Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 6: Το Πτηνό της Αθηνάς




Ο ΚΟΥΕΤΘΑΛ

Το πτηνό της Αθηνάς είναι το σύμβολο της Σοφίας. Δεν είναι λίγα αυτά που έχουν ειπωθεί για τον Κουετθάλ, λίγοι είναι όμως, ικανοί να κατανοήσουν ολόκληρο το μυστήριο αυτού του πτηνού. Ο Κουετθάλ είναι ένα από τα ωραιότερα πουλιά του κόσμου. Η ουρά του είναι μακριά και πολύ όμορφη. Επάνω στο κεφάλι του λάμπει ένα λοφίο ασύγκριτης ομορφιάς, πράσινο και μεταξένιο. Ολόκληρη η εμφάνιση αυτού του πτηνού, μας προσκαλεί στον στοχασμό.

Το πτηνό της Αθηνάς, ο θαυματουργός Κουετθάλ προκύπτει από τις ακατάπαυστες μετατροπές της Φωτιάς. Η μυστική δύναμη αυτού του πτηνού επιτρέπει στον άνθρωπο να μετατρέπεται σε Θεό. Επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε αυτό που ο καθένας επιθυμεί. Η μυστική δύναμη αυτού του πτηνού, παραχωρούσε την εξουσία σε κάποιον να ανοίξει τα τσάκρας, δίσκους η μαγνητικούς τροχούς του αστρικού σώματος.

Όταν η Ιερή Φωτιά της Πεντηκοστής ανεβαίνει από το κεντρικό κανάλι του νωτιαίου μυελού αποκτά την θαυματουργή δύναμη να μετατρέπεται σε ένα πουλί της φωτιάς. Και αυτό το πουλί είναι το σύμβολο του Κουετθάλ. Και είναι το πτηνό της Αθηνάς. Και είναι το κλειδί της Ιερατικής δύναμης.


ΤΟ ΑΡΚΑΝΟ A.Z.F. ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ!

Ο Θεουργός μπορεί να κάνει χρήση αυτής της δύναμης όταν εργάζεται με το Αρκάνο Α.Ζ.Φ. Ήδη αναφέρθηκε ότι στην ένωση του φαλλού και της μήτρας βρίσκεται το κλειδί όλης της έκδηλης δύναμης. Επισημάνθηκε ήδη ότι, στην ζωή, ο θεουργός ποτέ δεν πρέπει να εκσπερματώνει την οντότητα του σπέρματος. Με αυτόν τον τρόπο η συγκρατημένη επιθυμία θα μετατρέψει το Σπερματικό υγρό σε μαγικούς λεπτούς ατμούς. Αυτοί οι ατμοί, με την σειρά τους, θα μεταβληθούν σε ελεγχόμενες ενέργειες, ηλεκτρομαγνητικές. Η ανύψωση των δημιουργικών ενεργειών του Τρίτου Λόγου πραγματοποιείται κατά μήκος των γαγγλιακών κορδονιών γνωστά στην Ανατολή με τα ονόματα Ιδά και Πιγκαλά. Αυτά είναι οι δύο μάρτυρες της Αποκάλυψης. Αυτά τα δύο κορδόνια τυλίγονται στον νωτιαίο μυελό και σχηματίζουν το Κηρύκειο του Ερμή. Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα, τα οποία ανέρχονται από τα δύο γαγγλιακά κορδόνια, καταφέρουν να κάνουν επαφή στον κόκκυγα, κοντά στο Τριβένι, τότε ξυπνά η Ιερή Φωτιά της Κουνταλίνης, το πύρινο φίδι των δικών μας Μαγικών δυνάμεων. Το ανέβασμα της Κουνταλίνης μεταφέρεται γι` αυτόν τον σκοπό στο κεντρικό κανάλι του νωτιαίου μυελού. Η Κουνταλίνη ξετυλίγεται, αναπτύσσεται και προοδεύει μέσω της αύρας του Ηλιακού Λόγου. Η Κουνταλίνη ανεβαίνει αργά σύμφωνα με τις αξίες της καρδιάς. Και οι Φωτιές της καρδιάς ελέγχουν την ανύψωση της Κουνταλίνης. Και η Φωτιά της Κουνταλίνης μετατρέπεται στο πτηνό της Αφροδίτης. Το απαραίτητο, γι` αυτό είναι να γνωρίζεις το Κλειδί.


ΜΑΝΤΡΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ»

Τώρα πλέον δεν μπορούμε ν` αρνηθούμε στην ανθρωπότητα το κλειδί των δυνάμεων που θεοποιούν. Με ευχαρίστηση θα δώσουμε στους μαθητές μας αυτό το θαματουργό ΚΛΕΙΔΙ.

Ωραία λοιπόν: Κατά την έκσταση της σεξουαλικής Μαγείας προφέρεται το εξής μάντραμ: JAO RΙ. (Χαο ρι).

Προεκτείνεται ο ήχος της κάθε συλλαβής. Και διατάζεται το υπέροχο πτηνό της Φωτιάς ν` ανοίξει, να ξετυλίξει, να ξεδιπλώσει το τσάκρα που χρειάζεται. Και αρχίζει η ανάπτυξη ολόκληρης της δύναμης αλλά περισσότερο όπου είναι αναγκαία. Να είστε σίγουροι ότι το πτηνό της Αθηνάς θα εργαστεί επάνω στο τσάκρα, δίσκο ή μαγνητικό τροχό για το οποίο δέχτηκε ανώτερες διαταγές.

Είναι έκδηλο και θετικό ότι αυτές οι δυνάμεις δεν αναπτύσσονται απότομα. Αλλά το πτηνό της Αθηνάς θα τις ξυπνήσει! Και αν συνεχίσουμε την εξάσκηση καθημερινά, αυτό το πτηνό, αυτός ο Ιερός Κουετθάλ, θ` αναπτύξει την δύναμη μεθοδικά και επιθυμητά, με τέλειο τρόπο. Το απαραίτητο είναι να επιμένεις, να μην κουραστείς, ν` ασκείσαι καθημερινά με διακαή πόθο.


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ

Το θαυματουργό πτηνό της Φωτιά, παρέχει το Κλειδί για να προεκταθεί η Φωτιά της Κουνταλίνης σε απόσταση και να βοηθήσει έτσι, τους ασθενείς ή για να προωθεί οποιοδήποτε τσάκρα του αστρικού σώματος του εσωτερικού σπουδαστή. Μερικοί σπουδαστές θα προβάλουν την Φωτιά τους μέχρι το προστατικό τσάκρα, με αποτέλεσμα ν` αποκτούν δυνάμεις ,για να μπορούν να βγαίνουν συνειδητά με Αστρικό Σώμα. Άλλοι θα την προβάλλουν μέχρι το Μετωπικό τσάκρα, με αποτέλεσμα να ξυπνούν την διορατικότητα. Άλλοι, θα την προβάλλουν μέχρι το τσάκρα του λάρυγγα, που θα τους δώσει την δύναμη της ακοής στο έπακρον. Αυτό το τσάκρα διευκολύνει τον Γιόγκι να διατηρεί το φυσικό του σώμα ζωντανό και εντελώς υγιές ακόμα και κατά την διάρκεια της Κοσμικής Νύχτας .Άλλοι, θα προβάλλουν το πτηνό της Αθηνάς στο ηλιακό πλέγμα, το οποίο παρέχει σε κάποιον τα προσόντα να παραμένει πολύ χρόνο στην φωτιά χωρίς να καίγεται. Μερικοί σπουδαστές θα στείλουν το υπέροχο πτηνό στην καρδιά, το οποίο θα τους απονέμει την δύναμη επάνω στον τυφώνα, τους ανέμους ,κτλ. Επίσης μπορείτε να στείλετε το πτηνό της Αθηνάς στο τσάκρα με τα 1000 πέταλα, το οποίο είναι τοποθετημένο στο ανώτερο μέρος του κρανίου. Αυτό το τσάκρα παρέχει την διόραση, την διορατικότητα, την διαισθητική όραση και την δύναμη να βγαίνεις από το φυσικό σώμα συνειδητά στο Πνεύμα, στον Εσώτερο, χωρίς κανενός είδους οχήματα.

Επίσης μπορείτε να προεκτείνετε το πτηνό της Αθηνάς, επάνω στα άτομα του φυσικού σώματος και να το διατάζετε να προετοιμάσει το σώμα για τις καταστάσεις «Χίνας».

Όλοι πρέπει να μάθουμε να προβάλλουμε την Φωτιά, σε οποιαδήποτε γωνιά του σύμπαντος και σε οποιοδήποτε τσάκρα του οργανισμού! Να μην ανάβετε την Φωτιά απεριόριστα: Πρέπει να μαθαίνουμε να την χειριζόμαστε επιδέξια για να εργαζόμαστε στο Μεγάλο Έργο.


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ

Ο Άγκνι είναι ο Θεός της Φωτιάς. Αυτός ο μεγάλος Δάσκαλος βοηθά ν` αποκατασταθεί η Φωτιά σε καθ` ένα από τα επτά σώματα: φυσικό, αιθερικό, αστρικό, νοητικό κτλ.

Ο θεουργός μπορεί να επικαλεσθεί τον Άγκνι όταν κινείται στο αστρικό επίπεδο. Ο Άγκνι θα ανταποκριθεί σε αυτόν που τον καλεί.

Και όταν ο θεουργός θα επικαλείται τον Άγκνι, θα τον καλεί «στο Όνομα του Χριστού, από την μεγαλειότητα του Χριστού, από την δύναμη του Χριστού».
Αν διατάζεται το πτηνό της Φωτιάς να μεταβάλει το πρόσωπο αυτού που το καλεί, ή να του δώσει την εμφάνιση ενός πουλιού ή ενός δένδρου, μπροστά στα μάτια των φίλων του, το πτηνό θα κάνει την μετατροπή και κανείς δεν θ` αναγνωρίσει τον σπουδαστή.

Τώρα αν προβάλλουμε το πτηνό της Φωτιάς πάνω στον νου κάποιου που μας παρακολουθεί για να μας βλάψει, και διατάξουμε, έτσι, τον ξένο νου ότι δεν μας βλέπει, τότε θα γίνουμε αόρατοι. Αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει επίσης να προφέρουμε τα μάντραμς των οποίων η δύναμη μας κάνει αόρατους. Αυτά είναι:
ΓΙΟΔ ΧΕ ΒΑΟΥ ΧΕ ΑΜΟΑ ΧΕ ΒΑΟΥ ΧΕ Α ΓΚΤΑ

Ο Ιησούς ο Μεγάλος Ιεροφάντης ο οποίος μας δίδαξε την Γνώση, αρκετές φορές έπρεπε να καταφεύγει να γίνεται αόρατος .

Με την δύναμη της Φωτιάς, μπορούμε ν` αναλάβουμε και να πραγματοποιήσουμε αμέτρητα θαύματα.

Με την δύναμη της Φωτιάς μπορούμε ν` αλλάξουμε ριζικά.

Με την δύναμη της Φωτιάς μεταμορφωνόμαστε σε Θεούς!

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία