Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 10: Φως και Σκοτάδια




Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ

Υπάρχουν δύο Στοές οι οποίες μάχονται αμοιβαία: Η Λευκή και η Μαύρη. Φως και Σκοτάδια! Όπου το Φως λάμπει πολύ καθαρό και πολύ έντονο, βρίσκονται επίσης τα πυκνά σκοτάδια. Και ο αντίστοιχος του κάθε Αγγέλου του Φωτός, είναι ένας Άγγελος του Σκότους!…..Έτσι, το αντίστοιχο του κάθε Ναού του Φωτός, είναι επίσης ένας Ναός του Σκότους ….

Ήδη στο δικό μας άρθρο «Η Εσωτερική πραγματεία της Θεουργίας», εξηγήσαμε αυτό το μυστήριο των Διδύμων ψυχών.

Ο Γκαουτάμα βούδας, ο μεγάλος μύστης, λέγεται ότι είχε έναν αδελφό και αντίπαλο ονομαζόμενο Ντεβατσέτ, ο οποίος, όπως λένε οι Βουδιστές, είναι ο βασιλιάς της κόλασης.

Κάθε άτομο έχει «διπλό άτομο» ενσαρκωμένο σε αυτό. Και είναι ακριβώς όμοιος σε φυσιογνωμία, σε συμπεριφορά, σε κάποια ταλέντα κτλ. Με αυτό δεν αναφέρομαι στο διπλό αιθερικό ή στο διπλό αστρικό. Πρόκειται για άλλον τύπο της «προσωπικότητας» διαφορετικό: μια δίδυμη ψυχή ,μία αντίθεση. Και αυτή η ψυχή είναι το «διπλό». Κατέχει τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά, λέμε, του ατόμου: είναι ακριβώς μία ΑΝΤΙΘΕΣΗ.

Έτσι επίσης η Λευκή Στοά έχει μία Αντίθεση: την Μαύρη Στοά. Και οι Μαύροι Μάγοι αυτής της Στοάς αγωνίζονται για ν` απομακρύνουν από το μονοπάτι τον άνθρωπο. Τότε, είναι απαραίτητο, αμετάθετο, επείγον, ώστε αυτός να υπερασπίζεται από τις επιθέσεις των σκοτεινών και να μαθαίνει υποχρεωτικά να το πραγματοποιεί .


ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ

Οι σκοτεινοί έχουν, στην κακόβουλη κατοχή τους, απεριόριστο αριθμόν μέσων για να επιτίθενται με ποικίλο τρόπο στον άνθρωπο:
1. Κατά την διάρκεια του ύπνου.
2. Όταν βρίσκεται στην κατάσταση της αγρύπνιας .
3. Με εργασίες της Μαύρης Μαγείας .
4. Με ψυχικές έμμονες ιδέες .
5. Με εχθρότητες .
6. Με οργανικές ασθένειες ,
7. Μέσω διαστροφών .
8. Μέσω κάποιων όψεων της Κουλτούρας .
9. Μέσω ψευδών Προφητών.
10. Με την επέμβαση των «Στοιχειακών» .


ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΩΝ

Εκείνοι οι οποίοι διασχίζουν το μονοπάτι, είναι συνηθισμένοι να δέχονται από τους σκοτεινούς επιθέσεις όταν παραδίδονται στην ηρεμία του ύπνου. Στους Εσωτερικούς Κόσμους υπάρχουν ναοί της Μαύρης Μαγείας. Και από εκεί οι λειτουργοί τους στέλνουν μερικές Μαύρες Μάγισσες, όμορφες και ελκυστικές, προς τον σπουδαστή με την μοναδική πρόθεση να τον κάνουν να πέσει σεξουαλικά.

Και αυτοί και αυτές γνωρίζουν ότι εάν ο σπουδαστής χύνει άθελά του, το σπερματικό υγρό, η Κουνταλίνη κατεβαίνει…και ο σπουδαστής αδύναμος και αστόχαστος χάνει την δύναμή του!


ΜΑΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Τότε είναι απαραίτητο ώστε ο σπουδαστής να μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτόν του από αυτές τις νυκτερινές επιθέσεις. Για τον σκοπό αυτόν ο Άγγελος Αρώτς μας φανέρωσε ένα μαντρικό τραγούδι, για προσωπική προστασία εναντίον των σκοτεινών. Αυτό το τραγούδι τραγουδιέται πριν να κοιμηθούμε:
Μπελιλίν…Μπελιλίν…Μπελινίν…
Αμφορέα της σωτηρίας.
Πόσο θα ήθελα να είμαι μαζί σου,
Ο υλισμός
Δεν έχει δύναμη
Επάνω μου.
Μπελιλίν… Μπελιλίν..Μπελιλίν…
Αυτά τα μάντραμς πρέπει να τραγουδιούνται βάζοντας όλη μας την αγάπη και το συναίσθημα. Έτσι εμείς προστατευόμαστε από τους σκοτεινούς .

Θυμηθείτε ότι στην αυγή της δημιουργίας, οι Πατέρες των Θεών δίδασκαν στους κατασκευαστές του Σύμπαντος, τους Κοσμικούς Νόμους, τραγουδώντας γλυκά.
Πρέπει να Τραγουδάμε αυτά τα μάντραμς με όλη μας την ψυχή.
Πρέπει να τα τραγουδάμε με βαθύ συναίσθημα.
Έτσι προστατευόμαστε από τους σκοτεινούς.
Όταν το ανθρώπινο ον συνηθίζει να εξασκεί καθημερινά σεξουαλική Μαγεία, είναι αδύνατον για τους σκοτεινούς, να μπορούν ν’ αδειάζουν το πολύτιμο Σπερματικό του υγρό, και όχι μόνον, αλλά τελειώνουν και οι νυκτερινές ρεύσεις εάν τις είχε.


ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Οι Μαύροι Μάγοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κακόβουλα πολλά πρόσωπα του αντίθετου φύλλου για να κάνουν επίθεση σεξουαλικά στον συνάνθρωπο. Αυτό είναι ο «πειρασμός».
Έτσι λοιπόν σε εθελοντική και κατεπείγουσα κατάσταση, το ως άνω μάντραμς χρησιμεύει επίσης για να κατευθύνει μια αποτελεσματική εργασία εναντίον αυτών των διεστραμμένων πειρασμών.


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΤΕΥΤΕΣ

Οι Μαύροι Μάγοι συνηθίζουν να χρησιμοποιούν άσχημα και επίμονα Μαύρη Μαγεία, για να βλάπτουν τα θύματά τους. Τότε συχνά προστρέχουν στους εμπειρογνώμονες γιατρούς, κάποιοι ασθενείς με ανεξήγητες ασθένειες, οι οποίοι λένε ότι είναι «μαγεμένοι». Και, γενικά, οι γιατροί τους παραχωρούν βρωμιούχο άλας και κάθε είδος φαρμάκων για τα νεύρα. Ωστόσο οι ασθενείς αν και καταναλώνουν τις δόσεις τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο!

Μία από τις πιο μισητές μεθόδους και τις πιο συνηθισμένες που χρησιμοποιούν οι Μαύροι Μάγοι για να βλάπτουν τα θύματά τους, είναι αυτή των μικρών κουκλιών. Βέβαια, εμείς απέχουμε από το να εξηγήσουμε πώς «εργάζονται» αυτές οι κουκλίτσες, πως τις χρησιμοποιούν οι σκοτεινοί, για να μην παρέχουμε όπλα σε κάποια υποκείμενα ανεύθυνα και απάνθρωπα.


ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΘΕΟΥΡΓΙΑ

Το πρόσωπο που δέχτηκε επίθεση δια μέσου των «κουκλιών» αναγνωρίζεται εύκολα. Αισθάνεται μία μεγάλη αγωνία, ισχυρούς παλμούς στην καρδιά, κατάθλιψη της ψυχής, οξύς πόνους στον εγκέφαλο εξωτερικά, και στους κροτάφους, πόνους στην καρδιά, όπως επίσης και σε μερικές άλλες περιοχές του σώματος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα οργανωθούν θεραπευτικές συνεδρίες για να θεραπευτούν από αυτές οι «μαγεμένοι» ασθενείς. Για αυτόν τον σκοπό, ο ασθενής θα καθίσει σε μία καρέκλα, μπροστά σ’ ένα τραπέζι επάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα λευκό τραπεζομάντιλο. Επάνω σε αυτό θα έχει τοποθετηθεί ένας Χριστός, ένα ποτήρι με νερό και ένα αναμμένο κηροπήγιο. Και ο θεραπευτής (αυτός που κουράρει), θα καθίσει με την σειρά του μπροστά στον ασθενή. Τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, αν υπάρχουν, όπως φίλοι ή συγγενείς του ασθενούς, επίσης θα παρευρίσκονται γύρω από το τραπέζι, με τον όρο να έχουν μία ειλικρινή πίστη και μεγάλο θάρρος.

Αργότερα, όταν ήδη το κάθε τι είναι σε καλή κατάσταση και τακτοποιημένο, θα επικαλεστεί τους Μεγάλους Δασκάλους του Φωτός λέγοντας με δυνατή φωνή το ακόλουθο:


ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣOΛΟΜΩΝΤΑ

«Δυνάμεις του βασιλείου, τοποθετηθείτε κάτω από το αριστερό μου πόδι και το δεξί μου χέρι! Δόξα και αιωνιότητα, αγγίξτε τους ώμους μου και φέρτε με από τους δρόμους της νίκης!

«Ευσπλαχνία, και Δικαιοσύνη, γίνετε η ισορροπία και η λαμπρότητα της ζωής μου! Ευφυΐα και σοφία, δώστε μου το στέμμα. Πνεύματα του ΜΑΛΚΟΥΤ, οδηγήστε με ανάμεσα στις δύο κολόνες πάνω στις οποίες στηρίζεται ολόκληρο το οικοδόμημα του Ναού. Άγγελοι του ΝΕΤΣΑΧ και του ΧΟΔ, στηρίξτε με πάνω στην κυβική πέτρα του ΓΙΕΣΟΝΤ!

«Ω! ΓΚΕΝΤΟΥΡΑΕΛ! Ω! ΓΚΕΜΠΟΥΡΑΕΛ! Ω! ΤΙΦΕΡΕΤ, ΜΠΙΝΑΕΛ, γίνε η αγάπη μου. ΡΟΥΑΧ ΧΟΚΜΑΕΛ, γίνε το φως μου. Γνωρίζω αυτό που ήσουν και αυτό που θα είσαι! Ω! ΚΕΤΕΡΙΕΛ! Ισκίμ, βοηθήστε με στο όνομα του ΣΑΔΑΪ. Χερουβίμ, γίνεται η δύναμή μου στο όνομα του ΑΔΩΝΑΪ. Μπένι Ελοχίμ, γίνεται τα αδέλφια μου, στο όνομα του Υιού και από τις αρετές του ΣΑΒΑΟΘ.

«Ελοχίμ, πολεμήστε για μένα στο όνομα του ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ. Μαλαχίμ, προστάτεψέ με στο όνομα του ΓΙΟΝΤ-ΧΕ-ΒΑΟΥ-ΧΕ. Σεραφίμ, εξαγνίσε την αγάπη μου στο όνομα του ΕΛΟΑΧ. Χασμαλίν, φωτίστε με τις λαμπρότητες του ΕΛΟΪΜ και του ΤΣΕΚΙΝΑΧ. Αραλίμ, εργάζου, Οφανίμ, γύρισε και άστραψε. Χαγιότ Χα Καδός, φώναξε, μίλησε, βρυχήσου,Καδός, Καδός, Καδός.

«ΣΑΔΑΪ, ΑΔΟΝΑΪ, ΓΙΟΤ-ΚΑΒΑΧ, ΕΪΘΕΡΕΪΕ.

«Αλληλούια, Αλληλούια, Αλληλούια. Αμήν, Αμήν, Αμήν».
Αφού έχει απαγγελθεί με θέρμη, με έντονη πίστη αυτή η επίκληση θα ικετεύσει τους Μεγάλους Δασκάλους του Φωτός να θεραπεύουν τον ασθενή.

Μετά, ο θεουργός θ’ απαγγείλει με όλη του την ψυχική δύναμη με μία βαθιά πίστη και σιγουριά για την δύναμή του, τον ακόλουθο εξορκισμό:


ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣOΛΟΜΩΝΤΑ

Στο όνομα του Μικαέλ, να σε διατάξει ο Ιεχωβά και να σε απομακρύνει από εδώ, Καβαγιότ!

Στο όνομα του Γκαβριέλ, να σε διατάξει ο Αδωναί και να σε απομακρύνει από εδώ, Μπελιάλ!

Στο όνομα του Ραφαέλ, εξαφανίσου εμπρός στον Ελιάλ, Σαμγκαμπιέλ!

Από τον Σαμαέλ Σαβαώθ, και στο όνομα του Ελοχίμ Γκιμπόρ απομακρύνσου Ανδραμελέκ!
Από τον Σατσαριέλ και τον Σακέλ-Μελέκ ,υπάκουσε εμπρός τον Ελβάχ, Σαναγκαμπρίλ!

Στο Θεϊκό και ανθρώπινο όνομα του Σαδδαί και από το σημάδι του Πεντάγραμμα που έχω στο δεξί μου χέρι, στο όνομα του Άγγελου Αναέλ, από την ισχύ του Αδάμ και της Εύας, που είναι Γιοτ-Καβάτ, οπισθοχώρησε, Λιλίτ, άσε μας ήσυχους, Ναχεμά!

Από τους Άγιους Ελοχίμ και στο όνομα των τζίνι, Κασιέλ, Σαχαλτιέλ, Αφιέλ και Ζαραχιέλ, και κατά διαταγή του Οριφιέλ, οπισθοχώρησε Μολόχ! Εμείς δεν θα σου δώσουμε τα παιδιά μας για να τα καταβροχθίσεις. Αμήν, Αμήν, Αμήν.


ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΥΡΩΝ

Επιπλέον, συνιστάται να υπάρχει κοντά στο θύμα ένα θυμιατό με κάρβουνα από άνθρακα καλά αναμμένο. Επίσης ο θεουργός θα κάνει «μαγνητικά περάσματα» γρήγορα και δυνατά, με το δεξί του χέρι, επάνω σ’ εκείνα τα’ άρρωστα όργανα και θα πετά μετά αυτά τα δηλητηριώδη υγρά, τα βλαβερά, τα βγαλμένα από το θύμα, επάνω στα αναμμένα κάρβουνα του άνθρακα.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τοποθετήσει αλάτι και αλκοόλ σ’ ένα πιάτο. Αλλά αυτό το αλάτι πρέπει να είναι προηγουμένως προετοιμασμένο με τον ακόλουθο εξορκισμό:


ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ

Ιν ιστο σάλε σιτ σαπιέντια, ετ αμπ όμνι κορουπτιόνε σέρβετ μέντες νόστρος ετ κόρπορα νόστρα, περ Χοκμαέλ ετ ιν βιρτούτε Ρουάχ-Χοκμαέλ ρεσεντάντ αμπ ίστο, φαντάσματα χύλε ουτ σιτ σαλ τσελέστις, σαλ τέρρε ετ τέρρις σάλις, ουτ νουτριετούρμπος τριτούρανς ετ άντατ σπέϊ νόστρε κορνουά άουρι βολάντις. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

Αμέσως μετά τοποθετείται φωτιά στο αλκοόλ για να καεί με το αλάτι. Είναι αυτή η στιγμή ακριβώς κατά την οποίαν θα εκφωνηθεί η επίκληση του Σολόμωντα.

Τελειώνοντας την τελετή, ο ασθενής θα πιει το νερό που είναι στο τραπέζι, επειδή σε αυτό το νερό είναι ήδη κατατεθειμένα τα ιερά φάρμακα.

Ο Άγιος Θωμάς έλεγε ότι ενάντια στα μάγια θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την Σαλβία (Φασκόμηλο) και τον Απήγανο, πάντα χρησιμοποιώντας τα για λιβάνισμα.

Η μέθοδος που έχουμε φανερώσει και υποδείξει εδώ για να θεραπεύονται οι ασθενείς που έχουν βλαφτεί από μάγους με κούκλες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για να καταπολεμά κάθε είδος μαγείας.


ΜΑΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ

Πρέπει να προειδοποιήσουμε τον σπουδαστή ότι οι μάγοι συνηθίζουν ν’ αρρωσταίνουν τα θύματά τους, όχι μόνον με «κούκλες», αλλά επίσης και με τα «στοιχειώδη» ορισμένων ζώων, Γι’ αυτό οι μάγοι και οι μάγισσες γνωρίζουν χιλιάδες τρόπους και επιδράσεις για να προκαλούν βέβηλα κάθε είδους βλαβών στα θύματά τους.

Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε κάποιον Μαύρο Μάγο ο οποίος έστελνε τα βαμπίρ ή νυχτερίδες στο σπίτι των μισητών του θυμάτων με σκοπό να τους προκαλέσει θανατηφόρες βλάβες. Έτσι αυτός ο σκοτεινός άνθρωπος είχε πλουτίσει με τις «εργασίες» του της Μαύρης Μαγείας μεταχειριζόμενος με βλαβερή ικανότητα στον στρατό του απαίσια γκιρόπτερα (είδος ζώου). Έτρεφε αυτά τα ζωάκια με λάδια μπανάνας. Αλλά όταν αρνούνταν να τον υπακούσουν τα τιμωρούσε αρνούμενος σε αυτά κάθε είδος τροφής. Φυσικά δεν αναφέρουμε τις μεθόδους αυτής της Μαγείας, επειδή εμείς δεν διδάσκουμε Μαύρη Μαγεία.


ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ

Αληθινά όχι μόνον υπάρχουν Μάγοι, αλλά επίσης και Μάγισσες. Αυτές οι γυναίκες κατέχουν μυστικά, τα οποία εδώ έχουμε αποκαλύψει, για να βυθίζουν το φυσικό τους σώμα στην Τέταρτη Διάσταση. Αυτές βυθίζονται με αυτόν τον τρόπο στις σκοτεινές περιοχές για να μεταφέρονται σε μακρινές αποστάσεις και να προκαλούν απίστευτες βλάβες στον κόσμο.
Αλλά είναι εύκολο να τις αιχμαλωτίσεις. Τοποθετούμε στο πάτωμα μερικά ψαλίδια ανοιγμένα σε σχήμα σταυρού και πασπαλίζεται μαύρο σινάπι μέσα στην κάμαρα του θύματος. Τότε οι Μάγισσες πέφτουν!


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Γνωρίζουμε την περίπτωση κάποιας κυρίας η οποία δεν πίστευε στις Μάγισσες. Ήταν στην ίδια νοητική κατάσταση στην ποία βρίσκονται πολλά άτομα τα οποία έχουν αποκτήσει στοιχεία της επίσημης κουλτούρας και τα οποία έχουν διανοητισμό.

Λοιπόν, η γνωστή μας έκανε επίσκεψη σε μία, πρώτη της εξαδέλφη η οποία ζούσε σε κάποια πόλη.

Κατά το σούρουπο, είδαν οι δύο γυναίκες ένα πουλί μαύρου χρώματος, το οποίο έμοιαζε σαν ένα θοπιλότε ή μία γαλοπούλα. Αυτό το πουλί κάθισε σ’ ένα δέντρο της εσωτερικής αυλής του σπιτιού. Και από εκεί σάρκαζε με τις δύο γυναίκες, καθ’ ην στιγμή εμιμήτο τις λέξεις που αυτές πρόφεραν στην συνομιλία τους.

Κατά την διάρκεια της νύχτας, η πρώτη εξαδέλφη, η οποία κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο, τοποθέτησε μερικά ψαλίδια σε σταυρό, μέσα στο δωμάτιο και πασπάλισε με μαύρο σινάπι.

Το αποτέλεσμα ήταν περίφημο. Εκείνο το παράξενο πουλί το οποίο δεν είχε απομακρυνθεί από το δέντρο της αυλής, μπήκε στο δωμάτιο του σπιτιού και μετά από άγριο φτερούγισμα… έπεσε επάνω στα ψαλίδια! Τότε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της πρώτης εξαδέλφης, μεταμορφώθηκε, χωρίς την δύναμη να το αποφύγει, σε γυναίκα. Η πρώτη εξαδέλφη, θυμωμένη και αδυσώπητη, ξυλοκόπησε φοβερά, μ’ ένα μαστίγιο που κρατούσε στο χέρι, την μάγισσα και την πέταξε γυμνή στον δρόμο. Αργότερα, μερικοί γείτονες, συμπονώντας την μάγισσα, της έφεραν ρούχα για να σκεπάσει τις σάρκες της….Αυτή η περίπτωση είναι εντελώς ιστορική!


ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΓΙΑ

Τα φτωχά και πάσχοντα θύματα από μάγια, έχουν τις σάρκες τους γεμάτες από μεγάλους μαύρους λεκέδες. Γενικά οι γιατροί στην διάγνωση ποτέ δεν καταφέρνουν ν’ ανακαλύψουν και να καταλάβουν την προέλευση αυτών των μυστηριωδών λεκέδων.

Αλλά με το λειτουργικό τελετουργικό που έχουμε διδάξει εδώ, θα μπορούν να θεραπεύουν, αυτούς τους λεκέδες μέχρι ακόμα να τους κάνουν να εξαφανιστούν. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι μόνον μία θεραπευτική αγωγή δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει επιτυχία. Κάθε ασθένεια η οποία προξενείτε από μάγια, θεραπεύεται ακριβώς σε έξη μήνες με καθημερινή και επίπονη εργασία, επίμονα και αδυσώπητα.

Όταν υπάρχει υποψία ότι το θύμα έχει καταπιεί κάποια κακόβουλη ουσία, θα του δοθεί, καθημερινά και νηστικό, μια κουταλιά ελαιόλαδο. Και κατά την ώρα που το καταπίνει, θα συνηθίζει να πίνει ένα αφέψημα από αρσενικό απαθότε, το οποίο ονομάζεται επίσης «άγιο χορτάρι» ή «πίκο».


ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΙΤΡΙΝΟ ΝΕΡΟ»

Αλλά σε περιπτώσεις πολύ σοβαρές και απελπιστικές, θα καθαρίσει τον ασθενή παρέχοντάς του, σε νηστεία, το κουκί (κύαμος)του Άγιου Ιγνάθιου. Είναι ένα κουκί πολύ δραστικό. Το θύμα των Μαύρων Μάγων θα κάνει εμετό τις βλαβερές ουσίες.

Ακόμα σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να κάνει ένα καθάρισμα του στομάχου με το ονομαζόμενο «κίτρινο νερό». Αυτό το νερό προετοιμάζεται με τον ακόλουθο τρόπο: Γεμίστε με νερό ένα κίτρινο μπουκάλι του ενός λίτρου, ή μερικά μπουκάλια. Πρόσθεσε στο νερό ένα γραμμάριο κίτρινης φυσικής ανιλίνης, σε κάθε μπουκάλι. (Αυτή η ανιλίνη είναι αυτή που χρησιμοποιείται για να χρωματίζει τα γλυκά και την ζάχαρη του ψωμιού την ημέρα των Αγίων Πάντων. Μη μπερδευτείτε με την ορυκτή ανιλίνη).

Ταπώστε τα μπουκάλια δύο ώρες κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Μετά δώστε στον ασθενή που έχει βλαφτεί από βλαβερές ουσίες να πιει από αυτό το κίτρινο νερό, ένα ποτήρι κάθε μία ώρα. Κρατήστε αυτήν την θεραπευτική αγωγή όσο είναι αναγκαίο και για ένα περισσότερο ή λιγότερο μακρύ χρονικό διάστημα.


ΟΥΣΙΕΣ «ΝΕΚΡΩΣΙΜΕΣ»

Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι μολύνθηκαν χωρίς αμφιβολίες, ούτε τις πιο στοιχειώδεις, με νεκρώσιμες ουσίες ή με άλλης κατηγορίας υπόπτων ουσιών αλλά όχι λιγότερο απεχθών.

Αυτές οι περιπτώσεις θεραπεύονται με το «κίτρινο νερό».

Ο ασθενής από κατάποση των νεκρώσιμων ουσιών, παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα: χρώμα σαν του πεθαμένου, εάν είναι κανονικός, εάν δεν είναι πολύ χονδρός ούτε πολύ λεπτός, γίνεται φάντασμα, άκρως αδύναμο και εξασθενημένο, τόσο που γίνονται αντιληπτά εύκολα τα κόκαλά του. Επιπλέον, νιώθει μία ανακατωσούρα η οποία γυρίζει και κινείται σταθερά στο εσωτερικό του στομαχιού του.

Ένας τέτοιος ασθενής, θα μπορέσει να θεραπευτεί με την ιεροτελεστία που ήδη φανερώσαμε και με «κίτρινο νερό».

Υπάρχουν επίσης μωρά τα οποία μολύνθηκαν διεστραμμένως με νεκρώσιμες ουσίες. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες τα πρόσωπα τα οποία προκάλεσαν το κακό να το κάνουν με τρόπο απρόσεκτο και ασυνείδητο. Γνωρίζουμε την περίπτωση μιας μικρούλας στην ηλικία των δύο ετών, της οποίας η φυσική εμφάνιση ήταν ακριβώς σαν εκείνη ενός ηλικιωμένου. Αυτό προέκυψε διότι οι συγγενείς τις είχαν βοηθήσει σε μία ταφή ή στον ενταφιασμό και, αργότερα, επιστρέφοντας από το νεκροταφείο, ήλθαν σ’ επαφή με το μωρό, όπως ήταν φυσικό, και το άγγιξαν. Με αυτόν τον τρόπο το μόλυναν με ζωικές μορφές χωρίς σώμα, θανάσιμα και μολυσματικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι γιατροί απέτυχαν ολοκληρωτικά. Εμείς, οι αδελφοί του Ναού την θεραπεύσαμε ορίζοντας της 9 μπάνια με γάλα από γερμπαμπουάνα (καλό χορτάρι). Αυτό το μπάνιο ετοιμάζεται εύκολα: βράζουμε την Γερμπαμπουάνα με γάλα και με αυτήν κάνουμε μπάνιο στο άρρωστο παιδάκι. Αυτά τα 9 λουτρά γίνονται σε 9 μέρες….Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό: η μικρούλα θεραπεύτηκε εντελώς .


ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ

Φαίνεται απίστευτο. Υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν μια τρομερή υπνωτιστική δύναμη. Όταν αυτά κοιτούν ένα παιδάκι, απαρατήρητα αυτό πεθαίνει αναπόφευκτα.

Συμπτώματα: Μεγάλες μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια, πυρετός στο κεφάλι, εμετός και διάρροια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο θεουργός θα κάνει μαγνητικά περάσματα σε ολόκληρο το σώμα του παιδιού, ειδικά στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαντάζεται ότι βγάζει τα βλαβερά υγρά και θα τα πετά γρήγορα στα κάρβουνα από καλά αναμμένο άνθρακα.

Αυτά τα περάσματα εκτελούνται, απαγγέλλοντας ταυτόχρονα τον εξορκισμό των Επτά της Σοφίας του βασιλιά Σαλόμωντα.

Γενικά, πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά στις πόλεις εξ’ αιτίας αυτής της ασθένειας. Όταν οι γιατροί εκδίδουν το πιστοποιητικό θανάτου, δηλώνουν ότι τα παιδιά έχουν πεθάνει από εντερική μόλυνση. Θα ήταν πολλά τα παιδιά τα οποία θα σωζόντουσαν στις πόλεις, εάν οι γονείς τους χρησιμοποιούσαν συνταγές για να τα βοηθήσουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει η αδικαιολόγητη επίκριση.

Αποφεύγεται το «μάτιασμα» στολίζοντας τα μωρά με χρυσά δακτυλίδια τοποθετημένα στα δάκτυλά τους ή φτιάχνοντάς τους να φορούν βραχιόλια από αυθεντικό κοράλλι. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιούν χάνδρες .


ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Ο Μαγικός Κύκλος χρησιμεύει για την προστασία από τις επιθέσεις των σκοτεινών. Αυτός ο κύκλος δεν πρέπει να είναι εντελώς κλειστός, αλλά θα διακόπτεται στην τροχιά του από την σφραγίδα του Σολόμωντα.

Αυτή η σφραγίδα είναι σχηματισμένη από τα δύο ανταγωνιστικά τρίγωνα: το τρίγωνο του Φωτός και το τρίγωνο του Σκότους.

Το πρώτο είναι ο Χριστός του κάθε ανθρώπου, ο Απαστράπτων Δράκος της Σοφίας: Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Το δεύτερο είναι ο Μαύρος Δράκος με τα τρία κεφάλια, το ψυχολογικό εγώ. Και αυτό το ψυχολογικό εγώ είναι σχηματισμένο από τους τρεις προδότες οι οποίοι φονεύουν τον Χιράμ Αμπίφ, παίρνοντας την θέση του, αυτόν τον Δάσκαλο, την Ανώτερη Τριάδα του ανθρώπου, τον εσωτερικό Θεό του..

Ο Μαύρος Δράκος είναι τρισυπόστατος, ελέγχει τα σώματα αστρικό, νοητικό και αιτιατό. Αυτή είναι η Μέδουσα της οποίας το κεφάλι είναι διάσπαρτο με φαρμακερά φίδια.
Τώρα λοιπόν, κάθε άνθρωπος πρέπει ν’ αποκεφαλίσει αυτήν την Μέδουσα με το Πύρινο Σπαθί του Περσέα.

Έτσι λοιπόν ο μαθητής που θέλει να υπερασπίσει τον εαυτό του από την δράση της Μαύρης Μαγείας, πρέπει να συνηθίσει να σχηματίζει νοητικά τον κύκλο του. Πρέπει να το κάνει αυτό προτού κοιμηθεί, ή κάθε φορά που αυτό είναι απαραίτητο.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία