Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008

Διάλεξη - Τύποι πνευματικών σχολώνΕισαγωγή

Κακoπροαίρετa άτομα με μια έλλειψη κατανόησης λανθασμένα πιστεύουν ότι η Γνωστική Κίνηση είναι εναντίον σχολών, θρησκειών, τάξεων, πνευματικών κοινωνιών και αιρέσεων. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Δεν είμαστε εναντίον κανενός, μονάχα αποκαλύπτουμε και υποδεικνύουμε που είναι ο κίνδυνος.

Εμείς, οι Δάσκαλοι του Συνειδητού Κύκλου της Ηλιακής Ανθρωπότητας, είμαστε αναγκασμένοι να μιλήσουμε όταν είναι απαραίτητο και να κρατήσουμε σιωπή όταν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν εγκληματικές σιωπές, υπάρχουν άτιμα λόγια. Είναι εξ ίσου λανθασμένο να μιλάμε όταν πρέπει να κρατάμε σιωπή, όσο το να μένουμε σιωπηλοί όταν πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι εμείς, οι Δάσκαλοι, είμαστε εναντίον οποιουδήποτε. Δεν μισούμε, ούτε επιτιθέμεθα σε κάποιον, εμείς μονάχα αποκαλύπτουμε τον κίνδυνο. Αυτό είναι όλο.

Υπάρχουν τέσσερις τύποι σχολών:
  1. Σχολές που διδάσκουν πως να κρυσταλλώσει κανείς την ψυχή
  2. Σχολές που διδάσκουν πως να κρυσταλλώσει κανείς την ψυχή και να ενσαρκώσει το Πνεύμα (το Είναι)
  3. Σχολές που βοηθούν ως μια μορφή νηπιαγωγείου την ανθρωπότητα
  4. Σχολές Μαύρης Μαγείας
Ας εξετάσουμε τώρα αυτούς τους τέσσερις τύπους σχολών με μια διαδοχική σειρά.


Σχολές που διδάσκουν πως να κρυσταλλώσεις την ψυχή

Το να κρυσταλλώσει κανείς την ψυχή είναι κάτι ασυνήθιστο για αυτούς που είναι θρήσκοι. Πολλοί μας έχουν συκοφαντήσει, περιγράφοντας μας ως υλιστικά άτομα. Αληθινά, δεν είμαστε υλιστές. Είμαστε εσωτεριστές και αυτό είναι όλο. Το διανοητικό ζώο, λανθασμένα αποκαλούμενο άνθρωπος, πιστεύει πως ήδη έχει την ψυχή. Μην νιώθετε φοβισμένοι ή προσβεβλημένοι, παρατηρείστε με προσοχή, αναλύστε, ερευνήστε...

Το διανοητικό ζώο έχει μονάχα το Μπουδάτα ενσαρκωμένο, την Εσωτερική Βουδιστική Αρχή, την Ουσία, το Ψυχικό Υλικό, το Ακατέργαστο Υλικό το οποίο χρειάζεται για να δημιουργηθεί η ψυχή.

Είναι απαραίτητο να αφυπνίσουμε την συνείδηση, να αφυπνίσουμε το Μπουδάτα, να το ενδυναμώσουμε, να το ατομικοποιήσουμε. Μια τέτοια πράξη αποκαλείται δημιουργία της ψυχής. Οι σχολές οι οποίες διδάσκουν πως να αποκτήσει κανείς την ψυχή κατευθύνονται από εκπαιδευτές οι οποίοι ήδη έχουν την ψυχή. Μονάχα αυτός ο οποίος έχει ψυχή μπορεί να διδάξει άλλους το ολοκληρωμένο σύστημα της δημιουργίας της ψυχής.

Όλες οι σχολές οι οποίες διδάσκουν πως να αποκτήσει κανείς την ψυχή γνωρίζουν πολύ καλά πως το ανθρώπινο ον έχει ένα πολλαπλό "Εγώ", το οποίο ανελέητα σπαταλάει το ψυχικό υλικό σε ατομικές εκρήξεις θυμού, πλεονεξίας, λαγνείας, υπερηφάνειας, τεμπελιάς, λαιμαργίας, κτλ., κτλ., κτλ.

Δυστυχώς, όσο το πολλαπλό "Εγώ" υπάρχει μέσα στην ανθρωπότητα, θα χάνουμε τις δυνάμεις του Μπουδάτα. Είναι απαραίτητο να εξαλείφουμε το "Εγώ" αν αυτό που αληθινά θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε την ψυχή. Η αληθινή εργασία ενός εκπαιδευτή με ψυχή είναι να αναμορφώσει όλους όσους δέχονται αναμόρφωση, να φέρει σε κανονική κατάσταση τα άτομα, να διευθύνει μια σχολή με κανονικό τρόπο. Αληθινά, μονάχα αυτοί οι οποίοι είναι φυσιολογικοί μπορούν να ξεδιπλώσουν τους εαυτούς τους. Μονάχα αυτοί που είναι φυσιολογικοί μπορούν να γίνουν υπέρ - φυσιολογικοί. Τα πλήθη δεν έχουν ψυχή. Ελέγχονται από το πολλαπλό "Εγώ" και , επομένως, δεν έχουν ατομικότητα. Αυτοί δεν είναι φυσιολογικοί. Αυτό είναι δύσκολο για πολλούς να το δεχτούν, αλλά είναι η αλήθεια. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος.

Κάθε εκπαιδευτής με ψυχή πρέπει να διδάξει τους μαθητές του την θεωρία της απόκτησης της ψυχής, ωστόσο, αυτό είναι σχετικό. Ο μαθητής πρέπει να κάνει την εργασία, γιατί ο εκπαιδευτής δεν μπορεί να κάνει την εργασία για τον μαθητή. Κάθε ένας πρέπει να ακολουθήσει το μονοπάτι μόνος του. Ο εκπαιδευτής μιας "Σχολής-Ψυχής" θα εργαστεί με έμβρυα ψυχών, βοηθώντας τα στην ανάπτυξη, στην εξέλιξη και στην πρόοδο τους.

Κάθε σχολή η οποία διδάσκει την εξάλειψη του "Εγώ" είναι μια σχολή Ψυχής. Υπάρχουν σχολές Ψυχής στις διδασκαλίες του Κρισναμούρτι, στο Βουδισμό Τσαν, στο Βουδισμό Ζεν, στον Σουφισμό, στους χριστιανούς "Ησυχαστές", κτλ. Κάθε σχολή Ψυχής διδάσκει την τεχνική για την εξάλειψη του "Εγώ". Αληθινά, μονάχα μέσα από την δημιουργική κατανόηση όλων των λαθών, σε όλα τα βαθιά επίπεδα του νου, το "Εγώ" αναπόφευκτα αποσυντίθεται.

Οι σχολές Ψυχής διδάσκουν επίσης συστήματα και τεχνικές για την αφύπνιση των δυνάμεων του Μπουδάτα. Οι σχολές Ψυχής έχουν πολύ αποτελεσματικές μεθόδους για την αφύπνιση του Μπουδάτα. Οι σχολές Ψυχής διδάσκουν την τεχνική του εσώτερου διαλογισμού, μέσα από την οποία η συνείδηση, το Μπουδάτα, αφυπνίζεται. Με αυτόν τον τρόπο, κατορθώνουμε την εσωτερική Φώτιση.

Οι εκπαιδευτές των σχολών Ψυχής θέλουν την εκμηδένιση του πολλαπλού "Εγώ": του Σατανά. Οι εκπαιδευτές των σχολών Ψυχής επιζητούν να υπάρχει ένας κάτοικος μέσα σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα, ο οποίος είναι το Μπουδάτα: η Ψυχή.

Αληθινά, η φύση του Μπουδάτα είναι ευτυχία. Το Μπουδάτα στον εαυτό του είναι ευτυχία. Κάθε σχολή η οποία διδάσκει την διάλυση του "Εγώ" είναι μια σχολή ψυχής, μια σχολή η οποία διδάσκει πως να κρυσταλλώσει κανείς την ψυχή.


Σχολές που διδάσκουν πως να κρυσταλλώσεις την ψυχή και το πνεύμα

Κάθε σχολή που διδάσκει πως να κρυσταλλώσει κανείς την ψυχή και το Πνεύμα είναι μια σχολή αναγέννησης. Οι σχολές οι οποίες διδάσκουν μόνο την κρυστάλλωση της ψυχής κάνουν καλή δουλειά, αλλά αυτές που διδάσκουν την κρυστάλλωση της ψυχής και του Πνεύματος κάνουν ανώτερη δουλειά.

Αυτός που κρυσταλλώνει μονάχα την ψυχή (μέσα από την εξάλειψη του "Εγώ") μπορεί να είναι θνητός ή αθάνατος. Ένα τέτοιο άτομο είναι αθάνατο αν εισέλθει σε μια σχολή αναγέννησης, και είναι θνητό αν δεν εισέλθει σε κάποια σχολή αναγέννησης. Κάθε σχολή αναγέννησης διδάσκει το Μαϊτούνα ή σεξουαλική μαγεία, αυτός που απορρίπτει την ιερή φωτιά του σεξ γίνεται θνητός. Μια ψυχή η οποία δεν θέλει να λάβει την ιερή φωτιά του Τρίτου Λόγου χάνει τις εσωτερικές της δυνάμεις, λίγο λίγο, και μετά από πολλές μετενσαρκώσεις, τελικά πεθαίνει.

Όταν εργαζόμαστε στην δημιουργία της ψυχής μας, η εργασία μας γίνεται στον μοριακό κόσμο. Όταν εργαζόμαστε στην δημιουργία του Πνεύματος, εργαζόμαστε στους ηλιακούς ηλεκτρόνιους κόσμος (Αιτιατός Κόσμος, ο κόσμος της Μονάδας). Το κοινό διανοητικό ζώο αληθινά γνωρίζει μόνο αυτόν τον κυτταρικό κόσμο (τον φυσικό κόσμο).

Κάθε αυθεντική σχολή αναγέννησης διδάσκει τους τρεις βασικούς παράγοντες για την επανάσταση της συνείδησης. Αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι: να πεθαίνουμε, να γεννιόμαστε, να θυσιάζουμε τον εαυτό μας για την ανθρωπότητα. Το πολλαπλό "Εγώ" πρέπει να πεθάνει ώστε να δημιουργηθεί η ψυχή.

Πρέπει να εργαζόμαστε με το Υδρογόνο ΤΙ-12 της σεξουαλικής ενέργειας, μετατρέποντας το μέσω της σεξουαλικής μαγείας, ώστε να έχουμε το δικαίωμα να κατορθώσουμε την Δεύτερη Γέννηση.

Μόνο όταν ο Άγγελος γεννιέται μέσα σε εμάς γινόμαστε αθάνατοι. Είναι παράλογο να σκεφτόμαστε την ανύψωση της φωτιάς αν δεν γνωρίζουμε πως να μετατρέπουμε την σεξουαλική ενέργεια. Η ιερή φωτιά έρχεται ως αποτέλεσμα της μετατροπής των σεξουαλικών μας εκκρίσεων.

Αυτός ο οποίος δεν γνωρίζει πως να εκτελεί το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία) δεν μπορεί να λάβει την ιερή φωτιά. Αν η ψυχή δεν λάβει την ιερή φωτιά, γίνεται αδύναμη, και μετά από πολλούς αιώνες, πεθαίνει, λίγο λίγο.

Η Γνωστική Κίνηση είναι μια σχολή αναγέννησης η οποία εξασκεί τις τρεις βασικές αρχές της επανάστασης της συνείδησης.

Άλλες σχολές αναγγένησης είναι: ο Ταντρικός Βουδισμός του Θιβέτ, η Κίτρινη Εκκλησία των Λάμας, ο Σουφισμός με τους δερβίσιδες χορευτές, ο Βουδισμός Τσαν της Κίνας, κτλ. Στο παρελθόν, υπήρχαν μεγάλες σχολές αναγέννησης. Ας θυμηθούμε τα Μυστήρια της Ελευσίνας, της Αιγύπτου, των Αζτέκων, των Μάγιας, και τα Μυστήρια των Ίνκας, τα Ορφικά Μυστήρια, τα Μυστήρια των Καβίρ και των Δακτύλων.

Οι χειρότεροι εχθροί των σχολών αναγέννησης είναι οι υποσεξουαλικοί, οι οποίοι είναι εχθροί της αναγέννησης. Ο υποσεξουαλικός θεωρεί των εαυτό του ανώτερο των ατόμων κανονικής σεξουαλικότητας και θανάσιμα μισεί την υπερσεξουαλικότητα.

Η Γνωστική Κίνηση είναι μια σχολή αναγέννησης η οποία θανάσιμα μισείται από τους υποσεξουαλικούς.

Τα εκφυλισμένα άτομα της υποσεξουαλικότητας θεωρούν τους εαυτούς τους πιο αγνούς από το Άγιο Πνεύμα και λένε τρομακτικά πράγματα εναντίον του σεξ και της σεξουαλικής μαγείας.

Ας θυμηθούμε πως οι τρεις κύριες δυνάμεις του Σύμπαντος είναι:
  1. Η θέληση του Πατέρα.
  2. Η φαντασία του Υιού.
  3. Η σεξουαλική δύναμη του Αγίου Πνεύματος.
Αυτοί που μιλάνε εναντίον οποιασδήποτε από αυτές τις τρεις Λογοϊκές Δυνάμεις είναι, ως αληθινό γεγονός, Μαύροι Μάγοι.

Η εργασία με το Υδρογόνο Σι-12 είναι αληθινά τρομαχτική. Ο μυημένος πρέπει να ζήσει το Κοσμικό Δράμα. Ο μυημένος πρέπει να γίνει η κεντρική προσωπικότητα του Κοσμικού Δράματος.

Ο μυημένος ο οποίος έχει κατορθώσει την δημιουργία της ψυχής και του Πνεύματος έχει το πλήρη δικαίωμα να ενσαρκώσει την θεϊκή αθάνατη Τριάδα (Άτμαν - Μπούδι - Μάνας).

Όποιος έχει θα του δοθεί, και θα έχει σε αφθονία: αλλά αυτός ο οποίος δεν έχει θα του παρθεί ακόμα και εκείνο που έχει.

Είναι παράλογο να βεβαιώνουμε πως η Θεϊκή Τριάδα είναι ήδη ενσαρκωμένη. Μόνο με την δημιουργία της ψυχής και του Πνεύματος μπορούμε να την ενσαρκώσουμε.


Σχολές που βοηθούν ως μια μορφή νηπιαγωγείου την ανθρωπότητα

Υπάρχουν χιλιάδες σχολές οι οποίες βοηθούν ως μια μορφή νηπιαγωγείου την ανθρωπότητα. Αυτές οι σχολές δεν οδηγούν σε Αυτό-πραγμάτωση, αλλά είναι χρήσιμες γιατί τέτοιες σχολές διδάσκουν τις πρώτες στοιχειώδεις έννοιες απόκρυφης σοφίας. Ανάμεσα σε αυτές, έχουμε την Θεοσοφική Εταιρία, τις ψευδό-αποκρυφιστικές σχολές, όπως αυτή του Max Heindel, τα πνευματικά κέντρα, τα κέντρα γιόγκα, τους πνευματιστές, ψευδό-εσωτεριστικά κέντρα, κτλ. Όλες αυτές οι σχολές έχουν πολύ καλό και κακό, εν τούτοις είναι χρήσιμες. Σε αυτές, μαθαίνουμε τις πρώτες λέξεις της γνώσης. Μέσα από αυτές παίρνουμε πληροφορίες για τους νόμους του Κάρμα και της Μετενσάρκωσης. Μέσα από αυτές μαθαίνουμε κάτι για τους ανώτερους κόσμους.

Το νηπιαγωγείο είναι πάντα χρήσιμο. Το πρόβλημα θα ήταν να μείνουμε σε αυτό για όλη μας τη ζωή. Το νηπιαγωγείο δεν μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε Αυτό-πραγμάτωση. Αυτό που μπορεί να μας δώσει το νηπιαγωγείο είναι αρχικές, στοιχειώδεις πληροφορίες. Αυτό είναι όλο.

Στο νηπιαγωγείο, βρίσκουμε εκατοντάδες θεωρίες, και συγγραφείς οι οποίοι μαλώνουν μεταξύ τους. Κάποιοι επιβεβαιώνουν στον μαθητή πως οι αναπνευστικές ασκήσεις είναι καλές, άλλοι λένε πως είναι κακές. Κάποιοι λένε στον μαθητή πως δεν χρειάζεται να τρώει κρέας, άλλοι λένε πως μπορεί. Κάποιοι λένε στον μαθητή πως ένα ορισμένο πράγμα είναι λευκό, άλλοι βεβαιώνουν σε αυτόν πως είναι μαύρο, κτλ., κτλ., κτλ.

Όλες οι σχολές τύπου νηπιαγωγείου πιστεύουν πως έχουν την αλήθεια. Υπόσχονται πως έχουν την αλήθεια, αλλά στην πραγματικότητα, κανένα νηπιαγωγείο δεν την έχει. Η αλήθεια δεν έρχεται σε εμάς πιστεύοντας ή σταματώντας να πιστεύουμε. Η αλήθεια έρχεται σε εμάς μονάχα όταν το "Εγώ" έχει πεθάνει και το Είναι έχει γεννηθεί σε εμάς.

Υπάρχουν χιλιάδες μαθητές οι οποίοι έχουν ξοδέψει ολόκληρη την ζωή τους στο νηπιαγωγείο. Υπάρχουν χιλιάδες μαθητές που ζουν φτερουγίζοντας από σχολή σε σχολή, πάντα ρωτώντας, πάντα ανόητοι, χωρίς σύνεση. Ο καθένας γεμίζει το κεφάλι του με αντιφατικές θεωρίες, και αν είναι αρκετά τυχεροί ώστε να μην χάσουν το μυαλό τους, φτάνουν στα γεράματα ως πλήρεις αποτυχίες, δίχως να έχουν επιτύχει την εσώτερη Αυτό-πραγμάτωση.

Οι φανατικοί νηπιαγωγοί μισούν την Γνωστική Κίνηση και μας περιγράφουν ως "μαύρους μάγους", κτλ. Στην ουσία, αυτοί είναι απλώς αγνοούντα άτομα τα οποία δεν μας κατανοούν, άτομα τα οποία δεν έχουν ακόμα κατανοήσει τις μυητικές διδασκαλίες μιας σχολής αναγέννησης. Για αυτό το λόγο, τους αξίζει συμπόνια.

Το πρόβλημα με το νηπιαγωγείο, η αρνητική όψη αυτών των σχολών, είναι πως είναι γεμάτες με υποσεξουαλικά άτομα, με άτομα τα οποία προσβάλλουν τον Τρίτο Λόγο, λέγοντας "το σεξ είναι κάτι καταραμένο, βρώμικο, υλιστικό", κτλ. Δεν θέλουμε να πούμε πως όλοι οι μαθητές του νηπιαγωγείου είναι υποσεξουαλικοί, αντιθέτως, επιβεβαιώνουμε δίχως αμφιβολία πως υπάρχει μια πληθώρα υποσεξουαλικών σε αυτές τις σχολές.


Σχολές μαύρης μαγείας

Υπάρχουν τρία είδη ταντρισμού: λευκός, μαύρος και γκρίζος. Οι σχολές Λευκής Μαγείας βασίζονται στον λευκό ταντρισμό. Οι σχολές μαύρης μαγείας βασίζονται στον μαύρο ταντρισμό. Οι σχολές γκρίζου ταντρισμού είναι συγχυσμένες, ακαθόριστες, εν τούτοις οδηγούν τον μαθητή στον μαύρο ταντρισμό.

Λευκός ταντρισμός είναι η σεξουαλική ένωση δίχως εκσπερμάτωση του ενς σέμινις. Μαύρος ταντρισμός είναι η σεξουαλική ένωση με εκσπερμάτωση του ενς σέμινις. Γκρίζος ταντρισμός είναι η σεξουαλική ένωση στην οποία η εκσπερμάτωση του ενς σέμινις μερικές φορές συμβαίνει, και μερικές φορές δεν συμβαίνει.

Οι σχολές αναγέννησης απαγορεύουν την εκσπερμάτωση του ενς σέμινις, οι σχολές μαύρης μαγείας δεν απαγορεύουν την εκσπερμάτωση του ενς σέμινις, και επιπλέον δικαιολογούν (με τον τρόπο τους) την εκσπερμάτωση, με φράσεις και θρησκευτικές προτάσεις.

Οι Μυημένοι των ταντρικών σχολών εργάζονται με το Υδρογόνο Σι-12 (αυτό είναι το υδρογόνο του σεξ). Αυτό το υδρογόνο διαδικάζεται μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, σε συμφωνία με τους νόμους των μουσικών οκτάβων, από το Ντο στο Σι.

Ολόκληρος ο ανθρώπινος οργανισμός κυοφορείται μέσα στη μήτρα με τις νότες Ντο, Ρε, Μι, Φα, Σολ, Λα, Σι. Ο λόγος, η μουσική, γεννά όλη την δημιουργία.

Αφού έχει έξυπνα διαδικαστεί μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, το Υδρογόνο ΣΙ-12 (μέσω του Μαϊτούνα, δίχως την εκσπερμάτωση του ενς σέμινις) μπορεί να λάβει ένα επιπλέον σοκ το οποίο θα το τοποθετήσει στη νότα Ντο μιας δεύτερης ανώτερης οκτάβας. Τότε, αφού ολοκληρωτικά διαποτίσει όλα τα οργανικά κύτταρα, θα κρυσταλλωθεί στην θαυμάσια μορφή ενός ανεξάρτητου, φωτεινού και λαμπερού σώματος: του Αστρικού Σώματος των Μυημένων και των Αγγέλων της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας (το Ηλιακό Αστρικό Σώμα).

Το μέσο ανθρώπινο πλάσμα δεν έχει ένα Αστρικό Σώμα, έχει μονάχα το εγώ το οποίο ταξιδεύει μέσα στον Αστρικό κόσμο κατά την διάρκεια της συνηθισμένης κατάστασης ύπνου, και μετά τον θάνατο. Το εγώ αντικαθιστά το Αστρικό Σώμα.

Αληθινά, το Αστρικό Σώμα είναι μια πολυτέλεια που πολύ λίγοι κατέχουν.
Χρειάζεται να μετατρέπουμε τον μόλυβδο σε χρυσό, χρειάζεται να δημιουργούμε το Αστρικό Σώμα. Αυτό είναι μονάχα δυνατόν με το Υδρογόνο Σι-12.

Το Αστρικό Σώμα ελέγχεται από 24 νόμους και το βασικό του φαγητό είναι το Υδρογόνο 24. Αυτός που κατέχει ήδη το Αστρικό Σώμα μπορεί να θέσει το Υδρογόνο Σι-12 (μέσω της σεξουαλικής μετατροπής) στη νότα Ντο της τρίτης ανώτερης οκτάβας. Τότε, το καταπληκτικό Υδρογόνο Σι-12 θα κρυσταλλωθεί στην θαυμάσια μορφή του Νοητικού Σώματος. Σε αυτή την μορφή, ο Μυημένος θα έχει τον Χριστό-Νου του Γνωστικού Αρχάτ.

Το Νοητικό Σώμα ελέγχεται από 12 νόμους και το βασικό του φαγητό είναι το Υδρογόνο 12 του νου, το οποίο δεν πρέπει να συγχυστεί με το Υδρογόνο Σι-12 του σεξ (το διευκρινίζω αυτό ώστε να αποφευχθεί σύγχυση).

Ο νους του Γνωστικού Αρχάτ λάμπει θαυμάσια στον κόσμο της Συμπαντικής Φωτιάς, είναι ο νους ο οποίος κάνει θαύματα και σημεία, είναι ο νους ο οποίος μπορεί να κάνει θαύματα.

Κάθε Μυημένος που κατέχει ένας υγιές φυσικό σώμα και το Αστρικό και Νοητικό σώμα πρέπει να παράγει ένα επιπλέον σοκ στο Υδρογόνο Σι-12 (μέσω της Σεξουαλικής Μαγείας, δίχως την εκσπερμάτωση του ενς σέμινις), ώστε να το περάσει στη νότα Ντο μιας ανώτερης οκτάβας. Μια τέτοια ενέργεια θα παράγει την κρυστάλλωση του Υδρογόνο Σι-12 στη μορφή του σώματος της Συνειδητής Θέλησης. Όταν φτάσουμε σε αυτό το ύψος, κατέχουμε τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι, του Πνεύματος.

Το σώμα της Συνειδητής Θέλησης αναφέρεται στην Θεοσοφία ως το Αιτιατό Σώμα. Λανθασμένα πιστεύουν πως όλα τα ανθρώπινα πλάσματα το κατέχουν αυτό. Στην αλήθεια, μονάχα οι Μυημένοι της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας το κατέχουν. Ένα τέτοιο σώμα ελέγχεται από 6 νόμους και το βασικό του φαγητό είναι το Υδρογόνο 6.

Μονάχα αυτός που κατέχει τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι μπορεί να φτάσει στην ενσάρκωση της Θεϊκής Αθάνατης Τριάδας του (Άτμαν-Μπούδι-Μάνας). Ένας τέτοιος είναι ένα αληθινό ανθρώπινο πλάσμα, ένας Δάσκαλος των Μεγάλων Μυστηρίων της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.

Ένας Λευκός Μυημένος είναι, φυσικά, η θετική κρυστάλλωση του Υδρογόνου Σι-12, αλλά, πρέπει να εξηγήσουμε πως υπάρχουν αρνητικές κρυσταλλώσεις: οι μυημένοι της μαύρης αδελφότητας. Αυτοί εργάζονται επίσης με το Υδρογόνο Σι-12. Έχουν μαύρα σεξουαλικά ταντρικά τελετουργικά. Εκσπερματώνουν το σπερματικό υγρό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης. Επίσης προβάλλουν επιπλέον σοκ στο Υδρογόνο Σι-12, τα οποία το τοποθετούν σε μουσικές οκτάβες (κατώτερες από αυτές του κόσμου στον οποίο ζούμε). Τότε, το Υδρογόνο Σι-12 κρυσταλλώνεται στο εγώ, ενδυναμώνοντας και αναπτύσσοντας το με όλες τις σκοτεινές, καταχθόνιες, διαβολικές δυνάμεις...

Στο Θιβέτ, η Ομάδα Ντρούγκπα εξασκεί τον μαύρο ταντρισμό. Οι μαύροι μυημένοι Ντρούγκπας εκσπερματώνουν το ενς σέμινις μυστικιστικά, οι Ντρούγκπας των κόκκινων καπέλων έχουν ένα μοιραίο σύστημα που επαναπορροφεί το ενς σέμινις (το οποίο είναι φορτισμένο με θηλυκά άτομα) από τον ίδιο τον κόλπο της γυναίκας. Με την δύναμη του νου, το επαναπορροφούν μέσω της ουρήθρας, στέλνοντας το στον εγκέφαλο. Με αυτόν τον τρόπο, οι μυημένοι του δρόμου του αριστερού-χεριού παριστάνουν ότι αναμειγνύουν τα ηλιακά με τα σεληνιακά άτομα, με τον σκοπό της "αφύπνισης της Κουνταλίνι". Οι προθέσεις τους είναι καλές, αλλά η διαδικασία είναι κακή, γιατί το ενς σέμινις που έχει χυθεί είναι φορτισμένο με άτομα του Μυστικού Εχθρού. Οι αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας διαδικασίας είναι η αρνητική αφύπνιση της Κουνταλίνι (το όργανο Κουνταμπάφερ αναπτύσσεται) και η αρνητική κρυστάλλωση του Υδρογόνου Σι-12. Στον δυτικό κόσμο, οι σχολές μαύρης μαγείας κρύβουν τον εαυτό τους με λόγους για τον Χριστό και τα Ευαγγέλια, μιλώντας για άρρητα πράγματα, ευλογώντας και μυστικιστικά χύνοντας το ενς σέμινις. Αυτοί αποκομίζουν τα ίδια αποτυχημένα αποτελέσματα με αυτά της Ομάδας Ντρούγκπα.

Υπάρχουν χιλιάδες σχολές οι οποίες μοιάζουν πιο λευκές και από το χιόνι, εν τούτοις είναι πιο μαύρες και από κάρβουνο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις τις μαύρες σχολές. Οι σκοτεινοί εκπαιδευτές τους, οι οποίοι είναι δαίμονες, παριστάνουν πως είναι ζωντανοί Χριστοί, και φυσικά γοητεύουν τους ενορίτες τους. Κάποιος μένει έκπληκτος ακούγοντας αυτούς τους λύκους, ντυμένους με προβιά προβάτου. Συχνά αυτοί οι ειλικρινείς, με καλές προθέσεις, εν τούτοις εσφαλμένα πρόσωπα μιλάνε για άρρητα πράγματα και εμφανίζονται ως φιλάνθρωποι και ιεροί. Πώς μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για αυτούς, στην παρουσία τόσο πολύς γλυκύτητας; Πώς μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για την καλοσύνη τους; Πώς μπορεί να αμφιβάλλει την ευαισθησία και την ελεημοσύνη τους; Η πιο αξιοπερίεργη όψη είναι πως αυτοί οι μυημένοι του δρόμου του αριστερού-χεριού συχνά μιλάνε εναντίον της μαύρης μαγείας (πώς μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για αυτούς;), αλλά, είναι πιο μαύροι από κάρβουνο (αυτό είναι ένα τρομερό πρόβλημα).

Υπάρχουν σχολές μαύρης μαγείας οι οποίες εξασκούν το άδειασμα του νου. Θέλουν έναν άδειο νου δίχως να γνωρίζουν Βουδισμό Ζεν, δίχως να έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ ένα Κόαν, δίχως να έχουν ποτέ διαβάσει την Πρατγιαχάρα (Pratyahara) και το νόμο της νοητικής διπολικότητας, δίχως να γνωρίζουν το νόμο μέσα του οποίου η Ουσία του νου απελευθερώνεται από την μάχη των αντιθέτων, ώστε να αναμίξει τον εαυτό της με τη Μονάδα και έτσι να φτάσει το Σατόρι (φώτιση).

Οι φανατικοί μιας από αυτές τις σχολές μαύρης μαγείας πιστεύουν πως ο κενός νους (ή καλύτερα αν πούμε η ησυχία του νου) είναι κάτι τόσο απλό σαν να φυσάς και να φτιάχνεις μπουκάλια, περιμένοντας για την στιγμή που η Μεγάλη Πραγματικότητα θα εισέλθει μέσα σε αυτούς ώστε οι ζωώδεις, θηριώδεις οντότητες που σχηματίζουν το πολλαπλό "Εγώ" να εξοριστούν από αυτούς. Θέλουν η Θεϊκότητα να εισέλθει σε αυτούς, δίχως να κατέχουν τα ηλιακά σώματα (εκείνα τα σώματα κατέχονται μόνο από αυτούς που έχουν εργαστεί εντατικά με το Υδρογόνου Σι-12). Το να προσπαθείς να ενσαρκώσεις την Μεγάλη Πραγματικότητα δίχως να κατέχεις τα Ηλιακά Σώματα είναι σαν να θέλεις να σελώσεις ένα άλογο δίχως να έχεις το άλογο. Οι φανατικοί αυτών των σχολών θέλουν να γίνουν συνειδητοί του υποσυνείδητου, δίχως να εξοντώσουν το "Εγώ" και δίχως ούτε να έχουν εργαστεί με το Υδρογόνο Σι-12.

Είναι φοβερό να τους βλέπεις να πέφτουν στο πάτωμα, βγάζοντας αφρό από το στόμα, στην μέση μιας επιληπτικής επίθεσης (αυτοί είναι σε κατοχή, αλλά νομίζουν πως κάνουν καλά). Υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς στο Subub, όσο υπάρχουν στα πνευματικά κέντρα, "Chenrezians", κτλ.

Αυτοί οι φτωχοί φανατικοί των μαύρων σχολών δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι είναι ακόμα έμβρυα που δεν κατέχουν το Αστρικό Σώμα, τα οποία έχουν μονάχα το εγώ. Στον φυσικό κόσμο εμφανίζονται ως ανθρώπινα πλάσματα, ενώ στις μοριακές περιοχές είναι απλώς υποσυνείδητες, ψυχρές, σκιές φαντάσματα που ονειρεύονται. Αυτοί οι φτωχοί ανόητοι αγνοούν πως δεν έχουν ένα Νοητικό Σώμα. Έχουν μονάχα το πολλαπλό νοητικό "Εγώ" το οποίο χρησιμοποιεί το νοητικό στοιχείο ως όχημα.

Αυτά τα φτωχά ανόητα άτομα αγνοούν πως δεν έχουν το σώμα της Συνειδητής Θέλησης και πως κατέχουν μόνο την δύναμη της επιθυμίας. Τέτοιοι σκοτεινοί, φανατικοί πιστεύουν πως είναι ημί-θεοι και πως η Θεϊκότητα μπορεί να εκφραστεί μέσα από αυτούς, αν και δεν έχουν τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι..

Οι μαύροι μάγοι είναι εκατό τα εκατό σεληνιακοί. Πρέπει να ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας από την σεληνιακή επιρροή και να γίνουμε ηλιακά ανθρώπινα όντα. Πρέπει να εργαστούμε με το Υδρογόνο Σι-12, μετατρέποντας το σύμφωνα με το νόμο των οκτάβων, ώστε να δημιουργήσουμε τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι. Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπουμε τον εαυτό μας σε αυθεντικά και αληθινά ανθρώπινα όντα.


Σχολές γιόγκα

Σε αυτούς τους καιρούς υπάρχει αρκετή βιβλιογραφία αναφορικά με την γιόγκα. Ομάδες γιόγκα εμφανίζονται παντού. Είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε αυτήν την άποψη, για το καλό όλων των μαθητών του Φωτός. Στην Ινδουστανική παράδοση, υπάρχουν επτά μεγάλες σχολές γιόγκα, και όλες από αυτές είναι χρήσιμες γιατί βοηθούν ως ένας τύπος νηπιαγωγείου την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν πολλά που είναι χρήσιμα στις σχολές της Γιόγκα και πολλά που είναι άχρηστα. Είναι απαραίτητο να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στα χρήσιμα και τα άχρηστα.

Οι σοβαροί μαθητές οι οποίοι έχουν πάει στο Ινδουστάν γνωρίζουν πολύ καλά πως η καλύτερη από όλες αυτές τις σχολές, η πιο υπερβατική, είναι η Σεξ-Γιόγκα, ο Λευκός Ταντρισμός.

Η Χάθα Γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν μονάχα εξασκείται για φυσικούς σκοπούς, όταν εξασκείται ως ένας τύπος γυμναστικής, αλλά, η ταντρική Χάθα γιόγκα δεν είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου. Από μόνη της είναι μια σχολή αναγέννησης γιατί σχετίζεται με το Μαϊτούνα (Σεξουαλική Μαγεία) και όλες τις ταντρικές σαντάνες ή σοφές στάσεις Σεξουαλικής Μαγείας.

Η Ράγια Γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν σχετίζεται μονάχα με τα τσάκρας ή μαγνητικούς δίσκους της απόκρυφης ανατομίας του ανθρωπίνου όντος, αλλά όταν συνδιάζεται με την Κουνταλίνι Γιόγκα και την Σεξουαλική Μαγεία, δεν είναι πια ένας τύπος νηπιαγωγείου και, ως ένα γεγονός, γίνεται μια σχολή αναγέννησης. Η Τζνάνα Γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν το κύριο ενδιαφέρον της είναι μόνο ο νους και οι δυνάμεις του, αλλά όταν συνδιάζεται με τον Λευκό Ταντρισμό, δεν είναι πια ένας τύπος νηπιαγωγείου, και πραγματικά γίνεται μια σχολή αναγέννησης.

Η Μπάκτι Γιόγκα, ή το μονοπάτι της αφιέρωσης, είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν σχετίζεται μόνο με τις ασκήσεις αφιέρωσης, αλλά όταν συνδιάζεται με το Μαϊτούνα, δεν είναι πια ένας τύπος νηπιαγωγείου. Είναι τότε μια σχολή αναγέννησης.

Η Κάρμα Γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν μελετάει μονάχα το μονοπάτι της ορθής δράσης (σε θεωρητική μορφή), όταν ο μαθητής είναι ανίκανος να τροποποιήσει τις περιστάσεις της ζωής, όταν ο μαθητής δεν κατέχει το Είναι. Ας θυμηθούμε πως αυτό που δρα είναι το Είναι. Το διανοητικό ζώο έχει μόνο την ψευδαίσθηση πως κάνει έτσι, όταν στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα: όλα συμβαίνουν μέσα από αυτόν. Μόνο το Είναι μπορεί να τροποποιεί τις περιστάσεις της ζωής. Για να έχουμε το Είναι μέσα μας, είναι απαραίτητο να εξασκούμε την Σεξουαλική Μαγεία, να εξαλείφουμε το "Εγώ", και να θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για την ανθρωπότητα.

Η Λάγια Γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν εργάζεται μόνο στον τομέα της αναπνοής και του διαλογισμού. Παύει να είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν συνδιάζεται με το Μαϊτούνα (Σεξουαλική Μαγεία).

Η Σαμαντί Γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου όταν δεν συνδιάζεται με το Μαϊτούνα, γιατί η πιο εξυψωμένη μορφή έκστασης επιτυγχάνεται με το Μαϊτούνα (Σεξουαλική Μαγεία).

Αυτοί που έχουν ταξιδέψει στην Ινδία, στο Θιβέτ, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στην Μεγάλη Ταρταρία, κτλ. γνωρίζουν πολύ καλά πως η πιο σοβαρή μορφή γιόγκα βρίσκεται στον ταντρισμό. Στην πραγματικότητα, δίχως τον ταντρισμό (Σεξουαλική Μαγεία) είναι απολύτως αδύνατον να φτάσει κανείς την Μύηση.

Ο εξωτερικός ή δημόσιος κύκλος κάθε σχολής γιόγκα είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου. Ο εσωτερικός, ή μυστικός κύκλος κάθε σχολής γιόγκα, δεν είναι ένας τύπος νηπιαγωγείου, αλλά μια σχολή αναγέννησης.

Σε αρχαίους καιρούς, το Μαϊτούνα διδασκόταν δημοσίως σε όλα τα ασράμ του Ινδουστάν. Δυστυχώς, οι μικροί αδελφοί και αδελφές το καταχράστηκαν και δημιούργησαν σκάνδαλα. Οι Γκουρού αυτών των ασράμ έπρεπε να κλείσουν την κουρτίνα του εσωτερισμού, και σήμερα το Μαϊτούνα διδάσκεται μονάχα μυστικά σε κάποια ασράμ. Μια τέτοια δραστική απόφαση, η οποία πάρθηκε από τους Γκουρού εκείνων των ασράμ, μετέτρεψε τα ασράμ τους σε έναν τύπο νηπιαγωγείου, αν και, εκείνοι οι Γκουρού εξασκούν το Μαϊτούνα και το διδάσκουν στους πιο προετοιμασμένους (ώστε να αποφύγουν σκάνδαλα).

Στον δυτικό κόσμο, η γιόγκα δεν κατανοήθηκε σωστά, και φυσικά πολύ υποσεξουαλικοί εμφανίστηκαν, οι οποίοι μισούν το σεξ.

Αληθινά, γιόγκα δίχως σεξ, δίχως το Μαϊτούνα, είναι σαν ένας κήπος δίχως νερό. Η γιόγκα δίχως σεξ είναι μια σχολή νηπιαγωγείου, όχι μια σχολή αναγέννησης. Η γιόγκα δίχως το Μαϊτούνα δεν μπορεί να αυτό-πραγματώσει κανέναν.

Ας θυμηθούμε τη σχολή του Γιογκανάντα. Γνωρίζουμε την Κρίγια του Γιογκανάντα. Την έχουμε μελετήσει βαθιά και είναι ελλιπής. Της λείπει ο ταντρισμός, χρειάζεται τον ταντρισμό του Θιβέτ. Ο Γιογκανάντα δεν έλαβε την ολοκληρωμένη Κρίγια. Για αυτόν τον λόγο, μια τέτοια Κρίγια δεν μπορεί να αυτό-πραγματώσει κανέναν. Δεν λέμε πως μια τέτοια Κρίγια είναι άχρηστη, είναι ξεκάθαρο πως είναι χρήσιμη ως ένας τύπος νηπιαγωγείου, και αυτό είναι όλο.

Είναι παράλογο να νοθεύεις την Γνώση, να νοθεύεις την γνώση με το να βάζεις μια τέτοια Κρίγια μέσα στην Γνωστική Κίνηση (η μοιχεία είναι απολύτως απαγορευμένη στα Χριστιανικά ευαγγέλια).

Αληθινά, η Κρίγια του Γιογκανάντα είναι απλώς ένα κλαδί της Λάγια Κρίγια, ή της ταντρικής σαντάνας του Θιβέτ. Δίχως τον ταντρισμό, μια τέτοια Κρίγια είναι ατελής. Έτσι κανείς δεν μπορεί να επιτύχει Αυτό-πραγμάτωση με αυτήν την Κρίγια. Ούτε ακόμα ο Γιογκανάντα πέτυχε Αυτό-πραγμάτωση. Ο Γιογκανάντα πρέπει να ενσαρκωθεί και να εργαστεί με το Μαϊτούνα, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχει την εσώτερη Αυτό-πραγμάτωση...

Η σοβαρή κατάσταση των φανατικών της υποσεξουαλικότητας είναι πως είναι απολύτως πεπεισμένοι πως μπορούν να επιτύχουν Αυτό-πραγμάτωση μέσα από την απάρνηση του σεξ, ή μοιχεύοντας.

Οι σχολές της Θεοσοφίας και του ψευδό-Ροδοσταυρισμού έχουν κάνει τους ψευδό-αποκρυφιστές μαθητές να πιστεύουν πως το διανοητικό ζώο κατέχει ήδη τα επτά σώματα. Μια τέτοια σκέψη είναι λανθασμένη. Η πραγματικότητα είναι πως λόγω έλλειψης κοσμικής Μύησης, οι διορατικοί της Θεοσοφικής Εταιρίας έδωσαν ελλιπείς πληροφορίες, συγχέοντας το αστρικό στοιχείο και το εγώ με το νόμιμο Αστρικό Σώμα. Επίσης μπέρδεψαν αυτούς που συγχέουν την λεγεώνα των "Εγώ" με το αυθεντικό Νοητικό Σώμα, και την Ουσία ή το Μπουδάτα με το Αιτιατό Σώμα, κτλ. Με αυτόν τον τρόπο, και με τέτοιες υποθέσεις στο νου, είναι ξεκάθαρο πως οι φανατικοί της γιόγκα, του ψευδό-εσωτερισμού ή ψευδό-αποκρυφισμού, κτλ. δεν έχουν κατανοήσει την αναγκαιότητα της δημιουργίας των εσωτερικών σωμάτων (πιστεύουν πως τα κατέχουν ήδη, λόγω παραπληροφόρησης).

Αν μπορούσαν να κατανοήσουν βαθιά τα εσωτερικά σώματα βασισμένοι στο Νόμο των Φιλοσοφικών Αναλογιών, θα εργάζονταν με το Μαϊτούνα ή Σεξουαλική Μαγεία, διότι θα κατανοούσαν πως "όπως επάνω, έτσι και κάτω" - αν με την σεξουαλική πράξη γεννούμε παιδιά, τότε (με τον Νόμο των Αναλογιών) με αυτήν την ίδια πράξη γεννούμε τα εσωτερικά σώματα.

Δυστυχώς, οι ψευδό-αποκρυφιστές αδελφοί μας είναι τρομακτικά παραπληροφορημένοι. Η άγνοια είναι η μητέρα όλων των λαθών...

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία