Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 5: Κατάσταση Χίνας




ΜΑΝΤΡΑΜ ΚΑΙ «ΧΙΝΑΣ»

Ένας μεγάλος μας φίλος, ο οποίος αφιερώνεται στην επιστημονική αστρολογία, μας αφηγήθηκε κάποια μέρα την περίπτωση ενός ανθρώπου ο οποίος, παρ` όλο που ήταν κλεισμένος στην φυλακή, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εξαπατώντας την επιτήρηση των φυλάκων του. Ήταν ανώφελο να τον κλειδώσεις στην φυλακή και κατέληξε μάταιο να τον αλυσοδέσουν, επειδή πάντα ελευθερωνόταν από αυτούς και εξαφανιζόταν!

Αυτός ο άνθρωπος συνδεόταν φιλικά με τον αστρολόγο, και στο τέλος, δεν είχε δυσκολία στην απόδραση, με αυτό το κατάλληλο κλειδί, το πολύτιμο μυστικό. Ας το δούμε:

Επάνω σ` ένα κομμάτι ψωμί, γράφονται τα ακόλουθα Μάντραμς:
ΣΕΝΟΣΑΝ ΓΚΟΡΟΡΑ ΓΚΟΜΠΕΡ ΔΟΝ
Μετά ο σπουδαστής τρώει το ψωμί.

Πρέπει να γράφονται αυτές οι Μαντρικές λέξεις τακτοποιημένες σε σχήμα σταυρού, με μολύβι, στυλό κτλ. Το σχεδιάγραμμα που αναφέρθηκε θα πρέπει να γίνει με τον εξής τρόπο: Οριζοντίως ΣΕΝΟΣΑΝ ΓΚΟΡΟΡΑ και καθέτως ΓΚΟΜΠΕΡ ΔΟΝ. Αυτές οι τελευταίες από επάνω προς τα κάτω και κατακόρυφα περνούν από το διάστημα το οποίο αφήνουν ανάμεσά τους οι δύο πρώτες ιερές συλλαβές.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

Μετά αφού ευχαριστήσαμε τον επιστήμονα αστρολόγο ο οποίος μας αποκάλυψε, μόνος του, την επιστήμη των «Χίνας», εμείς προτείναμε να διεξαχθεί έρευνα για λογαριασμό μας στους ανώτερους κόσμους, για να γνωρίσουμε την επιστημονική αξία και χρησιμότητα, του προαναφερθέντος κλειδιού.

Γι` αυτόν τον σκοπό, οι ερευνητές αδελφοί, ομαδικά, προκαλέσαμε νύστα τραγουδώντας τα Μάντραμς. Και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Όταν «εγκαταλείψαμε» το φυσικό μας σώμα και βρισκόμαστε με αστρικό, είδαμε, τότε, την θάλασσα. Και ένας τρομερός θεός του Ωκεανού ανατάραζε τρομαχτικά τον ανεξιχνίαστο βυθό της θάλασσας…σχηματίζοντας αιθερικά κύματα τα οποία, γυρίζοντας ομόκεντρα, προσπαθούσαν να ριχθούν με μεγάλη βία προς το μέρος που είχαμε αφήσει το φυσικό μας σώμα. Εκείνος ο τρομακτικός θεός της απέραντης θάλασσας, είχε προκαλέσει τον ηλεκτρικό στρόβιλο, την αιθερική λαίλαπα, την τρομακτική δύναμη για να εκτοξευτεί προς το μέρος όπου είχαμε εγκαταλείψει το φυσικό μας σώμα, ποιος ξέρει με τι μυστηριώδεις τρόπους ώστε ο τρόμος μας θα (τους) μετέτρεπε σε θανατηφόρους.

Ωστόσο, αυτό το ισχυρό ον είναι αυτό που αγωνιζόταν να συγκεντρώσει την επίκλησή μας, για να τοποθετήσει το φυσικό μας σώμα στην κατάσταση «Χίνας» για να το βυθίσει στην τέταρτη διάσταση και να το μεταφέρει έτσι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.


ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ «ΧΙΝΑΣ», ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ

Θετικά, αυτός ο θεός του νερού χειρίζεται τον αιθέρα της ζωής και η δύναμή του είναι παντοδύναμη…Και έτσι εξηγήσαμε το επιστημονικό κλειδί το οποίο μας αποκάλυψε ο φίλος αστρολόγος.

Φυσικά, οι Ιεραρχίες, οι Δάσκαλοι, των «Χίνας» επιτρέπουν παρόμοιο είδος θεουργικών παρεμβάσεων μόνον, όταν το θύμα βρίσκεται στην φυλακή άδικα. Κανένας Δάσκαλος της Μεγάλης Λευκής Στοάς δεν τόλμησε ποτέ να παραβιάσει τον Νόμο!

Έτσι λοιπόν με την δύναμη αυτών των Μάντραμς, γίνεται γνωστό το να τοποθετείτε το φυσικό σας σώμα σε κατάσταση «Χίνας» και με αυτόν τον τρόπο πολλά θύματα μπορούν να σωθούν από τον πόνο και την αδικία των ανθρώπων.

Στους αρχαίους καιρούς, οι άνθρωποι των πρώτων φυλών ζούσαν στους Παραδείσους των «Χίνας», και έπεσαν σε αυτόν τον πυκνό και τρισδιάστατο κόσμο.

Όμως, αν μάθουμε να τοποθετούμε το φυσικό μας σώμα στην κατάσταση «Χίνας», θα έχουμε το προνόμιο της επίσκεψης στους Παραδείσους των «Χίνας» όπου τα ποτάμια με καθαρό νερό ζωής ρέουν γάλα και μέλι. Αυτός είναι ο κήπος των απολαύσεων για τον οποίον μίλησε ο Μωάμεθ!
Προσέξτε το:
«Οι εκλεκτοί θα είναι πιο κοντά στο αιώνιο»
«Θα κατοικούν στον κήπο των απολαύσεων»
(Γη των Χίνας)
«Μεγάλος αριθμός Γερόντων»
«Και μερικοί νέοι θα είναι οι ευτυχείς καλεσμένοι»
«Θ` αναπαύονται σε στολισμένες με χρυσό και πολύτιμες πέτρες κλίνες»
«Θα κοιτάζονται με στοργή»
«Θα υπάρχουν υπηρέτες παιδιά προικισμένα με αιώνια νεότητα»
«Και θα προσφέρουν εξαίσιο κρασί σε ποτήρια διαφορετικών σχημάτων»
«Ο ατμός του δεν θ` ανεβαίνει στο κεφάλι, ούτε θα σκοτεινιάζει τον νου»
«Θα παίρνουν με διακριτικότητα τα φρούτα που θα επιθυμούν»
«Και το κρέας των πουλιών πολύ σπάνια»
« Μαζί τους θα διαλογίζονται Ουρί με υπέροχα μαύρα μάτια. Η λευκότητα του χρώματός τους θα είναι όμοια με την λάμψη των μαργαριταριών»
«Οι χάρες τους θα είναι η αμοιβή στην αρετή»
«Οι επιπόλαιες συζητήσεις θα είναι εκτοπισμένες από αυτό το αρχοντικό»
«Στην καρδιά δεν θα φωλιάζει η κακία»
«Δεν θ` ακούγεται εκεί παρά το γλυκό όνομα της ειρήνης»
«Τι τυχεροί αυτοί οι οποίοι θα καταλαβαίνουν την δικαιοσύνη»
«Θα περιδιαβαίνουν ανάμεσα στα κέδρα τα οποία δεν θα έχουν αγκάθια»
«Και ανάμεσα στις μπανανιές οι οποίες είναι τακτοποιημένες τεχνικά»
«Θ` απολαμβάνουν το πυκνό τους φύλλωμα»
«Μαζί με τα κελαριστά νερά»
«Εκεί ένα πλήθος διαφορετικών φρούτων»
«Παρουσιάζεται στο χέρι που επιθυμεί να τα πάρει»
«Θ` αναπαύονται σε ανυψωμένες κλίνες»
«Οι σύζυγοί τους θα είναι μια υπέροχη δημιουργία»
«Θα είναι Παρθένες»
«Θα τους αγαπούν και θα έχουν την ίδια ηλικία με αυτούς»
(κεφάλαιο LVI. «Η κρίση», στίχοι 11 έως 36).


Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΧΙΝΑΣ»

Η Βίβλος μας αφηγείται την περίπτωση του Πέτρου, ο οποίος αν και κλεισμένος στην φυλακή κατάφερε να δραπετεύσει, τοποθετώντας το φυσικό του σώμα στην κατάσταση «Χίνας».

«Έτσι λοιπόν, ο Πέτρος ήταν κρατούμενος στην φυλακή και η εκκλησία έκανε ασταμάτητα προσευχή στον Θεό γι` αυτόν.

«Και όταν ο Ηρώδης έπρεπε να τον μεταφέρει, εκείνη την ίδια νύχτα ο Πέτρος κοιμόταν μεταξύ δύο στρατιωτών, δεμένος με δύο αλυσίδες και μπροστά στις πόρτες οι φύλακες φύλαγαν την φυλακή.

«Και ιδού, που ο Άγγελος του Κυρίου εμφανίστηκε και ένα φως έλαμψε στην φυλακή και κτυπώντας τον Πέτρο στο πλευρό τον ξύπνησε, λέγοντας: Σήκω αμέσως. Και οι αλυσίδες του έπεσαν από τα χέρια».

«Και του είπε ο Άγγελος: Φόρεσε και δέσε τα σανδάλια σου.

«Και αυτός έτσι έκανε. Και του είπε: Τυλίξου στον μανδύα σου και ακολούθησέ με. «Και βγαίνοντας τον ακολούθησε» και δεν γνώριζε ότι ήταν αληθινό αυτό που έκανε ο Άγγελος, περισσότερο πίστευε ότι έβλεπε όραμα.

«Και όταν πέρασαν την πρώτη και τη δεύτερη φρουρά, έφτασαν στη σιδερένια πόρτα που οδηγούσε στην πόλη, η οποία τους ανοίχτηκε από μόνη της, και φεύγοντας, πέρασαν ένα δρόμο και αργότερα ο Άγγελος τον εγκατέλειψε.

«Τότε ο Πέτρος αφού συνήλθε είπε: «Τώρα καταλαβαίνω αληθινά ότι ο Κύριος έστειλε τον Άγγελό του και με ελευθέρωσε από το χέρι του Ηρώδη και από ολόκληρο τον λαό των Ιουδαίων που με περίμενε».
(Κεφάλαιο 12- στίχοι 5,6,7,8,9,10 & 11. «Οι Πράξεις»).

ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτό είναι το κλειδί που σου είναι απαραίτητο για να ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΧΙΝΑΣ»:

Αποκοιμιόμαστε προφέροντας τα Μάντραμς τα οποία έχουμε φανερώσει. Βοηθούμενοι από έναν Άγγελο, μιμούμενοι τον Πέτρο, θα σηκωθούμε από το κρεβάτι και θα περπατάμε σαν υπνοβάτες. Το φυσικό μας σώμα θα εισέλθει στον κήπο των απολαύσεων, στους Παραδείσους των «ΧΙΝΑΣ».

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία