Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2006

Λόγος, Μάντραμ, Θεουργία - 7: Τα Τσάκρας




ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ

Τα επτά φωνήεντα της Φύσης: Ι. Ε. Ο. U. Α. Μ. Σ., αντηχούσαν παλιά στον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν ο άνθρωπος άφησε τις Γαίες των «Χίνας», χάθηκαν ο Ρυθμός και η Αρμονία.

Ο άνθρωπος πρέπει να αντιληφθεί την επείγουσα ανάγκη για να δονηθούν εκ νέου στον οργανισμό του και τα επτά φωνήεντα της Φύσης, τα οποία αντηχούν με ένταση στα εσωτερικά πεδία της αντήχησης, έτσι αμέσως σε καθ` ένα από τα πλέγματα ή τσάκρας του αστρικού σώματος .

Η διορατικότης αναπτύσσεται με το φωνήεν Ι. Η διακοή, ξυπνάει με το Ε. Το κέντρο της καρδιάς το οποίο αναπτύσσει την ‘έμπνευση, με το φωνήεν Ο. Τα πνευμονικά τσάκρας, τα οποία επιτρέπουν να θυμόμαστε τις προηγούμενες μετενσαρκώσεις μας εξελίσσονται με το φωνήεν Α. Και μπορούν να δονούν όλα τα εσωτερικά κέντρα τα φωνήεντα Μ και Σ.

Αυτά τα φωνήεντα, συνδυασμένα συνετά με καθορισμένες αρμονικές, συνθέτουν τα Μάντραμς τα οποία επιτρέπουν το ξύπνημα όλων των τσάκρας.

Στην συνέχεια παρουσιάζουμε στον μαθητή μερικές σειρές από αυτά τα μάντραμς.


ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

ΤΣΙΣ Διορατικότης.
ΤΣΕΣ Διακοή.
ΤΣΟΣ Διαίσθηση. Τσάκρα της Καρδιάς.
ΤΣΟΥΣ Τηλεπάθεια. Ηλιακό Πλέγμα.
ΤΣΑΣ . Μνήμη των περασμένων ζωών. Πνευμονικά Τσάκρας.

ΠΡΟΦΟΡΑ
Η προφορά πρέπει να γίνεται κατ` αυτόν τον τρόπο: Προεκτείνεται ο ήχος του κάθε γράμματος. Ο συνδυασμός CΗ, αφθονεί σημαντικά στα Μάντραμς των Εβραίων και είναι απέραντης μαγικής δύναμης .

Η Προφορά του κάθε μάντραμς, κάνει να δονείται το μαγνητικό κέντρο, ή δίσκος με το οποίο είναι συσχετισμένο. Το Σ είναι συσχετισμένο με την Φωτιά και προφέρεται δίνοντάς του έναν ειδικό τονισμό. Έναν ήχο σαν σφύριγμα, διαπεραστικό, παρόμοιο μ` εκείνον που παράγουν τα φρένα του συμπιεσμένου αέρα οποιασδήποτε μηχανής.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

Ι Ν Διορατικότης.
Ε Ν Διακοή.
Ο Ν Διαίσθηση: Τσάκρα της Καρδιάς.
U N Τηλεπάθεια: Ηλιακό Πλέγμα.
Α Ν Μνήμη των Περασμένων Ζωών: Πνευμονικά Τσάκρας.

ΠΡΟΦΟΡΑ
Μακραίνεται ο ήχος του κάθε Φωνήεντος, και του δίνεται με το Ν ένας τονισμός σαν αυτόν της καμπάνας ηχηρός και δυνατός.


ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

I N Ρ I Διορατικότης .
E N Ρ E Διακοή.
O N Ρ O Διαίσθηση, έμπνευση: Τσάκρα της Καρδιάς.
U N Ρ U Τηλεπάθεια: Ηλιακό Πλέγμα.
A N Ρ A Μνήμη των Περασμένων Ζωών.

ΠΡΟΦΟΡΑ
Αυτά τα μάντραμς προφέρονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής Μαγείας, για να ξυπνούν τα` αντίστοιχα τσάκρας. Θα μακραίνεται ο ήχος του καθ` ενός από τα γράμματα που τα συνθέτουν. Το γράμμα Ρ, προφέρεται όπως ήδη εξηγήσαμε στο 40 κεφάλαιο.


ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΜΣ

S U I R A Διορατικότης .
S U E R A Διακοή.
S U O R A Διαίσθηση, Τσάκρα της Καρδιάς.
S U U R A Τηλεπάθεια: Ηλιακό Πλέγμα.
S U A R A Μνήμη των Περασμένων Ζωών.

ΠΡΟΦΟΡΑ
Ας δώσει προσοχή ο σπουδαστής στον τονισμό των φωνηέντων που σχηματίζουν την τέταρτη στήλη και στον τονισμό του Α του κάθε μάντραμ. Στο μεγαλοπρεπές S U A R A, σύμφωνα με τις Βέδες, είναι συγκρατημένη σιωπηλά, η ουράνια μουσική.

Με αυτά τα μάντραμς της τέταρτης σειράς, μεταφέρεται η Φωτιά του ηλιακού πλέγματος σε καθ` ένα από τα τσάκρας του αστρικού σώματος.

Επιμένουμε: Οι πρώτες μαντρικές συλλαβές αυτής της σειράς S U I, S U E, S U O, S U U, S U A, προφέρονται με τονισμό του διφθόγγου δίνοντας έμφαση στο τελευταίο φωνήεν, το οποίο θα προεκτείνεται αρκετά.


ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Να φωνοποιούν οι σπουδαστές μια ώρα καθημερινά, για να ξυπνούν αποτελεσματικά τα τσάκρας. Καθώς ο κάθε σπουδαστής έχει τον δικό του ρυθμό, τον προσωπικό κραδασμό, θα διαλέξει οποιοδήποτε από τις σειρές των μάντραμς. Θα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την πρώτη σειρά, άλλοι με την δεύτερη κτλ.

Έλεγε ο γιατρός Κρούμ Χέλλερ ότι φωνοποιούσε μία ώρα καθημερινά. Κάποιος πρέπει να φωνοποιεί κατά την διάρκεια όλης του της ζωής για να έχει τα τσάκρας του σε έντονη ενεργοποίηση.

Το στεφανιαίο τσάκρα θα δώσει την Πολυόραση.Το μετωπικό τσάκρα, τοποθετημένο στο μεσόφρυδο, την Διορατικότητα. Το λαρυγγικό τσάκρα την Διακοή. Το τσάκρα της καρδιάς, παρέχει την Έμπνευση και την Διαίσθηση. Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος την Τηλεπάθεια. Τα πνευμονικά τσάκρας επιτρέπουν να θυμάσαι τις περασμένες Ζωές. Το προστατικό τσάκρα, παρέχει την δύναμη για να βγούμε συνειδητά με αστρικό σώμα. Κάθε σπουδαστής πρέπει να κατέχει αυτήν την δύναμη` αλλά, να ξυπνά με πείσμα αυτό το τσάκρα.


ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑΣ

Βυθίζεται ο μαθητής σε βαθύ διαλογισμό του προστατικού τσάκρα. Φαντάζεται αυτό το τσάκρα σαν ένα λουλούδι λωτού, σαν έναν μαγνητικό τροχό ο οποίος γυρίζει από αριστερά προς τα δεξιά, ενώ συγχρόνως προφέρει το γράμμα Μ, σαν την αρχή του μουγκρητού ενός ταύρου, αλλά συνεχόμενου, μακρύ και χωρίς εξασθένιση, όπως μια δυνατή εισπνοή του ανέμου, για να προκληθεί αργότερα αυτός ο ήχος, έχοντας τα χείλη ερμητικά κλειστά, μέχρι να εκπνευστεί και το τελευταίο μόριο του αέρα, έτσι: ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.

Με αυτές τις τέσσερις σειρές των μάντραμς, ο σπουδαστής γίνεται πρακτικός θεουργός.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία