Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 11: Μαγεία Λευκή και Μαγεία Μαύρη




ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΕΣ

Οι Μαύροι Μάγοι γνωρίζουν επίσης να ταλαιπωρούν τα θύματά τους με έμμονες ιδέες .

Στο ίδιο, το Ευαγγέλιο μιλά για πολλές περιπτώσεις κατοχών.

Γενικά, τα μέντιουμ του Πνευματισμού διακατέχονται από «λάβρες» οι οποίες συρρέουν ομαδικά στις κατώτερες περιοχές του Αστρικού Κόσμου και επίσης από δαιμόνια.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις θεραπεύονται απαγγέλλοντας μπροστά στον ασθενή το ακόλουθο:


ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ

Κάπουτ μόρτουμ, ίμπερετ τίμπι Ντομινους περ βίβουμ ετ ντεβότουμ σερπέντουμ. Κερούμπ, ίμπερετ τίμπι, Ντόμινους περ Αδάμ Γιοτ-Καβάτ! Ακουίλα έρανς, ιμπερετ τίμπι Ντόμινους περ άλας Τάουρι! Σέρπενς, Ιμπερετ τίμπι Ντόμινους Τετραγράμματον περ άγγελουμ ετ λεόνεμ!

Μικαέλ, Γαμπριέλ, Ραφαέλ, Αναέλ!

ΦΛΟΫΑΤ ΟΥΝΤΟΡ περ εσπίριτουμ ΕΛΟΧΙΜ.

ΦΙΑΤ φιρμαμέντουμ περ ΓΙΟΝΤ-ΧΕ-ΒΑΟΥ-ΧΕ ΣΑΒΒΑΩΘ.
ΜΑΝΕΑΤ ΤΕΡΡΑ περ Αδάμ Γιοτ-καβάτ.

ΦΙΑΤ ΓΙΟΥΝΤΙΚΙΟΥΜ περ ίγκνεμ ιν βιρτούτε ΜΙΚΑΕΛ.

Άγγελε με τα νεκρά μάτια, υπάκουσε ή σκορπίσου με αυτό το αγιασμένο νερό.

Ταύρε φτερωτέ, δούλευε ή επέστρεφε στην γη, εάν δεν θέλεις να σε κεντρίσω με αυτό εδώ το ξίφος.

Αετέ αλυσοδεμένε, υπάκουσε προ αυτού του σημείου, ή οπισθοχώρησε μπροστά σε αυτό το φύσημα.

Φίδι κινητό, σύρσου στα πόδια μου ή θα βασανίζεσαι από την ιερή φωτιά και γίνε καπνός με τα αρώματα που εγώ καίω.

Είθε το νερό να επιστρέφει στο νερό. Είθε η φωτιά να καίει. Είθε ο αέρας να κυκλοφορεί. Είθε η γη να πέφτει επάνω στη γη από την αρετή του Πενταγράμματος, που είναι το πρωϊνό Αστέρι, και στο όνομα του Τετραγράμματον, που είναι γραμμένο στο κέντρο του Φωτεινού Σταυρού. Αμήν, Αμήν, Αμήν.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ: Επίσης μπορεί να πει τον Εξορκισμό των Επτά του Βασιλιά Σαλόμωντα, έτσι όπως είναι γραμμένος στο βιβλίο μας «Εσωτερική Πραγματεία Θεουργίας».

Επιπλέον λιβανίζουμε μπροστά στον ασθενή με Φασκόμηλο και Απήγανο, τα οποία θα καούν στα κάρβουνα. Γι’ αυτόν τον σκοπό θα ενεργήσετε όπως ήδη εξηγήθηκε στο προηγούμενο κεφάλαιο.

Θα σχεδιαστεί στο κατώφλι της πόρτας το Πεντάγωνο του Σαλόμωντα, έτσι όπως παρουσιάζεται στην ακόλουθη υπόδειξη:
Η ανώτερη γωνία του Αστεριού με τις πέντε Κορυφές, θα κατευθύνεται προς τα μέσα, οι δύο αντίθετες γωνίες προς τα έξω. Ζωγραφίζεται με κάρβουνο στο πάτωμα.

Έπειτα θα διατάζετε τους Σκοτεινούς, «στο όνομα του Χριστού, από την Δύναμη του Χριστού, από το Μεγαλείο του Χριστού, να εγκαταλείψουν το σώμα του θύματος».


ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ

Οι Μαύροι Μάγοι δημιουργούν εχθρότητες στα άτομα. Οι εχθροί κάνουν επίθεση παρακινούμενοι από την Μαύρη Στοά.

Και αν ο μαθητής δεν γνωρίζει να συγκρατείται και να συγκρατείται ή να ελέγχεται αυτός ο ίδιος, αποτυγχάνει και απομακρύνεται από το μονοπάτι.

Ελέγχεται ο εχθρός και διαλύονται οι εχθρότητες, με το ακόλουθο κλειδί:

Ξαπλώνει ο μαθητής στο κρεβάτι. Χαλαρώνει όλους τους μυς του σώματός του. Αποκοιμιέται προσπαθώντας να συγκεντρώνεται στην καρδιά του εχθρού. Φαντάζεται αυτήν την καρδιά σαν ένα Ιερό το οποίο προμηθεύει άπειρη αγάπη. Νοητικά τοποθετεί σε αυτήν την καρδιά την εικόνα του ίδιου του μαθητή. Μία εικόνα γεμάτη από αγάπη!

Αργότερα, φαντάζεται ότι παρατηρεί το σκυθρώπιασμα αυτού του εχθρού. Παρατηρεί μεταξύ των δυο φρυδιών, μέσα στον νου αυτού του εχθρού, την εικόνα, αλλά γεμάτη από μία δυνατή αγάπη. Σε αυτήν την πρακτική είναι απαραίτητο ο μαθητής να νιώθει μια πραγματική αγάπη για εκείνον τον εχθρό ο οποίος μισεί τον μαθητή. Ας γίνει κατανοητό ότι δεν πρόκειται για προσποιητή αγάπη. Είναι ουσιώδες να φτάσει να την νοιώσει για το υποκείμενο εκείνο που μισεί, για τον εχθρό. Εάν παρ’ όλα αυτά, ο εχθρός επιμένει να προκαλεί βλάβη, τότε πρέπει να εργάζεται με το μαγέϊ.(φυτό).


ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΪ

Ο μαθητής θα πάει στα περίχωρα της πόλης ή του χωριού που μένει. Θα ψάξει να βρει στο χωράφι ένα μαγέϊ. Με ένα ξυλαράκι θα κάνει έναν κύκλο στο έδαφος, από δεξιά προς αριστερά, γύρω από το μαγέΪ. Οι διαστάσεις του κύκλου θα είναι περίπου τέσσερις παλάμες του χεριού γύρω από το φυτό. Θα ευλογήσει το μαγέΪ. Και θα κάνει παράκληση στο στοιχειώδες του φυτού να μεταφερθεί εκεί όπου βρίσκεται ο εχθρός του οποίου η δράση πρόκειται ν’ αντικρουστεί και να του διαλύσει τις άρρωστες σκέψεις του. Μετά, μ’ ένα μαχαίρι θα κόψει ένα κομμάτι από το φύλλο του μαγέϊ. Θα κρατήσει αυτό το κομμάτι μέσα στα χέρια του. Και, με άπειρη θέληση, θα δώσει διαταγή στο «στοιχειώδες» του μαγέϊ για υπέρτατη υπακοή. Και θα το διατάξει για να μεταφερθεί αμέσως στον εχθρό , και να παραμείνει μαζί με αυτόν για να του διαλύσει τις άρρωστες σκέψεις του. Ταυτόχρονα θα φωνοποιούνται μάντραμς .

ΜΑΝΤΡΑΜΣ: Τα μάντραμς που θα φωνοποιούνται στις στιγμές της πρακτικής κάθε μιας Τελετουργίας, είναι τα ακόλουθα:
ΛΙΒΙΒ ΛΕΝΟΝΙΝΑΣ ΛΕΝΟΝΟΝ

Δίδεται σε κάθε γράμμα μία σαν τον ήχο της καμπάνας αντήχηση. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Έτσι το προαναφερθέν στοιχειώδες θα διαλύσει τις κακοπροαίρετες σκέψεις και τα συναισθήματα μίσους του εχθρού και τότε αυτός θα μετατραπεί σε φίλο. Αλλά το ουσιώδες σε αυτές τις πρακτικές, είναι να φτάσεις ν’ αγαπάς αληθινά και με όλη την καρδιά, για να γίνεται γνωστό στον εχθρό.

Επίσης πρέπει να υπερασπίζεται από τους εχθρούς του ο μαθητής ,σε περιπτώσεις επείγουσες και σοβαρές, με αυτά τα άλλα μάντραμς:

ΚΛΙΜ, ΚΡΙΣΝΆΓΙΑ, ΓΚΟΒΙΣΝΤΆΓΙΑ, ΓΚΟΠΙΓΙΑΝΑ, ΒΑΛΙΑΜΠΑΓΙΑ, ΣΟΥΆΧΑ.


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Οι Σκοτεινοί συνηθίζουν να χρησιμοποιούν την ροπή του ανθρώπου προς τα βίτσια, για να τον απομακρύνουν από το Μονοπάτι και για να του δημιουργούν τεράστια βλάβη, με την χρήση των ποτών, των ναρκωτικών, την πρακτική της συνουσίας, κτλ.

Κάθε μαθητής ή δάσκαλος της Λευκής Στοάς απέχει από όλα αυτά . Όσον αφορά το ποτό, μερικοί από αυτούς έχουν άδεια να πιουν ή να δοκιμάσουν μέχρι τρία ποτηράκια, ή τρία μικρά ποτήρια μπύρας. Εάν πάρουν τέταρτο θα παραβιάσουν τον Νόμο.

Στα θέατρα αφθονούν οι εικόνες και τα έργα της Μαύρης Μαγείας, επειδή αυτή τους κρατά κάτω από την επιρροή της. Παραδείγματος χάριν, ο θεατής παρατηρεί μία πορνογραφική σκηνή ή ακούει λέξεις με διπλή και κακόβουλη έννοια. Αυτά τα σκοτεινά άτομα της νοσηρής διασκέδασης πληγώνουν τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού και την ακοή και φθάνουν μέχρι τον νου. Τότε, το Ψυχολογικό Εγώ του κάθε ατόμου παρεμβαίνει δημιουργώντας στο νοητικό επίπεδο, ένα ζωντανό ΟΜΟΙΩΜΑ απολύτως όμοιο μ’ εκείνο το οποίο προσέλκυσε ο θεατής. Αυτό το ομοίωμα είναι προικισμένο με ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και μετατρέπεται σ’ ένα αληθινό «ΝΟΗΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ» με το οποίο συνουσιάζεται, όχι λίγες φορές ο θεατής κατά την διάρκεια των ωρών του ύπνου, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, τις νυκτερινές ρεύσεις.

Οι κινηματογράφοι, είναι χειρότεροι, επειδή αφθονούν περισσότερο και για την τόσο βλαβερή δημοτικότητα που τους έχουν προσδώσει οι παραγωγοί των ταινιών. Οι μαθητές δεν πρέπει να συχνάζουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, προς το παρόν, δυστυχώς είναι κέντρα που έχουν μετατραπεί, με την θρασύτητα τους προς την διαφθορά, σε αληθινούς και ολοφάνερους ναούς της Μαύρης Μαγείας, με τις πανουργίες τους ή τις δηλωμένες πρακτικές Μαύρης Μαγείας βλαβερές για το νοητικό επίπεδο των ατόμων.

Χειρότερα και σίγουρα, ταυτόχρονα και οδυνηρά, συμπεράσματα ή μελέτες μπορούν να κατευθύνουν σε σχέση με τα Νυκτερινά Κέντρα ενώ τόσο άσχημα ήθη έχουν προκαλέσει την σημερινή νεολαία.

Οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν να υπερασπίζουν τους εαυτούς τους από αυτούς τους βρώμικους πειρασμούς. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες συσσωρεύουν αν και δεν το γνωρίζουν, μεγάλη ποσότητα δαιμονικής δύναμης. Πολλές φορές αυτές οι γυναίκες δεν είναι υπερβολικά όμορφες, αλλά βρίσκονται στην υπηρεσία του Λούσιφερ. Τότε, οι αφελείς μαθητές αισθάνονται ακατανίκητη έλξη γι΄ αυτές και αγωνίζονται αλλά, τελικά, πέφτουν σε μία σφαίρα επιρροής και σε μία αναπόφευκτη πράξη των πειρασμών. Τότε αποτυγχάνουν στο μονοπάτι! Αυτές οι γυναίκες, με την δαιμονική τους δύναμη, υπνωτίζουν αληθινά και ελκύουν τους αδύναμους .

Υπάρχει, γι’ αυτόν τον σκοπό, ένα Ιερό Κλειδί για να υπερασπιζόμαστε από αυτούς τους τρομερούς πειρασμούς, το Πάτερ Υμών, όταν διακαώς προσευχόμαστε και στοχαζόμαστε χωρίς βία και με μεγάλη δύναμη θέλησης.


ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Οι Σκοτεινοί είναι τρομερά διανοητικοί. Έχουμε γνωρίσει Μαύρους Μάγους με αστραφτερά χαρίσματα, λαμπερούς σε διανόηση. Αυτοί οι Σκοτεινοί εκμεταλλεύονται την διάνοια του εσωτερικού σπουδαστή, σαν εργαλείο για να τον απομακρύνουν από τον αληθινό Δρόμο του Φωτός. Οι Δαίμονες, εν τούτοις που είναι εξαιρετικά διανοητικοί, είναι διεστραμμένα πόρνοι.

Πολλές όψεις της επίσημης τέχνης της στρατευμένης τέχνης, φανερώνουν την παρέμβαση ή την επιρροή των διανοούμενων Σκοτεινών.

Ο εσωτερικός σπουδαστής θα προστατεύεται από όλους αυτούς τους νοσηρούς και πλανευτές διανοούμενους δίνοντας προσοχή στην φωνή της καρδιάς του, σαν εξερευνητής των Δρόμων του Φωτός, σαν υποψήφιος των Ανωτέρων Κόσμων και στην φωνή των συναισθημάτων του και της δικής του οικείας Θεότητας, του εσωτερικού του Θεού.


ΠΛΑΣΤΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

Κάθε ψεύτικος προφήτης είναι πόρνος.

Έτσι, κάθε προφήτης που συμβουλεύει την εκσπερμάτωση του Σπερματικού Λικέρ, είναι πλαστός προφήτης και είναι κάτω από τις διαταγές της Μαύρης Στοάς και των Σκοτεινών.
«Από τα φρούτα τους , θα τους γνωρίσετε» .


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ «ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΩΝ»

Τα «στοιχειακά» συνηθίζουν να προκαλούν βλάβες στα άτομα, τα οποία καταλήγουν θύματά τους. Υπάρχουν πολλά είδη «στοιχειακών»: Τα Άλογα, τα φαντάσματα, τα Ινκούμπους, τα Σικούμπους, οι δράκοντες, οι Βασιλίσκοι, οι Άρπιες, οι Λέοντες. (Προτείνουμε «Τα στοιχειώδη» του Φρανς Χάρτμαν).

Τα Ινκούμπους παράγονται από τις γυναίκες οι οποίες σπαταλούν το Σπερματικό Λικέρ. Τα Σικούμπους, παράγονται από τον άρρενα ο οποίος εκσπερματώνει, επίσης το Σπερματικό Λικέρ.

Τα Ινκούμπους είναι αρσενικά, τα Σικούμπους είναι θηλυκά. Αυτά τα «στοιχειώδη» παρακινούν τους γεννήτορες τους να επαναλαμβάνουν την πράξη η οποία τους έδωσε ζωή. Και ζουν με τις δαπάνες του Ζωτικού Σώματος των γεννητόρων τους. Τότε εκείνοι εξασθενούν από αυτά, όπως είναι φυσικό. Τα Ινκούμπους και τα Σικούμπους, διαλύονται με αθαφέτικα.(Θειάφισμα;)

Ρίχνουμε την αθαφέτικα επάνω στα κάρβουνα. Και με αυτό το λιβάνισμα καθαρίζεται η ατμόσφαιρα από τις λαύρες, οι οποίες διαλύονται.

Συνιστάται, επίσης να βάζουμε θειάφι μέσα στα παπούτσια. Οι αιθερικές αναθυμιάσεις οι οποίες ανυψώνονται από το θειάφι διαλύουν αυτές τις επικίνδυνες λαύρες.

Τα Φαντάσματα σεργιανίζουν τις νύκτες και εισέρχονται μέσα στα κρεβάτια των συνουσιαζόμενων για να γονιμοποιούν το σπέρμα που χύνεται, με το οποίο παράγουν αναρίθμητες λαύρες κάθε είδους .

Το θειάφι και η αθαφέτικα(;) θέτουν τέρμα σε όλες αυτές τις λαύρες. Η λαύρα η ονομαζόμενη Δράκων εισβάλει περισσότερο στα δωμάτια των πόρνων. Σχηματίζεται με το Σπερματικό Λικέρ, διαλύεται με το θειάφι και την αθαφέτικα(;)..
Τα «στοιχειακά» έχουν ρίξει τους μαθητές στην άβυσσο του πειρασμού. Γι’ αυτό κάθε μαθητής πρέπει να χρησιμοποιεί το θειάφι και την αθαφέτικα.

Οι Μαύροι Μάγοι χρησιμοποιούν όλες αυτές τις λαύρες για να εκτρέπουν και να βλάπτουν τους μαθητές.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία