συνείδηση του σπουδαστή στους εσωτερικούς κόσμους (F+A=C).

Έτσι εξηγούμε το γιατί οι δυο Μάρτυρες της Αποκάλυψης απονέμουν την δύναμη της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.


ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Στην Ενάτη Σφαίρα βρίσκεται το αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου. Αυτό το καμίνι είναι το Σεξ!…Εκεί κατεβαίνουν, ο Άρης για να αμβλύνει το Σπαθί και να κατακτήσει την καρδιά της Αφροδίτης (η μύηση Βενούστα), ο Ερμής για να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία (οι στάβλοι της ψυχής) με την Ιερή Φωτιά, και ο Περσέας για να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας (ο Σατανάς, το Ψυχολογικό Εγώ), με το Φλογερό Σπαθί. Και αυτό το κεφάλι, το σπαρμένο με φίδια, ο εσωτερικός σπουδαστής πρέπει να το παραδώσει στην Αθηνά, την Θεά της Σοφίας.

Μόνον στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, μπορεί να πραγματοποιηθεί η Μύηση Βενούστα! Μόνον στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, πραγματοποιείται εντελώς η κάθαρση! Μόνον στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, μπορείτε ν’ αποκεφαλίσετε το Εγώ, Εμένα τον Ίδιο, τον Σατανά της Ιερής Βίβλου!…

Εκείνος που επιθυμεί να εισέλθει στην Ιερή Πόλη με τις Εννέα Πόρτες οι οποίες αναφέρονται στο Bhagawad-Gita,πρέπει ν’ αποφασίσει να κατέβει οριστικά στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου.


ΣΤΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ

Αφθονούν οι εσωτερικοί σπουδαστές οι οποίοι, λανθασμένα, δηλώνουν ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσουν στον Θεό. Αλλά ο Μεγάλος Θεϊκός Δάσκαλος Ιησούς είπε: «Στενή είναι η Πύλη και δύσβατος ο δρόμος που οδηγεί στο Φως και πολλοί λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι τον ανακαλύπτουν».

Εάν ο εσωτερικός σπουδαστής διερευνά προσεκτικά όλο αυτό που είναι τα Τέσσερα Ευαγγέλια, θα μπορέσει να επαληθεύσει για τον εαυτό του ότι ο Ιησούς ποτέ δεν είπε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι….Ο αξιολάτρευτος Σωτήρας του Κόσμου, μίλησε μόνον για μια στενή πύλη και για έναν μόνον δρόμο στενό και δύσκολο!…Και αυτή η Πύλη είναι το ΣΕΞ! Και αυτός ο δρόμος είναι το ΣΕΞ!….Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσεις στον Θεό. Κανέναν δεν έχουν κάνει γνωστό! Ποτέ, σε όλη την Αιωνιότητα, κανένας Προφήτης δεν έχει κάνει γνωστή άλλη πύλη εκτός αυτής του ΣΕΞ!..


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΓΑΜΙΑ

Στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου επιτυγχάνεται να μετατραπεί ο Μόλυβδος σε Χρυσό. Σε αυτό, γεννιέται το Χρυσό Παιδί της Αλχημείας! Αυτό το υπέροχο Παιδί είναι ο Υιός του Ανθρώπου, ο Βασιλιάς-Ήλιος, ο Άνθρωπος-Ήλιος!.

Μερικοί εσωτερικοί σπουδαστές, πλανημένοι, μπερδεμένοι, λανθασμένοι, αντικρούουν αυτές τις διδασκαλίες και δηλώνουν ότι ο Πυθαγόρας, ο Ζωροάστρης, ο Ιησούς και άλλοι μύστες ήταν άγαμοι και διαδίδουν ότι ποτέ δεν είχαν γυναίκα!

Σε όλους τους Ναούς των Μυστηρίων υπήρχαν Ιερές Εστιάδες. Οι υλιστές, οι ασεβείς, οι κακοπροαίρετοι, αυθαίρετα έχουν προσπαθήσει να τις ονομάσουν άγιες πόρνες. Πραγματικά, αυτές οι Εστιάδες ήταν αληθινά ΜΥΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ. Εσωτερικές παρθένες, αν και τα σώματά τους δεν ήταν φυσιολογικά σαν των παρθένων.


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ Α.Z.F.

Οι Μύστες του Ναού, οι Πυθαγόρειοι, οι Ζοροάστρες, οι Χριστιανοί και όλοι εκείνοι οι παλαιοί μύστες, χωρίς εξαίρεση, αληθινά εξασκούσαν το «Αρκάνο Α.Z.F.» με τις Εστιάδες του Ναού….Αυτοί έπρεπε να κατέβουν στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου, για να κόψουν το κεφάλι της Μέδουσας με το Φλογερό Σπαθί του Περσέα! Έπρεπε να κατεβαίνουν σε αυτό το αναμμένο καμίνι, για να καθαρίσουν τους στάβλους της Ψυχής και ν’ αποκτήσουν την ενσάρκωση του Ρήματος στην Ιερή Φάτνη της Συνείδησης.

Μόνον σε αυτό το αναμμένο καμίνι, αυτοί οι Μεγάλοι Μύστες μπορούσαν ν’ αμβλύνουν τα όπλα τους και να κατακτήσουν την Καρδιά της Αφροδίτης!


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Εκείνοι οι οποίοι υποθέτουν την ύπαρξη πολλών δρόμων για να φτάσουν στον Θεό, αγνοούν εντελώς ότι για την Μεγάλη Εργασία του Ήλιου χρειάζεται το Νερό και το Λάδι: Μισό Νερό…μισό Λάδι! Το λάδι του αληθινού χρυσού, το οποίο ξεπηδά από τις δυο ελιές του Ναού, είναι η μετατρεμμένη δημιουργική ενέργεια. Και αυτοί οι υιοί του λαδιού, γεννιούνται στην Ιερή Λίμνη, στην Λίμνη της Γεννησαρέτ. Αυτή η Ιερή Λίμνη είναι οι σπερματικοί σάκοι όπου βρίσκεται το αληθινό Νερό Ζωής. Αυτός που θα πιει από αυτό το καθαρό Νερό Ζωής, ποτέ δεν θα νοιώσει δίψα! Χωρίς αμφιβολία, στενή είναι η Πύλη και δύσκολος ο δρόμος που οδηγεί στο Φως!

Γι’ αυτό εγώ σας λέω. Αγωνιστείτε, αδέλφια της ψυχής μου και μπείτε από την στενή πόρτα, την δύσβατη και δύσκολη, επειδή, αλήθεια σας λέω ότι πολλοί θα θέλουν να μπουν και δεν θα μπορούν!……
Ουαί, στους κατοίκους της Γης!….
Ουαί, σε αυτούς που δεν κατεβαίνουν στο αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου!
Ουαί, σε εκείνους που περιφρονούν την Ενάτη Σφαίρα!
Ουαί, σε εκείνους που νοιώθουν φόβο για την ενάτη Πύλη!
Ουαί, σε εκείνους που απορρίπτουν το Καθαρό Νερό Ζωής και το Ιερό Λάδι του Ναού!
Θα ήταν καλύτερα γι’ αυτούς να μην είχαν γεννηθεί, ή θα έπρεπε να κρεμάσουν μια μυλόπετρα στο λαιμό τους και να ριχτούν στο βάθος της θάλασσας!

Αυτοί είναι οι χαμένοι: οι αποτυγχάνοντες της Πέμπτης Φυλής!

Οι Ιέρειες του Ναού έκαναν μια υπέροχη ιερατική προετοιμασία. Γι’ αυτές ο Λόγος είναι πάντα υιός άσπιλης σύλληψης. Ο Λόγος είναι πάντα υιός των Θεϊκών Παρθένων!


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Η κάθοδος στην Ενάτη Σφαίρα ήταν, στα αρχαία Μυστήρια, η μεγίστη Δοκιμασία για την απόκτηση του υπέρτατου αξιώματος του Ιεροφάντη. Ο Βούδας, ο Ερμής, ο Ράμα, ο Ζωροάστρης, ο Κρίσνα, ο Ιησούς, ο Μωϋσής, έπρεπε να κατέβουν στην Ενάτη Σφαίρα, για να εργασθούν με την Φωτιά και το Νερό, την Πηγή των Κόσμων, των ζώων, των Ανθρώπων, των Θεών.

Κάθε πραγματική Λευκή Μύηση, αρχίζει από εδώ. Η Ενάτη Σφαίρα είναι το Σεξ. Το ανθρώπινο ον στην εμβρυακή του κατάσταση, παραμένει εννέα μήνες μέσα στην μητρική απομόνωση. Επίσης εννέα αιώνες ήταν η ανθρωπότητα μέσα στην μητρική κοιλιά της Ρέας, της Κυβέλης, της Ίσιδας, (της Φύσης).

Τώρα σας εξηγούμε γιατί ονομάζουμε το Σεξ Περιοχή της Ενάτης Σφαίρας. Το αναμμένο καμίνι του Ηφαίστου είναι τοποθετημένο, στο βάθος της Ενάτης Σφαίρας.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία