Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 4: Ο Άγγελος Αρώτς




ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΩΤΣ

Μια νύκτα, ο Χουάν αποχωρίστηκε από το φυσικό του σώμα. Αναμφίβολα, ήταν πολύ έμπειρος στο ξεδίπλωμα. Γνώριζε να «κινείται συνειδητά» με το αστρικό του σώμα. Ήταν ένας κατάλληλος ερευνητής των ανώτερων κόσμων. Ενώ βρισκόταν έξω από το φυσικό του σώμα ο Χουάν ένιωσε να εισέρχεται σε μία πολύ ανεπαίσθητη πνευματική ηδονή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από εκείνη που αισθάνεται η «απελευθερωμένη» ψυχή. Εκεί στους εσωτερικούς κόσμους, το παρελθόν και το μέλλον ενώνονται μέσα σ` ένα αιώνιο τώρα. Ο Χουάν αισθανόταν ευτυχής…Εισήλθε από τις πόρτες του Ναού ακολουθώντας την δική του μυστικιστική έμπνευση.

Και ο υπέροχος Θεουργός επικαλέστηκε τον Άγγελο Αρώτς, τον Άγγελο της προσταγής με τον ακόλουθο τρόπο:

Στο όνομα του Χριστού, για την δύναμη του Χριστού, για το μεγαλείο του Χριστού: Εγώ σε καλώ, Άγγελε Αρώτς!…….Άγγελε Αρώτς!…. Άγγελε Αρώτς!…


ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΓΔΟΥΠΑ

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Σε λίγες στιγμές εισήλθε από την πόρτα του Ναού Καρδιά ένα όμορφο παιδάκι στην ηλικία των 12 ετών περίπου. Αυτός ήταν ο Άγγελος Αρώτς!

Αυτός ο Άγγελος εξελίσσεται στην ακτίνα της δύναμης και εργάζεται έντονα με τους μαθητές που διανύουν το μονοπάτι της μύησης.

Τυλιγμένο στον άσπρο του χιτώνα, εκείνο το υπέροχο πλάσμα χαιρέτησε τον Χουάν και κάθισε δίπλα του, μπροστά σ` ένα τραπέζι του Ναού. Τότε ο Χουάν συμβουλεύτηκε τον Άγγελο για διάφορα πράγματα. Και ταυτόχρονα, του παρουσίασε ένα παράπονο. Μερικοί σκοτεινοί από μία σχολή της Μαύρης Μαγείας, συκοφαντούσαν φοβερά την Γνωστική Διδασκαλία. Και κάποιοι σκοτεινοί είχαν ένα Πανεπιστήμιο όπου διδάσκονταν η επιστήμη του Ταντρισμού της συμμορίας του Δαγδούπα, επιστήμη των Μπονς και Δούγπας του «κόκκινου τυρμπανιού». Γι` αυτήν την σκοτεινή Θιβετανή συμμορία, η Σαμπάλλα όπου διαμένει η αληθινή Λευκή Στοά, είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το οχυρό του τρόμου μέσα στο οποίο κινείται η τυφλή πύρινη δύναμη…Και χιλιάδες συκοφαντίες ακόμα!

Αυτοί οι άνθρωποι αποδίδουν λατρεία στην θεά Κάλι, και εξασκούν την επιστήμη των Νικολαϊτών, τον ταντρισμό των σκοτεινών…


ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ

Το μονοπάτι ΤΑU οδηγεί στην τελική απελευθέρωση. Είναι το μονοπάτι των μυημένων Γνωστικών. Οι σκοτεινοί της συμμορίας του Δαγδούπα, διδάσκουν την σκιά αυτού του μονοπατιού, την αντίθεση, την συμφορά.

Έτσι λοιπόν, οι οπαδοί αυτής της μυστικής εταιρίας, εκτοξεύουν συκοφαντικές ύβρεις εναντίον της Γνωστικής κίνησης. Και ο Χουάν υπέφερε απερίγραφτα, και γι` αυτό, εξέφρασε αυτό το παράπονο στον Άγγελο Αρώτς. Ο Χουάν έδειξε επίσης στον Άγγελο ένα περιοδικό μέσα στο οποίο γινότανε σφοδρή επίθεση στην Γνώση. Ο Άγγελος πήρε μία ζυγαριά, ζύγισε το καλό και το κακό και μετά είπε: Θα φροντίσω γι` αυτό!

Και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό: Σε λίγες ημέρες αυτή η μυστική εταιρία διαλύθηκε και απότυχε κατηγορηματικά.


ΜΑΝΤΡΑΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ

Μετά από το προαναφερθέν παράπονο και από την υπόσχεση της παρέκβασης του Αγγέλου, ο Χουάν τον παρακάλεσε να του διδάξει το πιο ισχυρό Μάντραμ που υπάρχει σε όλο το Σύμπαν για να ξυπνά η Κουνταλίνη. Τότε ο Άγγελος τραγούδησε ένα υπέροχο Μάντραμ το οποίο σάστισε τον Χουάν. Είναι το ακόλουθο:
ΚΑΝΤΙΛ ΜΠΑΝΤΙΛ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Προφορά: Οι πρώτες συλλαβές της κάθε λέξης (ΚΑΝ και ΜΠΑΝ) δέχτηκαν έναν υψηλό τονισμό, ομαλό και παρατεταμένο, ενώ οι τελευταίες συλλαβές αυτών των λέξεων, είχαν έναν τονισμό χαμηλό και παρατεταμένο αντίστοιχα (ΤIΛ και ΤIΛ).Και το Ρ, δέχτηκε μια δόνηση πιο υψηλή από τις προαναφερθείσες πρώτες συλλαβές αρμονική και ανεπαίσθητη, σαν ένα παιδάκι που προσπαθεί να μιμηθεί τον δονητικό βόμβο ενός μοτέρ σε λειτουργία, ή όπως ακούγεται ο βόμβος ενός ακονιού το οποίο κινείται ηλεκτρικά, όταν λεπταίνετε ένα λεπτό φύλλο ατσαλιού. Ήχος διαπεραστικός ,υψηλός, με τάση να παράγει τις ποικιλομορφίες του φλάουτου:
ΚΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ…..ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛ…..
ΜΠΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ…..ΤΙΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ..
ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αυτά τα Μάντραμς μπορούν να προφέρονται επαναληπτικά, καθημερινά, όσες φορές θα έχεις την ευκαιρία, για μακρό χρονικό διάστημα.

Ο Άγγελος ευλόγησε τον Χουάν και βγήκε από τον περίβολο κρατώντας στα χέρια του την ζυγαριά της δικαιοσύνης, έτσι όπως ο εχθρικός έλεγχος είχε δειχθεί στον Χουάν.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία