Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 2: Μάντραμ




Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Κάθε κίνηση είναι ομοούσιος στον ήχο. Όπου θελήσει να υπάρξει η κίνηση, υπάρχει ο ήχος. Το Αισθητήριο όργανο της ακοής του ανθρώπου καταφέρνει να αντιληφθεί μόνον ένα περιορισμένο αριθμό ηχητικών δονήσεων. Εν τούτοις πάνω και κάτω από αυτές τις δονήσεις που το αυτί καταγράφει, υπάρχουν πολλά ηχητικά κύματα τα οποία κανείς δεν προλαβαίνει να αντιληφθεί. Τα ψάρια της θάλασσας, παράγουν τους δικούς τους ιδιόμορφους ήχους. Τα μυρμήγκια επικοινωνούν μέσα από ήχους οι οποίοι δεν ακούγονται από την δική μας φυσική αντίληψη. Τα ηχητικά κύματα λειτουργώντας επάνω στα νερά παράγουν κινήσεις ανύψωσης και πίεσης των νερών. Τα ηχητικά κύματα λειτουργώντας επάνω στον αέρα παράγουν ομόκεντρες κινήσεις…Τα άτομα περιστρεφόμενα γύρω από τα πυρηνικά τους κέντρα παράγουν κάποιους ήχους ανεπαίσθητους για τον άνθρωπο. Η φωτιά, ο αέρας, το νερό και η Γη, έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες ηχητικές νότες.


Η ΝΟΤΑ ΚΛΕΙΔΙ Και τα «ΕΠΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ» της Φύσης.

Ι.Ε.Ο.Υ.Α.Μ.Σ, αντηχούν σε ολόκληρη την δημιουργία!…Κάθε λουλούδι, κάθε βουνό, κάθε ποτάμι…Έχουν την ιδιαίτερή τους νότα τη νότα τους σύνθεση. Το σύνολο όλων των ήχων οι οποίοι παράγονται στην Πλανητική Σφαίρα, επιτυγχάνει να δώσει μία νότα σύνθεσης στην απέραντη χορωδία του άπειρου διαστήματος. Κάθε κόσμος έχει την δική του νότα κλειδί! Και η ένωση όλων των νότων κλειδιών του απείρου, σχηματίζει την άφατη ενορχήστρωση των έναστρων διαστημάτων. Αυτή είναι η μουσική των σφαιρών για την οποία μας μιλά ο Πυθαγόρας!


Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ

Εάν κάποιος μουσικός, παίζοντας ένα όργανο, κτυπούσε την νότα κλειδί ενός ανθρώπου και εάν προέκτεινε αυτήν την νότα στο ανώτατο όριο, τότε αυτός ο άνθρωπος θα πέθαινε ακαριαία. Όλες οι λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού διατηρούνται από τον ήχο, από τον Λόγο. Τα άτομα ολόκληρου του οργανισμού ζουν σε ακατάπαυστη κίνηση. Και όλο αυτό που βρίσκεται σε κίνηση ηχεί ! Και ο Λόγος ηχεί! Η νότα σύνθεσης ολόκληρης της ατομικής κίνησης του ανθρώπινου οργανισμού, θα μπορούσε από έναν νόμο της συγγενικής ταλάντωσης, να σκοτώσει στιγμιαίως το ανθρώπινο ον.

Λέγεται ότι όταν ο Γιεσουέ έπαιξε την τρομπέτα, τα τείχη της Ιεριχούς έπεσαν. Επειδή ο Γιεσουέ βρήκε την νότα κλειδί αυτών των τειχών. Στον στρατό είναι γνωστό ότι όταν ένα τάγμα πηγαίνει να περάσει μια γέφυρα, πρέπει να διακόψει την πορεία του για να μην καταστρέψει με τον ηχηρό του ρυθμό την σταθερότητα της γέφυρας. Εάν παιχτεί η νότα ενός πιάνου και εάν κοντά του υπάρχει ένα άλλο, αυτό το τελευταίο θα επαναλάβει την ίδια νότα του πρώτου. Αυτό οφείλεται στον νόμο της συγγενικής ταλάντωσης. Μεταφέρατε αυτό το παράδειγμα στην περίπτωση που αναφέραμε…..Αληθινά, εάν ο μουσικός θα παίξει την νότα κλειδί ενός ανθρώπου και την προεκτείνει υπερβολικά, λόγω του νόμου της συγγενικής ταλάντωσης θα επαναληφθεί στον οργανισμό του ανθρώπου το φαινόμενο των δύο πιάνων και τότε αυτό θα σήμαινε αυτόματο θάνατο` σαν να λέμε, μία σφοδρότατη δόνηση έξω από την αντίσταση της κανονικής ισορροπίας της δομής του ανθρώπου.


ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Ο Λόγος παράγει γεωμετρικές αντικειμενικές μορφές. Τέτοιες μορφές γεμίζουν την κοσμική ύλη και αποκρυσταλλώνουν υλικά…..Στην αρχή ήταν ο Λόγος και ο Λόγος ήταν με τον Θεό και ο Λόγος ήταν ο Θεός` από αυτόν δημιουργήθηκαν όλα τα είδη. Οι γεωμετρικές μορφές των λέξεων επαληθεύονται συγκεκριμένα σε μαγνητοφωνημένες ταινίες. Αρκεί να περάσει η βελόνα, για να αντηχήσουν με ένταση όλες οι λέξεις που ο ομιλητής είχε αρθρώσει.


ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ο φωνητικός συνδυασμός φτιαγμένος με γνώση παράγει τα ΜΑΝΤΡΑΜΣ. Έτσι λοιπόν, ένα ΜΑΝΤΡΑΜ είναι ένας σοφός συνδυασμός των γραμμάτων των οποίων οι ήχοι καθορίζουν πνευματικά αποτελέσματα, καθώς επίσης ψυχικά και φυσικά.

Προτού εμφανιστούν όλες οι γλώσσες του πύργου της Βαβέλ, υπήρχε μόνον μία μοναδική γλώσσα, μία χρυσή γλώσσα…..μία γλώσσα παγκόσμια. Αυτή η γλώσσα, έχει μία τέλεια Κοσμική Γραμματική. Τα γράμματα αυτής της χρυσής γλώσσας, είναι γραμμένα σε ολόκληρη την φύση. Όποιος έχει μελετήσει τις Ρούνες των Βορείων και τους χαρακτήρες των Εβραίων, Κινέζων και Θιβετανών, θα μπορέσει να γνωρίσει διαισθητικά αυτή την «Κοσμική γλώσσα» με τα αινιγματικά της γράμματα.


ΣΧΕΣΗ ΛΑΡΥΓΓΑ-ΣΕΞ

Υπάρχει μία στενή σχέση μεταξύ των σεξουαλικών αδένων και του δημιουργικού λάρυγγα. Όταν το παιδί φτάνει στην ηλικία των 14 ετών, η φωνή του μετατρέπεται στην φωνή του άνδρα. Αυτή η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός ότι μπαίνουν σε δράση οι σεξουαλικοί αδένες. Έτσι λοιπόν, είναι αδιάσειστη αυτή η στενή σχέση μεταξύ των σεξουαλικών αδένων και του δημιουργικού λάρυγγα!


ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ A.Z.F. ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

Η ενέργεια του Τρίτου Λόγου εκδηλώνεται μέσω των σεξουαλικών οργάνων, και μέσω του δημιουργικού λάρυγγα. Αυτά είναι τα δύο εργαλεία διαμέσου των οποίων ξεπηδά η ισχυρή δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου. Και όταν επεξεργάζεται με το «Αρκάνο Α.Ζ.Φ.», ξυπνάει το Ιερό Φίδι. Η ανερχόμενη ροή της δημιουργικής ενέργειας του Τρίτου Λόγου είναι Φωτιά ζώσα. Αυτή η Φωτιά της Πεντηκοστής ανεβαίνει κατά μήκος του νωτιαίου καναλιού ανοίγοντας τα κέντρα και ξυπνώντας δημιουργικές δυνάμεις


Η ΧΡIΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ

Όταν η Ιερή Φωτιά φτάνει στον δημιουργικό λάρυγγα, ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργεί με την δύναμη του Λέξης. . Ο μυημένος στους εσωτερικούς κόσμους μπορεί να σκέπτεται κάτι και αργότερα, να το δημιουργεί με τη Λέξη. Το Ρήμα δημιουργεί! Το Σύμπαν δημιουργήθηκε μέσω του Στρατού της Φωνής, μέσω της Μεγάλης Λέξης.

Εκείνοι που εξασκούν σεξουαλική Μαγεία, εκείνοι που εργάζονται με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ., οφείλουν να χριστικοποιούν την λέξη. Η Λέξη και το σεξ είναι στενά συνδεμένα: Ο Λόγος είναι Σεξουαλικός! Και όταν κάποιος εργάζεται στο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ, όταν αυτός ο κάποιος μετατρέπει τις δημιουργικές του ενέργειες, οφείλει να Χριστικοποιήσει την ομιλία. Έτσι τα χυδαία λόγια, τα δυσαρμονικά λόγια, τα παρασιτικά λόγια, μετατρέπουν με τις δονήσεις τους τις δημιουργικές σας ενέργειες, δίνοντάς τους τρόπους συμπεριφοράς απολύτως θανατηφόρους.

Ενώ τα θεϊκά λόγια, τα ευγενικά λόγια, τα αρμονικά, τα ρυθμικά, τα μελωδικά και υπέροχα, παράγουν σεξουαλικές μετατροπές πλήρους δόξας.

Ο δικός μας αξιολάτρευτος Σωτήρας του κόσμου, Χριστικοποίησε τον Λόγο του πίνοντας στο Δισκοπότηρο της σεξουαλικότητας. Γι` αυτό ο Λόγος είναι Μαντρικός! Γι` αυτό ο Λόγος είναι σεξουαλικός!

Εάν θα μιλούσαμε στην Χρυσή γλώσσα, τότε η φωτιά, ο αέρας, το νερό και η γη θα μας υπάκουαν. Θα ήμασταν αληθινοί θεοί! Εάν θα μιλούσαμε σ` ένα βουνό με Ιερή γλώσσα και εάν θα το διατάζαμε να διαλυθεί, το βουνό θα γινόταν κομμάτια με τρομακτικό κατακλυσμό.


ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Ο ήχος του κανονιού, ο βρόντος του, σπάει τα τζάμια ενός παραθύρου. Σε άλλη περίπτωση, ένας απαλός λόγος…κατευνάζει τον θυμό. Αλλά ένας λόγος δυνατός, δυσαρμονικός, προκαλεί ενόχληση, μελαγχολία, λύπη, μίσος…Λέμε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Καλλίτερα είναι να λέμε: Είναι πολύ κακό να μιλάμε όταν πρέπει να σωπαίνουμε, όπως το να σωπαίνουμε όταν πρέπει να μιλάμε!

Υπάρχουν σιωπές εγκληματικές, υπάρχουν λόγια ανήθικα. Εσείς πρέπει να υπολογίζετε με εντιμότητα το αποτέλεσμα των λόγων τα οποία εκφωνείτε. Έτσι πολλές φορές πληγώνετε τους άλλους με τα λόγια, ασυνείδητα .Τα λόγια τα γεμάτα με κακοπροαίρετη διπλή έννοια, παράγουν συνουσίες στον κόσμο του νου. Και τα εχθρικά λόγια αναπαράγουν βία στον κόσμο του κοσμικού νου. Ποτέ εσείς δεν πρέπει να καταδικάζετε κανέναν με τον λόγο, διότι ποτέ δεν πρέπει να κρίνετε κανέναν! Η συκοφαντία, το κουτσομπολιό και η δυσφήμιση έχουν γεμίσει τον κόσμο με πόνο και πίκρα.

Αν εργαζόμαστε με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ., πρέπει να καταλάβουμε ότι οι δημιουργικές ενέργειες είναι εκτεθειμένες σε κάθε είδους μετατροπών. Αυτές οι ενέργειες του Λίμπιντο μπορούν να μετατραπούν σε δυνάμεις του φωτός ή του σκότους. Το πάν εξαρτάται από την ποιότητα των λόγων.


ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Υπάρχουν Μάντραμς για κάθε Τσάκρα. Με αυτά τα Μάντραμς είναι εφικτό να ξυπνούν μυστικές δυνάμεις. Έτσι υπάρχει μεγάλος αριθμός από Μάντραμς για να βγαίνουμε με Αστρικό σώμα ή για να εξουσιάζουμε την φωτιά, τον αέρα, τα νερά και την γη. Υπάρχουν και άλλα μέσω των οποίων αποκτάται η ικανότητα της άμυνας εναντίον των σκοτεινών όντων τα οποία διαμένουν στην Άβυσσο!

Για παράδειγμα: Το Μάντραμ Ι……Α…….Ο… είναι αυτό του (Αρκάνο Α.Ζ.Φ.): Ι (φωτιά), Α (νερό), Ο (Πνεύμα)` το Ι, η φωτιά, γονιμοποιεί το Α, το νερό της παγκόσμιας γέννησης, για ν` αναβλύσει η Ζωή.

Όλο αυτό πραγματοποιείται μέσα από το Ο, μέσα από το Παγκόσμιο Πνεύμα Ζωής.


Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΟΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗ»

Τα Ιερά μυστήρια του λόγου έγιναν γνωστά από τους Ατζέκους, Αιγυπτίους, Ινδούς, Πέρσας, Ρωμαίους, Έλληνας, κτλ. Όλοι οι παράδεισοι των Εβραίων είναι γεμάτοι από ποτάμια με καθαρό νερό Ζωής από όπου ρέουν γάλα και μέλι και το ιερό κρασί έφερνε παραλήρημα σε αυτούς που το έπιναν. Αληθινά, όλα αυτά τα ιερά ποτάμια, όλα αυτά τα νερά ζωής, όλες αυτές οι λίμνες των ναών είναι σύμβολα του Χριστικού Πνεύματος που το ανθρώπινο ον έχει κατατεθειμένο στις σπερματικές του κύστες. Κατά την διάρκεια της έκστασης του εσωτερικού σεξ, η Ιερή φωτιά του Αγίου Πνεύματος γονιμοποιεί τα νερά ζωής από τα οποία αναδύεται ο Δάσκαλος. Σίγουρα, ο εσώτερος Δάσκαλος είναι η νότα σύνθεση από όλες τις νότες. Είναι ο Θεός που φέρουμε μέσα μας! Είναι ο Λόγος.


ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ωραία λοιπόν: Έχει φθάσει η στιγμή της προφοράς, για να μάθουμε να ερμηνεύουμε την Χρυσή Γλώσσα για να ξυπνήσουν τα τσάκρας, ή δίσκοι, ή μαγνητικοί τροχοί του Αστρικού Σώματος.

Έτσι, ο καθένας θα μπορεί να δει, ν` ακούσει, ν` αγγίξει, να ψηλαφίσει τις μεγάλες μυστηριώδεις πραγματικότητες των ανώτερων κόσμων. Πρέπει κάποιος να μπει σε δράση, αλλά σε υπερφυσική δράση, ηθελημένα…… Επειδή κάθε τι στο Σύμπαν ζει σε ακατάπαυτη κίνηση. Και κάθε κίνηση είναι ομοούσια στον ήχου. Όπου χρειάζεται να υπάρχει η κίνηση, υπάρχει ο ήχος! Έτσι γινόμαστε κυρίαρχοι του ήχου!

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία