Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το ζευγάρι

ΕΡ. Είναι δυνατόν ένα ζευγάρι το οποίο εργάζεται στην αλχημεία να είναι μαζί εδώ στο τρισδιάστατο επίπεδο, αλλά να μην είναι παντρεμένο στα άλλα επίπεδα;

ΑΠ. Η πλειοψηφία των ζευγαριών που βλέπουμε είναι παντρεμένα μόνο στον τρισδιάστατο κόσμο. Δε φαίνονται να είναι παντρεμένα στις άλλες διαστάσεις. Αυτά τα ζευγάρια είναι καρμικά, και σχηματίστηκαν μόνο μέσα από τη λαγνεία και τίποτα άλλο, αλλά δε φαίνεται να ανήκουν ο ένας στον άλλον εσωτερικά. Εν τούτοις, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό το οποίο πρέπει να λάβουμε υπόψη μας αυτή τη στιγμή. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να φανούν μόνο στις εσωτερικές διαστάσεις αλλά όταν αρχίζουν να εργάζονται με τους τρεις παράγοντες της Επανάστασης της Συνείδησης, τότε αρχίζουν να εμφανίζονται σε όλες τις διαστάσεις ή ανώτερους κόσμους ως ζευγάρια, αυτό το δημιουργούμε εδώ και τώρα μέσα από την εσωτερική εργασία.

ΕΡ. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω που μόλις είπατε, ρωτάμε ξανά αξιοσέβαστε δάσκαλε. Τί είναι οι δίδυμες ψυχές;

ΑΠ. Οι δίδυμες ψυχές είναι εκείνα τα ζευγάρια που, όταν βρίσκουν ο ένας τον άλλον, μπορούν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά και μπορούν να πραγματώσουν τους εαυτούς τους.

ΕΡ. Αυτό σημαίνει πως οι δίδυμες ψυχές, μιλώντας στο επίπεδο των ζευγαριών, είναι ένα γεγονός;

ΑΠ. Ναί, είναι ένα γεγονός! Ποιός θα διαφωνήσει με αυτό; Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, είναι ένα γεγονός! Εν τούτοις, σε αυτό το σημείο διαφώνησα με το Δάσκαλο Σαμαέλ, για ένα γράμμα που είχε λάβει. Πιστεύω ήρθε από την Κόστα Ρίκα. Ένα άτομο του έστειλε μια εικόνα μιας γυναίκας, ρωτώντας αν εκείνη ήταν η "δίδυμη ψυχή" του και αν θα έπρεπε να την παντρευτεί.

Τότε ο Δάσκαλος Σαμαέλ μου έδωσε το γράμμα να το διαβάσω και μου είπε, "Διάβασε το γράμμα και δώσε μου μια απάντηση." Έριξα μόνο μια ματιά στο γράμμα, είδα την εισαγωγή και την ερώτηση που έθετε εκείνο το άτομο. Σηκώθηκα και είπα, "Άκουσε Δάσκαλε, δε μπορώ να συνεχίσω με αυτήν την ερώτηση για τις δίδυμες ψυχές."

Με αυτόν τον τρόπο απάντησα. Τότε ο Δάσκαλος σηκώθηκε, και με πολύ ενεργητικό τρόπο με ρώτησε, "Υπάρχουν ή όχι;" εγώ απάντησα, "Δε διαφωνώ με αυτό. Για εμένα υπάρχουν και είναι ένα γεγονός, αλλά τί θα κερδίσω αν βρω τη δίδυμη ψυχή μου, αν η δίδυμη ψυχή μου είναι μια λεγεώνα από εγώ και εγώ μια άλλη λεγεώνα; Μπορούν δύο λεγεώνες να ζήσουν μαζί;" Τότε εκείνος απάντησε, "Όχι, δε μπορούν να ζήσουν μαζί."

Εγώ είπα: "Για εμένα οι πραγματικές δίδυμες ψυχές είναι ένας άντρας και μια γυναίκα που πραγματικά αφιερώνονται στην εργασία με τους τρεις παράγοντες, στην εξάλειψη του εγώ. Τότε, μέσα από την εξάλειψη του εγώ, έρχεται Αγάπη, Κατανόηση και Ειρήνη. Είναι ή δεν είναι έτσι;"

Ο Δάσκαλος απάντησε, "Έχεις δίκιο, Joaco, έτσι είναι."

ΕΡ. Πώς μπορεί κανείς να εννοήσει το γεγονός ότι είναι ο Μεγάλος Νόμος αυτός που δίνει τον σύζυγο στον κάθε άνθρωπο;

ΑΠ. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός αληθινού ανθρώπου και μιας απομίμησης του ανθρώπου, όπως είμαστε εμείς. Σε εμάς, σαν διαβόλους, μας δίνουν μια διαβόλισσα. Αυτό από μια σκοπιά, από μιαν άλλη έχουν κάνει μεγάλη κερδοσκοπία και σχόλια πάνω στις «δίδυμες ψυχές». Πραγματικά αυτό που χρειάζεται σ’ έναν Γνωστικό είναι μια Γνωστική που δέχεται και ασκεί τους τρεις παράγοντες. Όταν ένα ζευγάρι αρχίζει να δουλεύει με τους τρεις παράγοντες, τότε έρχεται η αγάπη και η κατανόηση, τότε γεννιέται η αληθινή αγάπη. Έτσι λοιπόν για μένα «το μισό πορτοκάλι» είναι μια γυναίκα που δουλεύει με τους τρεις παράγοντες της επανάστασης της Συνείδησης. Πραγματικά δεν είναι ότι μας τη δίνουν, αλλά εμείς θα την κάνουμε.

ΕΡ. Δηλαδή δάσκαλε, αν θέλουμε πραγματικά να μπούμε στον μυητικό δρόμο πρέπει να παντρευτούμε αναγκαστικά;

ΑΠ. Προφανώς ναι. Όλος ο κόσμος... Τώρα, ο πραγματικός γάμος μπρος στις ιεραρχίες είναι ένα ζευγάρι που ξέρει να μεταβάλλει τις ενέργειες του, δεν είναι η λειτουργία που κάνουμε στον φυσικό κόσμο, αυτές οι λειτουργίες χρησιμεύουν μόνο για να συμπληρώνουμε τους όρους των νόμων της γης, με την κοινωνία που λένε, όμως μπροστά στον θεό μπορείτε να παντρευτείτε επτά φορές στον φυσικό κόσμο και σε όσες εκκλησίες έχετε όρεξη. Όμως αν δεν είστε αγνοί δεν αξίζετε φράγκο εκεί πάνω. Τότε να γίνει κατανοητό ότι είναι η αγνότητα αυτή την όποια μετράνε και ζυγίζουν. Έτσι λοιπόν ο αληθινός γάμος μπροστά στην Λευκή Αδελφότητα είναι ένα αγνό ζευγάρι που δουλεύει μεταβάλλοντας τις σεξουαλικές λειτουργίες του κόσμου, εκεί δεν αξίζουμε τίποτα αν δεν δουλεύουμε σωστά με την αγνότητα, διότι είναι αυτή η αληθινή λειτουργία και η αληθινή βάπτισή μας.

ΕΡ. Υπάρχει κανένας τρόπος για να γνωρίσει κανείς εάν ο σύντροφος ή η σύντροφος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος εκείνος που αντιστοιχεί στον κάθε έναν από εμάς;

ΑΠ. Πάνω σε αυτό έχουν γίνει πολλά. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να ξεκαθαρίζω τα πράγματα.

Αυτό το «των δίδυμων ψυχών που μας αντιστοιχεί λόγω ζωδίων» κλπ, είναι μηχανικοί νόμοι. Τι θα πει «αυτή η γυναίκα μου ταιριάζει λόγω του ζωδίου»; Αυτοί είναι μηχανικοί νόμοι της φύσης. Ο Γνωστικός ή η Γνωστική υπερβαίνουν τους μηχανικούς νόμους. Αρκεί η γυναίκα κι’ εμείς να δεχόμαστε την δουλειά, τους τρεις παράγοντες, και όλο το υπόλοιπο εξαρτάται από την δουλειά. Έχουν ειπωθεί πολλά για τις δίδυμες ψυχές, και για να πούμε αλήθεια είναι πολύ εσωτερικές. Ας υποθέσουμε ότι είναι εξωτερικές και ένας συναντιέται με την δίδυμη ψυχή του, μιλώντας για το τρισδιάστατο μέρος όπως το πιστεύει ο κόσμος, ποιοι θα παντρευτούν; Είναι δύο λεγεώνες, έτσι δεν είναι; Τότε μεταξύ δύο λεγεώνων πως μπορεί να υπάρχει κατανόηση, αγάπη και ειρήνη; Δεν μπορεί να υπάρχει, Έτσι δεν είναι; Είναι λεγεώνες.

ΕΡ. Όμως χρειάζεται να αισθανθούμε κάτι για τον άντρα ή για την γυναίκα για να παντρευτούμε;

ΑΠ. Βέβαια. Οι δίδυμες ψυχές είναι η Θεϊκή ψυχή και η ανθρώπινη ψυχή, έτσι δεν είναι; κι αυτό που υπάρχει εδώ (το φυσικό) μπορούμε να το ονομάσουμε μια συγγένεια. Όμως οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα που αρχίζουν να δουλεύουν, φτάνουν στην κατανόηση, στην αγάπη και στην ειρήνη, σύμφωνα με την δουλειά τους. Για αυτό εξαρτάται όλο από εμάς, τα ζώδια είναι μηχανικοί νόμοι και τους μηχανικούς νόμους πρέπει να τους ξεπεράσουμε με την δουλειά, έτσι μένουν ξεπερασμένοι.

Η χειρομαντεία είναι μια επιστήμη, όμως δεν δέχεται την επανάσταση της Συνείδησης, σφάλλει, δεν είναι ακριβής. Ο βιορυθμός είναι επίσης ένας μηχανικός νόμος, σφάλλει। Το Ταρώ σφάλλει.

- από συνεντεύξεις του Δ. Ραβολού

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Ερωτήσεις και απαντήσεις που ενδιαφέρουν τη γυναίκα

Ερ.: *Αξιοσέβαστε Δάσκαλε Σαμαέλ, η πλειοψηφία των σύγχρονων ιατρών συνιστούν τα αντισυλληπτικά χάπια, σαν φάρμακο για να ρυθμίσει τα έμμηνα και επίσης για να αποφευχθούν οι δυνατοί κολικοί των εμμήνων. Δίνουν αυτή τη συνταγή, προπάντων στην ελεύθερη γυναίκα. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σ' αυτό το θέμα;

Απ.: * Το αντισυλληπτικά χάπια, για να θεραπεύσουν τους κολικούς των εμμήνων, έχω την γνώμη ότι είναι κάτι εντελώς εμπειρικό και άτοπο. Στο όνομα της αλήθειας πρέπει να πούμε ότι οι άνθρωποι αγνοούν την ΑΓΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Αυτό που τώρα ονομάζουν "Επιστήμη", δεν είναι παρά συνονθύλευμα αξιοθρήνητων θεωριών. Θεωρώ λοιπόν, ότι τέτοιου είδους αφύσικες μοντέρνες μέθοδοι, είναι επιβλαβής εκατό τα εκατό για την υγεία των ανθρώπων. Οι κολικοί των εμμήνων μπορούν να θεραπεύονται με μέσα πιο αποτελεσματικά, όχι μέσω αντισυλληπτικών χαπιών που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.

Είναι εγκληματική η στάση όλων αυτών των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που έχουν επινοήσει αυτό το τόσο φημισμένο αντισυλληπτικό χάπι με όλες τις συνέπειες και τις παρενέργειες του. Προφανώς όλες εσείς, οι γυναίκες, έχετε πέσει θύματα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Σαν "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" να κατανοείτε την ψεύτικη Επιστήμη, την τόσο κοκορευόμενη Ακαδημία, τον υπερσύγχρονο επιστημονισμό.

Δεν είναι πράγματι αναγκαίο, κατά κανένα τρόπο, το φημισμένο αντισυλληπτικό χάπι. Εκείνοι που πραγματικά θέλουν να ελέγχουν λίγο το ζήτημα της σύλληψης, ας δουλεύουν με το ΑΡΚΑΝΟ A.Z.F.

Ερ.: * Στην περίπτωση της γυναίκας που είχε ρυθμί­σει τη γεννητικότητα μέσου των αντισυλληπτικών χαπιών, και μετά γνώρισε τις γνωστικές διδασκαλίες και θέλει να τις εφαρμόσει μπορεί να κάνει κάτι για να αποτοξινώσει τον οργανισμό, ή η Φύση το αναλαμβάνει αυτό;

Απ.: *Όσον αφορά την τοξικότητα που έτυχε να δεχθεί με τόσο μίγμα που της συνέστησαν οι επιστήμονες του Αντίχριστου, πρέπει να το αφήσει στη φύση. Αυτή θα αναλάβει, οπωσδήποτε, να καθαρίσει απολύτως τον οργανισμό.

Επαναλαμβάνουμε: Δεν χρειάζεται, κατά κανένα τρόπο, η μέθοδος των αντισυλληπτικών χαπιών, που είναι εγκληματική εκατό τα εκατό. Η Φύση είναι πολύ σοφή και έχει νόμους για να ελέγχει τις εκρήξεις του πληθυσμού. Θυμηθείτε ότι όλα στη Φύση υπόκεινται στον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ. Αν σήμερα υπάρχει δημογραφική έκρηξη, όταν αλλάζει η δική μας θέση (την κίνηση του Εκκρεμούς), θα πάμε στο άλλο άκρο και θα συμβεί αναγκαστικά, δημογραφική κάθοδος στο "Ελάχιστο".

Υπάρχει, λοιπόν, ένα "ΜΕΓΙΣΤΟ" και ένα "ΕΛΑ­ΧΙΣΤΟ", σ' αυτόν τον πληθυσμό. Όλο το δημογραφικό "ΜΕΓΙΣΤΟ" ελέγχεται από τους νόμους της Φύσης. Όταν ο ανθρώπινος πληθυσμός γίνεται υπερβολικός επέρχεται πάντα ο πόλεμος και η πανούκλα, ή και τα δύο συγχρόνους. Το γεγονός ότι σ'αυτές ακριβώς τις στιγμές υπήρξε δημογραφική έκρηξη, δείχνει, σημαίνει, τον ερχομό του πολέμου, της πανούκλας και πολλών άλλων ακόμα επιδημιών.

Ερ.: * Όταν μια γυναίκα έχει αλλοιωμένη τη φυσική σεξουαλική της δραστηριότητα, δένοντας τις σάλπιγγες ή με οποιοδήποτε άλλο φυσικό σύστημα ή εάν ο άνδρας, κάνει "ΒΑΣΕΚΤΟΜΗ", τι πιθανότητες έχουν στην σεξουαλική μετατροπή; θα μπορούσαν αυτά τα άτομα, να δημιουργήσουν τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι;

Απ.: * Πρώτα απ' όλα χρειάζεται η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Λάβετε υπ όψιν σας ότι ο Ήλιος κάνει ένα καταπληκτικό πείραμα, στον δοκιμαστικό σωλήνα της Φύσης, θέλει να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ξέρουμε καλά ότι η φυλή των "ανθρωποειδών" είναι χρήσιμη για να μπορεί να συλλαμβάνει τα καθορισμένα είδη και υπο-είδη κοσμικής ενέργειας, που αμέσως μετατρέπει και αναμεταδίδει στους προγενέρτερους μανδύες του πλανητικού οργανισμού (θλιβερή κατάσταση αυτή του "ανθρωποειδούς" αλήθεια;). Όμως ο Ήλιος θέλει κάτι περισσότερο και έχει τοποθετήσει, μέσα στους ενδοκρινείς σεξουαλικούς αδένες του "ανθρωποειδούς" τα ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Αυτά τα σπέρματα μπορούν να αναπτυχθούν, εάν εμείς συνεργαστούμε. Εάν δεν συνεργαστούμε, το πείραμα του Ήλιου αποτυγχάνει.

Κατά την διάρκεια των οκτώ πρώτων αιώνων του χριστιανισμού δημιουργήθηκαν πολλοί άνθρωποι, κατά τον Μεσαίωνα, οι δημιουργίες υπήρξαν πολύ σπάνιες, και τώρα ακόμη πιο σπάνιες.

Για να Υπάρξει ο άνθρωπος, πρέπει τα σπέρμα­τα για τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι, τα τοποθετημένα στους ενδοκρινείς σεξουαλικούς αδένες, να αναπτυχθούν καταλλήλως. Αυτά τα σπέρματα δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν εάν σε μας δεν υπάρχει συνεργασία. Είναι επίσης αναμφισβήτητο ότι αυτά τα σπέρματα δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σ' ένα δυσμενές περιβάλλον.

Όταν γίνονται πειράματα αδένων, όταν κλείνουν τις σάλπιγγες, όταν γίνονται μεταμοσχεύσεις των αδένων, ή εμβολιάζουν στον οργανισμό αδένες του πίθηκου, ή κάτι παρόμοιο, οι περιστάσεις δεν καταλήγουν ασφαλώς πολύ ευχάριστες, έτσι και τα σπέρματα του άνδρα δεν μπορούν να αναπτυχθούν σ' έναν τέτοιο οργανισμό.

Εάν εμείς παρατηρήσουμε τα μυρμήγκια, μπορούμε να καταλάβουμε ότι (στο παρελθόν) υπήρξαν "ανθρωποειδή". Ακόμη χειρότερα οι επιστήμονες που άνθισαν σ'αυτή τη Φυλή των "ανθρωποειδών", αφιερώθηκαν στα επιβλαβή πειράματα: Αφαίρεσαν αδένες, έκαναν μεταμοσχεύσεις, έκλεισαν Σάλπιγγες, κ.τ.λ. κ.τ.λ. Και όπως ήταν φυσικό τα σπέρματα για τον άνθρωπο δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν σ' αυτά τα πλάσματα. Επί πλέον, αυτά λίγο-λίγο ελάττωναν, αλλοίωναν την βασική τους μορφολογία, και σήμερα αυτά τα πλάσματα είναι αυτά που γνωρίζουμε καλά, και που αφθονούν σ'όλες τις γωνιές της Γης.

Ερ.: * Για να προλάβει τον καρκίνο η επίσημη ιατρική χρησιμοποιεί ένα είδος εξέτασης ονομαζόμενη "ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ". Πως πρέπει να ενεργεί η γυναίκα, σ'αυτό το θέμα;

Απ.: * Στους αρχαίους χρόνους, όταν ο κόσμος ήταν πιο υγιής, κανείς δεν έκανε τέτοιες εξετάσεις. Προφανώς, αυτές οι απαρχαιωμένες εξετάσεις, είναι γεννημένες μοναδικά από την ΛΑΓΝΕΙΑ των επιστημόνων, είναι υπεκφυγές του Πνεύματος, επινοημένες από τους επιστήμονες. Είναι διεστραμμένοι λάγνοι (ποιος θα μπορούσε να το αρνηθεί). Σαφώς, ο Αντίχριστος είναι πολύ πανούργος και όλοι αυτοί απολαμβάνουν εξετάζοντας τα σεξουαλικά όργανα των γυναικών.

Όταν παρουσιάζεται ο καρκίνος, λοιπόν θεραπεύεται. Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το να θεραπεύουμε τον καρκίνο. Ήδη εμείς είδαμε πως το ΦΙΔΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ έχει την δύναμη να εξαφανίζει τον καρκίνο, ριζικά, μέχρι το τελευταίο στάδιο. Δεν έχουμε παρά να αναμίξουμε το κεφάλι του φιδιού (και τα κρόταλα επίσης). Το κρέας αποξηραίνεται στον Ήλιο και δίδεται στον ασθενή σε κάψουλες, μια κάθε μια ώρα, μέχρι να θεραπευθεί. Αλλά, στην πραγματικότητα, μια και είναι βέβαιο ότι ο ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ είναι "πολύ ζηλιάρης", εκείνος που υποβάλλεται στην θεραπεία του ΚΡΟΤΑΛΙΑ, δεν μπορεί να πάρει ούτε καν ένα "Βελτιωτικό" ("Καφεΐνη"), οποιαδήποτε ανάμιξη, οποιοδήποτε φάρμακο, όσο απλό και να'ναι, είναι αρκετό για να καταστρέψει την θεραπευτική δράση του ΦΙΔΙΟΥ ΚΡΟΤΑΛΙΑ. Αν αφήνεται το φάρμακο του ΚΡΟΤΑΛΙΑ να ενεργεί χωρίς επεμβάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Ο υπομονετικός θα θεραπευτεί.

Έτσι λοιπόν, σε τίποτα δεν χρησιμεύουν οι φημισμένες κολπικές εξετάσεις, σε τίποτα δεν χρησιμεύουν όλες αυτές οι σπουδές της "ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑΣ" όλες αυτές οι εφευρέσεις των υπερσύγχρονων επιστημόνων...

Ερ.: * Δάσκαλε: Τι μέθοδο ή τεχνική πρέπει να ακολουθήσουν οι σύζυγοι κατά την διάρκεια της Σεξουαλικής Μαγείας, για να εξαλείψουν τα "ΕΓΏ-ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ" τους;

Απ.: * Οι σύζυγοι πρέπει, κατά την διάρκεια της χημικής συνουσίας, να ζητούν και οι δύο την αποσύνθεση του ίδιου ελαττώματος. Είναι έλλειψη ευσπλαχνίας και αγάπης να ζητά ο σύζυγος την αποσύνθεση αυτού ή εκείνου του ελαττώματος, και η σύντροφος που βρίσκεται, δίπλα του, να ζητά να πεθάνει ένα άλλο ελάττωμα. Είναι ακριβώς η δύναμη του ΑΝΔΡΟΓΎΝΟΥ, η δημιουργημένη από το ζευγάρι στην σεξουαλική πράξη, αυτή που θα χρησιμοποιήσει η Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνη για να εξαλείψει αυτό ή εκείνο το "ψυχικό πρόσθετο". Εάν την ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΦΩΤΙΑ δεν την κατευθύνουν και οι δύο σύζυγοι στο ίδιο ελάττωμα ας μη περιμένουν την αποσύνθεση. Επαναλαμβάνω και οι δύο σύζυγοι πρέπει να επικαλούνται για το ίδιο ελάττωμα.

Ερ.: * Δάσκαλε, τι γνώμη έχετε για την έκτρωση;

Απ.: * Η έκτρωση είναι μια καταστροφή του έργου της Μητέρας Φύσης (ξέρουμε καλά ότι η Θεά Μητέρα Φύση, δουλεύει δημιουργώντας οργανισμούς). Καθ' ένας από μας την φέρει μέσα του, στην ιδιαίτερη ψυχή του. Είναι αυτή η οποία ενώνει ένα σπερματοζωάριο στο ωάριο, είναι αυτή η οποία επεξεργάζεται το πρωτόγονο βλαστικό κύτταρο, με τα 48 χρωμοσώματα του. Είναι αυτή που δίνει τις ωθήσεις για την ιδιοφυή μορφοποίηση του πρωτόγονου βλαστικού κυττάρου, και χάρις σ' αυτό ο οργανισμός αναπτύσσεται και μετατρέπεται σ'έναν αρχέτυπο δημιουργό.

Έτσι λοιπόν, πραγματικά (αληθινά) η Μητέρα αγωνίζεται εντατικά για να στερεοποιήσει ένα οργανισμό, και όταν κάποιος καταστρέφει το έργο της, διαπράττει ένα έγκλημα που με κανένα τρόπο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τον Μεγάλο Νόμο. θα ήταν παράλογο ο Μεγάλος Νόμος, να είναι σύμφωνος μ'αυτόν τον τρόπο καταστροφής και, φυσικά αποδοκιμάζει (αυστηρώς) εκείνον που καταστρέφει το έργο της Μητέρας Φύσης. Γι'αυτόν τον λόγο η έκτρωση που προκαλείται εκ προθέσεως είναι μια ανθρωποκτονία και ως εκ τούτου αποδοκιμάζεται από τον Μεγάλο Νόμο.

Ερ.: * Όταν επέρχεται ακούσια αποβολή, μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα Κάρμα;

Απ.: * Δεν είναι πάντα Καρμικό, πολλές φορές ένα ατύχημα μπορεί να προκαλέσει μια αποβολή. Μερικές φορές είναι Καρμικό, όπως στις περιπτώσεις τις οποίες οι γυναίκες ξεκινούν την κύηση ενός πλάσματος και επανειλημμένως αποτυγχάνουν στις προθέσεις τους.

Ερ.: *Σε γενικές γραμμές, τι συνέπεια θα φέρει στην Ανθρωπότητα η νομιμοποίηση της έκτρωσης;

Απ.: * Αφού θέλει η Ανθρωπότητα να είναι αφιερωμένη στο λάθος και στην αποτυχία νομιμοποιώντας την (και λαμβάνεται σαν δεδομένο, σαν ένα φυσικό γεγονός, που έχει επισημοποιηθεί), αυτό θα μετέφερε ένα φοβερό Κάρμα στους κάτοικους της Γης. Είναι σαφές ότι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν προκαλέσει εκτρώσεις δεν θα έχουν να πληρώσουν τίποτα. Αλλά όλο αυτό, γενικώς, θα επιδράσει τις μεγάλες καταστροφές που επέρχονται.

Ερ.: * Ποια είναι η αιτία της επίκαιρης πολιτικής αποτυχίας, τόσο χαρακτηριστική στους σύγχρονους κυβερνώντες ηγέτες;

Απ.: * Αυτή η αποτυχημένη πολιτική, που έχει χρησιμοποιηθεί από τους σύγχρονους ηγέτες, έχει τις ρίζες της στην σεξουαλική αδυναμία αυτών των ίδιων. Είναι γνωστό ότι η σύγχρονη κοινωνία ελέγχεται από τους "κατεργάρηδες της διάνοιας". Οι "κατεργά­ρηδες της διάνοιας" είναι τρομεροί πόρνοι και όλο αυτό ήδη έχει αποδειχθεί κατά κόρον. Ένας "κατεργάρης" είναι το μίγμα του διανοητισμού με έλλειψη πνευματικότητας και η έλλειψη πνευματικότητας προκαλεί υπεράφθονη λαγνεία, και όπως ο κόσμος θέλει (επαναλαμβάνω) να κυβερνάται από "κατεργάρηδες", δεν είναι παράδοξο αυτό που συμβαίνει.

Έτσι λοιπόν, οι πολιτικοί (επειδή είναι αδύναμοι) κυβερνώνται από τον Υπεράνθρωπο. Οι πολιτικοί επειδή είναι σεξουαλικά αδύναμοι, κυβερνώνται από τον ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που ενεργεί πάνω στα Ανώτερα Κέντρα του Είναι. Οι πολιτικοί είναι σαν ΜΑΥΡΑ ΠΙΟΝΙΑ που χειρίζεται η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ. Υπάρχουν πιόνια άσπρα και μαύρα, και η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ενισχύει (μερικές φορές) αυτό ή εκείνο το πιόνι, σύμφωνα με το ΚΑΡΜΑ και το ΝΤΑΡΜΑ των εθνών.

Ερ.: * Αξιοσέβαστε Δάσκαλε: Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στην γυναίκα, πως την ορίζεται;

Απ.: * Η γυναίκα, αναμφισβήτητα, έχει τα ίδια δικαιώματα με τον άνδρα. Εάν μελετήσουμε προσεκτικά την λέξη "ΕΛΟΧΙΜ", που υπάρχει στην Βίβλο, ανακαλύ­πτουμε ότι είναι ένα όνομα γυναικείο με μια κατάληξη στον πληθυντικό του αρσενικού. Η ακριβή ερμηνεία του όλου ονόματος, είναι ΘΕΟΙ και ΘΕΕΣ.

Μια θρησκεία χωρίς Θεές, βρίσκεται κατά το ήμισυ στον υλιστικό αθεϊσμό, γιατί αφού το ΕΛΟΧΙΜ (η καλύτερα θα λέγαμε, τα ΕΛΟΧΙΜ) είναι Υπέροχα Θεϊκά Ανδρόγυνα,δηλαδή Θεοί και Θεές, το αποτέλεσμα θα ήταν, λοιπόν, το ήμισυ να καταπιέζεται στο όνομα της Θεϊκότητας. Δηλαδή, αποτέλεσμα: Τοποθετούμαστε κατά το ήμισυ στον δρόμο του αθεϊσμού.

Δεν μπορούν να καταπιέζουν τις Θεές καμιάς θρησκευτικής λατρείας, γιατί η Θεϊκότητα αυτή καθ' εαυτή, είναι αρσενική και θηλυκή ταυτόχρονα. Συμπεραίνοντας από αυτό μπορούμε να αισθανόμαστε ότι η γυναίκα έχει τα ίδια δικαιώματα με τον άνδρα και ότι δεν είναι δυνατή η Αυτοπραγματοποίηση του Εσωτερικού Είναι, χωρίς την ένωση των διαχωρισμένων μερών: άνδρα και γυναίκα. Και οι δύο, ενωμένοι μέσου του σεξ, συγκροτούν (από μόνοι τους) ένα άρρητο αν, ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΟΧΙΜ.

Ερ.: * Τι γνώμη έχετε γι' αυτούς τους άνδρες που λένε ότι "η γυναίκα είναι μόνο μια μήτρα με πόδια";

Απ.: * Η γυναίκα ουδέποτε θα μπορούσε να είναι, όπως πολλοί λανθασμένα σκέπτονται, "μια απλή μήτρα με πόδια". Προφανώς, εκείνοι που μιλούν κατ' αυτόν τον τρόπο, εκδηλώνουν την λαγνεία τους, τον εκφυλισμό τους, τον σεξουαλικού τύπου νοσηρό ερωτισμό τους. Δεν έχω παρά να σας υπενθυμίσω, με μεγάλη έμφαση, ότι εκτός από το Σεξουαλικό Κέντρο υπάρχουν στον οργανισμό, κι' άλλα Κέντρα. Ας θυμηθούμε το Διανοητικό, που βρίσκεται στον εγκέφαλο. ΤΟ Συγκινησιακό στο Ηλιακό Πλέγμα, στην περιοχή του ομφαλού. Το Κινητικό Κέντρο, στο ανώτερο τμήμα της σπονδυλι­κής στήλης, και το Ένστικτο, στο κατώτερο τμήμα της. Έτσι λοιπόν, δεν υπάρχει μόνο το γεννητικό Κέντρο στο θηλυκό πλάσμα. Αναντίρρητα, υπάρχουν επίσης κι άλλα Κέντρα. Όμως, ο ορισμός που έχει δοθεί από μερικούς λάγνους, που χαρακτηρίζουν την γυναίκα σαν μια απλή "μήτρα με πόδια", εκτός του ότι είναι νοσηρός και απάνθρωπος (όπως ήδη είπα), δείχνει επίσης υπερηφάνεια και εγωισμό σ' εκείνους τους άνδρες που το έχουν διατυπώσει αγενέστατα...

Ερ.: *Είναι Καρμική η κατοχή του θηλυκού οχήματος, ή θηλυκού φυσικού σώματος;

Απ.: * Δεν νομίζω, με κανένα τρόπο, ότι το θηλυκό όχημα είναι Καρμικό. Το όχημα, το σώμα το θηλυκό, αναμφίβολα παριστάνει την άποψη του ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ-ΔΗ-ΜΙΟΥΡΓΟΥ της Θεϊκότητας. Ήδη είπα (και το επαναλαμβάνω άλλη μια φορά, με απόλυτη σαφήνεια, ότι ΕΛΟΧΙΜ είναι Θεοί και Θεές. Εάν η αρσενική άποψη του ΕΛΟ­ΧΙΜ έχει το δικαίωμα να έχει ένα φυσικό σώμα, επίσης και η θηλυκή άποψη (του ίδιου) έχει το δικαίωμα να έχει ένα φυσικό σώμα, θηλυκής υπόστασης.

Ερ.: * Ποιος έχει περισσότερα ζωικά πάθη, ο άνδρας ή η γυναίκα;

Απ.: * Ποιος έχει ζωικά πάθη, είναι ευνόητο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν τα ίδια ζωικά πάθη.

Λάβετε υπ' όψιν ότι το ΕΓΏ είναι πάντα ΕΓΏ. Μερικές φορές, αυτό θα επιστρέψει, θα γυρίσει, θα ενσωματωθεί σε αρσενικά σώματα και άλλοτε σε θηλυκά οχήματα. Γι' αυτόν τον λόγο, πάντα είναι το ίδιο. Και εάν ένα σώμα εκδηλώνει τα πάθη του απ' αυτήν την γωνία (την καθαρώς αρσενική), στην γυναίκα θα εκδηλωθεί από την αυστηρώς γυναικεία άποψη.

Ερ.: * Η γυναίκα έχει ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ, παρόμοιες με του άνδρα;

Απ.: * Η γυναίκα έχει ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ, αν και πολλοί δεν το πιστεύουν. Είναι σαφές ότι ένα ερωτικό όνειρο προκαλεί ονειρώδεις. Οι γυναίκες που έχουν περάσει από αυτές τις εμπειρίες ονειρώξεων, ξέρουν πολύ καλά ότι η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΝΕΙΡΩΞΗ είναι ένα γεγονός, και τα γεγονότα είναι γεγονότα, και προ των γεγονότων πρέπει να υποτασσόμαστε.

Ερ.: *Η περίοδος μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα Κάρμα στη γυναίκα;

Απ.: *Η περίοδος δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι Κάρμα. Εκείνοι οι οποίοι έτσι υποθέτουν, απατώνται ριζικά. Πρέπει να θυμηθούμε, με μεγάλη έμφαση, τους ανθρώπους της αρχαίας Λεμουρίας, που βρισκόταν κάποτε εκεί που σήμερα υπάρχουν εξοργισμένα κύματα, εκεί που σήμερα είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός. Τότε, όλα τα ανθρώπινα όντα ήταν ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκείνοι οι γίγαντες, εκείνοι οι κολοσσοί (τόσο πανέμορφα αντιπροσωπευμένοι από μερικά γλυπτά της Νήσου του Πάσχα), είχαν την ΠΕΡΙΟΔΟ τους. Το θηλυκό μέρος γεννούσε αυγά και τα αυγά αυτά έρχονταν στον κόσμο, γονιμοποιημένα ήδη από την αρσενική αρχή. Ξανά επαναλαμβάνω: Όλα τα πλάσματα, έφεραν μέσα τους την αρσενική και θηλυκή άποψη. Ήταν η εποχή στην οποία η Ανθρωπότητα αναπαραγόταν με το σύστημα της "ΩΟΤΟΚΙΑΣ" με το ίδιο σύστημα των πτηνών. Το πλάσμα σχηματίζεται μέσα στο αυγό και. μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, σπάει το κέλυφος και έρχεται στη ζωή. Το πλάσμα που γεννιόταν (στη Λεμούρια) τρεφόταν από τον ΠΑΤΕΡΑ-ΜΗΤΕΡΑ.

Αυτή ήταν η Χρυσή Εποχή, αυτή ήταν η εποχή στην οποία τα ποτάμια της ζωής ανάβλυζαν αγνό νερό, γάλα και μέλι. Τότε δεν υπήρχε ούτε "το δικό μου" ούτε "το δικό σου", και όλα ήταν για όλους, και ο καθ' ένας θα μπορούσε να τρώει από το δέντρο του γείτονα, χωρίς κανένα φόβο. Τότε, όποιος ήξερε να παίζει την λύρα, προκαλούσε ολόκληρο το σύμπαν με τις πιο υπέροχες μελωδίες του. Τότε ακόμα η ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ δεν είχε πέσει πάνω στο πλακόστρωτο του Ναού, να γίνει κομμάτια.

Όταν η Ανθρωπότητα χωρίστηκε πια σε αντίθετα φύλα, όλο. άλλαξαν. Εκείνο το αυγό, απορρίφτηκε από την ωοθήκη, γεννήθηκε πια χωρίς γονιμοποίηση, δεδομένου ότι η αρσενική αρχή αποχωρίστηκε από τη θηλυκή. Έτσι ήταν αναγκαία η συνεργασία για την δημιουργία.

Δεν έχω παρά να σας υπενθυμίσω τα μεγάλα προσκυνήματα από απομακρυσμένους τόπους, γίνονταν μέχρι τους ιερούς Ναούς (οι KOYMAPATS κατεύθυναν εκείνες τις μυστικές λιτανείες). Το σεξουαλικό έργο πραγματοποιείτο μέσα στις πλακόστρωτες αυλές των Ναών των Μυστηρίων: Η Ανθρωπότητα αναπαραγόταν από την KRIYA-SHAKTI, δηλαδή, την ΘΕΛΗΣΗ και το ΓΙΟΓΚΑ. Κανείς δεν διέπραττε το έγκλημα να εξαγάγει, από τον οργανισμό του, το Ιερό Σπέρμα. Ένα σπερματοζωάριο θα μπορούσε να διαφύγει σε οποιαδήπο­τε στιγμή, για να γονιμοποιήσει μια μήτρα.

Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ο πόνος της γέννας και τα μωρά γεννιόταν χωρίς να έπρεπε να υποφέρει η μητέρα. Δυστυχώς, αγαπητά μου αδέλφια, έφτασε η στιγμή την οποία η κοινωνία (που έχει συμμαχήσει, θα λέγαμε με ορισμένες ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ που κατέκλυσαν την ατμόσφαιρα του κόσμου), αφιερώθηκε στην ΖΩΩΔΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ. Ήταν τότε που οι άνθρωποι διώχτηκαν από τους Ναούς των Μυστηρίων, και αυτό έμεινε σαν Παράδοση στα Ιερά Βιβλία. Γι' αυτό λέγεται πολλές φορές ότι "Ο Αδάμ και η Εύα εκδιώχθηκαν από τον Γήινο Παράδεισο"...

Η περίοδος δεν μπορεί να είναι Κάρμα. Η θηλυκή άποψη, που χωρίστηκε από την αρσενική, συνέχισε να αιμορραγεί, συνέχισε να ρίχνει το ωάριο στο εξωτερικό, μόνο πια χωρίς γονιμοποίηση, και δεν μπορεί να είναι Κάρμα, μια φυσική λειτουργία.

Ερ.: *Ο Κόμης Δράκουλας, υπήρξε αληθινά: και αν υπάρχει ή υπήρξε, τι μπορείτε να μας πείτε πάνω στον "βαμπιρισμό";

Απ.: * Ωραία, συζητούνται πολλά για τον "βαμπιρισμό": λέγεται ότι "πολλές γυναίκες είναι βαμπίρ". Δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν βαμπίρ σεξουαλικού τύπου. Οι Δράκουλες υπήρξαν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά αυτό που είναι φυσικό επί των ημερών μας, αυτό που αφθονεί οπουδήποτε (εδώ, εκεί και παραπέρα) είναι αυτό που κοινά ονομάζεται "ΑΡΠΥΙΕΣ". Πρέπει να θυμηθούμε, τις περιπέτειες των Ηρώων με αυτές τις διάσημες "ΚΑΛΧΩΝΕΣ" για τις οποίες μας μίλησε ο Βιργίλιος, ο ποιητής της Μάντουα, στην "Αινειάδα". Δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι όλες οι ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, στο ότι όλες οι "ΚΑΛΧΩΝΕΣ" βάζουν το σώμα τους σε κατάσταση "χίνας", και μπορούν να μεταφερθούν σε διάφορες γωνίες της Γης. Εάν έχουν εχθρούς, τους πλησιάζουν και τους σκοτώνουν. Η δαγκωματιά παρουσιάζεται αργότερα, σαν μια μαύρη κηλίδα στο τμήμα του σώματος όπου έγινε το δάγκωμα.

Έτσι,, λοιπόν, δεν πρόκειται, ακριβώς περί "βαμπιρισμού", αλλά για "ΚΑΛΧΩΝΕΣ", για "ΑΡΠΥΙΕΣ". Αυτό είναι όλο... Τι είναι αυτές που τις αποκαλούν "ΜΑΓΙΣΣΕΣ"; Είναι, κάτι, κοινό, και. οποιαδήποτε το γνωρίζει.

Ερ.: * H γυναίκα έχει, ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟ ΥΓΡΟ, παρόμοιο με του άνδρα; Σε περίπτωση που έχει πως ονομάζεται;

Απ.: * Το θηλυκό ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟ ΥΓΡΟ, είναι διαυγές: Μπορούμε επίσης, να το κατονομάσουμε, "υγρό γυαλί, εύκαμπτο, ευέλικτο". Δεν φέρει φυσικά, εκατομμύρια σπερματοζωάρια όπως στην αντίθετη περίπτωση με των ανδρών, αλλά φέρει (από μόνο του) ζωτικές αρχές: Ορμόνες, δυνάμεις, εξαιρετικές ουσίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γυναίκα, με τον ΟΡΓΑΣΜΟ, χάνει αναρίθμητα πλούτη: θερμίδες, Πράνα, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ SI-12, μέσω του οποίου είναι δυνατόν να δημιουργήσει τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι.

Ερ.: * Γιατί η γυναίκα δεν είναι κατάλληλη να πραγματοποιεί τις πρακτικές για την μετατροπή, είτε είναι ελεύθερη είτε είναι παντρεμένη, όταν βρίσκεται στο διάστημα των εμμήνων;

Απ.: * Δεν είναι σωστό η γυναίκα να μετατρέπει τις δημιουργικές της ενέργειες κατά το διάστημα των εμμήνων. Πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν ότι αυτή είναι μια υπερβολικά λεπτή διαδικασία, επειδή ακριβώς οι ουσίες μπορούν ν'ανέβουν μέχρι τον εγκέφαλο και να προξενήσουν σοβαρές βλάβες.

Ερ.: * Συμβουλεύετε τη γυναίκα να πραγματοποιεί τις πρακτικές των μετατροπών της, χρησιμοποιώντας την κλασική μουσική για παράδειγμα;

Απ.: * Είναι δυνατόν να μετατρέπει με την μουσική των άρρητων μεγάλων Δασκάλων. Επίσης έτσι μπορεί να εκλεπτύνεται. Ας θυμηθούμε τις ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ του Μπετόβεν, τον ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ του Μότσαρτ, που μας θυμίζει μια παλιά Αιγυπτιακή Μύηση, κ.τ.λ. Επίσης είναι δυνατόν να εκλεπτύνει τις δημιουργικές ενέργειες με υγιεινά αθλήματα, όπως την κολύμβηση, το τένις, κ.τ.λ. Εν πάσει περιπτώσει, η ΕΚΛΕΠΤΥΝΣΗ δεν είναι επιβλαβής.

Ερ.: * Θα μπορούσε, μια γυναίκα να μετατρέπει άθελα της τις δημιουργικές ενέργειες;

Απ.: * Ότι μερικά άτομα μετατρέπουν άθελα; Αυτό θα ήταν δυνατόν μόνο αν άκουγαν γλυκές συμφωνίες, αν έφταναν μέχρι την έκσταση, όπως η Αγία Θηρεσία του Ιησού, ή όπως ο Φραγκίσκος της Ασίζης.

Ερ.: *Ποια είναι η αιτία των περισταλτικών κινήσεων, ή των παλμών, στο θηλυκό σεξουαλικό όργανο, όταν βρίσκεται σε διέγερση;

Απ.: * Αναμφισβήτητα, τα θηλυκά δημιουργικά όργανα (κατά την διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης) έχουν ορισμένους παλμούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οφείλονται στις συστολές και διαστολές της Καρδιάς. Ας θυμηθούμε ότι επίσης και ο αρσενικός ΦΑΛΛΟΣ έχει τέτοιου τύπου παλμούς. Λοιπόν, αν σκεφτούμε ότι η κλειτορίδα (το ειδικό κέντρο των δημιουργικών σεξουαλικών οργάνων της γυναίκας), είναι ΑΡΣΕΝΙΚΗ, εξηγείται από μόνο του, αυτό που είναι πραγματικά η περισταλτική κίνηση των θηλυκών δημιουργικών οργάνων.

Ερ.: * Για να πραγματοποιηθούν οι πρακτικές των μετατροπών, είναι απόλυτα αναγκαία η διέγερση;

Απ.: *Δεν είναι αναγκαία η βίαιη σεξουαλική διέγε­ρση, για να πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες της μετατροπής. Εκείνοι που σκέπτονται έτσι, αναζητούν (κατά βάθος) μόνο την λάγνειακή ικανοποίηση.

Ερ.: *Η ψυχρή ή η θερμή ιδιοσυγκρασία, με πιο τρόπο επιδρά στην Εσωτερική Αυτοπραγμάτωση προπάντων στη γυναίκα;

Απ.: *Δεν χρειάζεται να είναι παθιάρα, μια γυναίκα (για να μπορεί να Αυτοπραγματωθεί), αλλά ούτε επίσης ψυχρή σαν πάγος. Όπως λέγεται κοινώς: "Ούτε τόσο μέσα που να καίγεσαι, ούτε τόσο έξω που να παγώνεις". Χρειάζεται η τέλεια ισορροπία. Δεν πρέπει να παραβαίνουμε ποτέ το ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ. Αυτό είναι όλο!.

Ερ.: * Ποιά είναι η πραγματική αιτία της ψυχρότητας στην γυναίκα;

Απ.: *Πολλές φορές μια γυναίκα είναι ψυχρή, απλώς από την σεξουαλική της ιδιοσυγκρασία, από την διαμόρφωση του οργανισμού της κ.τ.λ. Αλλά όταν αυτό το ΕΓΏ επανενσαρκωθεί και επιστρέψει σαν ένα αρσενικό σώμα, θα μπορούσε να είναι βίαιο, από σεξουαλικής άποψης. Η αν πάλι επιστρέφει, αν ενσαρκώνεται σαν ένα καινούργιο θηλυκό σώμα, αλλά υγείες και δυνατό, θα μπορούσε να εκδηλωθεί μ' έναν λαγνιακό τρόπο. Έγινε αντιληπτό;

Ερ.: * Γιατί δεν είναι γόνιμες πολλές γυναίκες;

Απ.: *Η στειρότητα της γυναίκας έχει σαν "αιτία αιτίας", αυτό που ονομάζεται "ΚΑΡΜΑ". Γυναίκες που στο παρελθόν δεν ήξεραν να εκτελέσουν το χρέος τους σαν μητέρες, στις καινούργιες τους υπάρξεις γεννιούνται στείρες. Γυναίκες που δεν θέλησαν ποτέ παιδιά, ή που τα απέρριψαν, γυρίζοντας, επιστρέφοντας, επανενσαρκωνόμενες στο γυναικείο όχημα, πρέπει να υποφέρουν τον πόνο, την ηθική οδύνη της στειρότητας.

Ερ.: * Από αυστηρώς γνωστική άποψη, τι μπορείτε να μας πείτε για την μοντέρνα γυναίκα;

Απ.: *Υπήρξαν εποχές (με συν αρσενικό και εποχές με συν θηλυκό) στο πέρασμα της Ιστορίας. Ξέρουμε καλά ότι κατά την διάρκεια 42 χρόνων κυβερνά το αρσενικό φύλο, και κατά την διάρκεια 42 χρόνων εξουσιάζει το θηλυκό φύλο. Δηλαδή, ολόκληρος ο σεξουαλικός κύκλος, είναι 84 χρόνια.

Όταν ο αρσενικός πόλος του Ουρανού προσανατολίζεται προς τον Ήλιο, η δύναμη που επικρατεί εκεί (τον Ουρανό), έρχεται, κατέρχεται και κάνει το αρσενικό φύλο να διοικεί, να εξουσιάζει. Δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε για παράδειγμα, την εποχή των πειρατών, τις εποχές των μεγάλων κατορθωμάτων των ανδρών, στους μεγάλους πολέμους. Επίσης μπορούμε να θυμηθούμε ότι, όταν ο θηλυκός πόλος του Ουρανού προσανατολίζεται προς τον Ήλιο, η δύναμη η οποία κατέρχεται από εκεί, ανορθώνει την γυναίκα και αυτή επιβάλλεται και εξουσιάζει. Ακριβώς τώρα, αυτούς τους καιρούς, βρισκόμαστε σ'ένα συν θηλυκό: Η γυναίκα βρίσκεται στην Κυβέρνηση, στην Τράπεζα, στην Κοινωνία, στην Επιστήμη κ.τ.λ.

Δυστυχώς, τα ανθρώπινα όντα δεν ξέρουν να αναγνωρίσουν (με ακρίβεια) πότε το αρσενικό φύλο βρίσκεται να εξουσιάζει και πότε το θηλυκό φύλο. Πρέπει να ξέρουμε να επωφελούμαστε απ' αυτές τις ενέργειες, για την δική μας ιδιαίτερη Αυτο-Πραγμά-τωση του Εσωτερικού μας Είναι.

Στο ίδιο το ανθρώπινο ον, στο ίδιο το "ανθρωποειδές", υπάρχουν 42 χρόνια δυνατής δραστηριότητας αρσενικού, και 42 θηλυκού. Αυτό θέλει να πει ότι εάν ένα άτομο για παράδειγμα, γεννήθηκε κατά την διάρκεια αρσενικού συν, δηλαδή, στις εποχές που δονείτο ο πλανήτης Ουρανός θετικά, αναμφίβολα θα έχει μια τρομερή σεξουαλική δύναμη κατά την διάρκεια αυτών των 42 χρόνων. Αλλά όταν έρθει η θηλυκή άποψη αντί, να ατονεί σεξουαλικά, αντί να εξασθενεί, είναι ακόμη περισσότερο δυνατή λόγω του ερεθισμού του αντίθετου πόλου. Ιδού αυτό που είναι η αρσενική ή η θηλυκή δύναμη, που εναλλάσσεται εξ ολοκλήρου, στον υπέροχο ρυθμό του μεγάλου Σύμπαντος...

Σ'αυτούς τους καιρούς, η γυναίκα εξουσιάζει, κυβερνά, και θα εξακολουθεί ακόμη να εξουσιάζει για αρκετό καιρό. Θα φτάσει μια στιγμή κατά την οποία η ευκαιρία της θα γίνει παρελθόν. Όταν αυτό γίνει, ο άνδρας θα ξαναπάρει τα σκήπτρα της δύναμης... Αυτό είναι όλο που μπορώ να πω, αυτήν την στιγμή σχετικά με τη γυναίκα.

Ερ.: *Γιατί πολλοί γνωστικοί μαθητές φοβούνται την ΚΑΡΤΑ 15 του Ταρώ; Γιατί εκεί ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ο ΤΙΦΩΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ, παριστάνεται με στήθια, σαν να υπήρξε επίσης ΑΝΔΡΟΓΎΝΟΣ;

Απ.: *Ωραία, ας μιλήσουμε λίγο πάνω στην ΚΑΡΤΑ 15 του Ταρώ. Αισθάνομαι ευχαρίστηση μιλώντας για το εν λόγω θέμα...

Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι κρίνουν τόσο άσχημα τον ΤΙΦΩΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ. Σίγουρα, οι γνωστικοί ουδέποτε αγνοούν εκείνη τη φράση που λέει: "Πιστεύω στο Μυστήριο του Μπαφομέτ και του Αμπράξας".

Η Κάρτα 15 του Ταρώ (ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ) είναι βαθιάς σημασίας. Ας θυμηθούμε ότι έρχεται μετά από τις ΚΑΡΤΕΣ 13 και 14. Αναμφισβήτητα, το 13 ανταποκρίνεται στον θάνατο του "εγώ ο ίδιος", του "εαυτός μου", του Εγώ. Αναμφισβήτητα, η ΚΑΡΤΑ 14 μας μιλά γι' αυτήν την ΑΡΜΟΝΙΑ, γι' αυτήν την ΑΓΝΟΤΗΤΑ, γι' αυτήν την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ που προκύπτει από τον θάνατο του ΕΓΩ. Μετά έρχεται το 15, που ανταποκρίνεται αναπόφευκτα στο ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ, στο Μυστήριο του Μπαφομέτ και του Αμπράξας, του ΔΙΑΒΟΛΟΥ (αυτή η τελευταία λέξη είναι κάτι ανατριχιαστικό για τους ευσεβείς ανθρώπους, αλλά οικοδομεί κάτι υπέροχο για τον Σοφό).

Στον Καθεδρικό της Νοτρ-Νταμ στο Παρίσι, εμφανίζεται ένας ΚΟΡΑΚΑΣ. Κοιτάζει, ακίνητος, προς την γωνία του Ναού, προς αυτόν τον χώρο όπου βρίσκεται ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΑ, η ΠΕΤΡΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αυτή η πέτρα έχει ένα σχήμα πράγματι τρομερό με κέρατα που προκαλούν φρίκη. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ (φόβος πολλών ψευδό-εσωτεριστών και ψευδό-αποκρυφιστών)... Οι Αλχημιστές του μεσαίωνα λένε: "Κάψε τα βιβλία σου και άσπρισε τον ορείχαλκο"...

Γιατί ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΡΑΚΑΣ κοιτάζει προς το ΔΙΑΒΟΛΟ; Γιατί πρέπει να πεθάνουμε μέσα μας: Είναι επείγον να εξαλείψουμε τα απάνθρωπα στοιχεία που φέρουμε μέσα μας. Είναι επείγον να τα ελαττώσουμε σε στάχτες, σε κοσμική σκόνη. Έτσι θα μπορέσουμε "να ασπρίσουμε τον ορείχαλκο", αυτός ο ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ή ο ΧΑΛΚΟΣ παριστάνει το Πρωινό Αστέρι. Ήδη ξέρουμε όλοι, με σαφήνεια, ότι μια μέρα όχι πολύ μακρινή, εκείνο το ΠΡΩΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ονομαζόταν επίσης "ΛΟΥΣΙΦΕΡ", ο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ".

Εάν εμείς λοιπόν επιτύχουμε να πεθάνει μέσα μας ότι είναι απάνθρωπο θα ασπρίσουμε τον ορείχαλκο, θα ασπρίσουμε τον ΔΙΑΒΟΛΟ. Αυτός ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ είναι η αντανάκλαση του Λόγου μέσα σε μας τους ίδιους, εδώ και τώρα. Στο παρελθόν, αυτός ήταν ο πιο φωτισμένος Αρχάγγελος, ο πιο αστραφτερός του απέραντου διαστήματος. Αυτός, από μόνος του, είναι (θα λέγαμε) το πιο σημαντικό τμήμα του Είναι μας. Είναι το ίδιο μας το Είναι, που πριν πολύ καιρό ήταν φωτισμένο, αστραφτερό, υπέροχο (ο πιο περίφημος Αρχάγγελος). Δυστυχώς, όταν πέσαμε στο ΕΠΙΠΕΔΟ ΊΌΥ ΖΩΟΥ, αυτός κατακρημνίστηκε στην Άβυσσο. Τώρα είναι μαύρος σαν το κάρβουνο. Είμαστε εμείς αυτοί, οι οποίοι τον έχουμε σε κατάσταση αθλιότητας.

Τώρα εξηγείται, αγαπητοί μου αδελφοί, γιατί παρουσιάζεται ο Λούσιφερ (στην Θεία Κωμωδία) βαλμένος εκεί, στην καρδιά της γης, κλαίγοντας με τα έξι του μάτια. (Επαναλαμβάνοντας αυτό το έξι ή αυτό το νούμερο έξι, τρεις φορές, έχουμε το 666: η "ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ")... Ναι, αυτός κλαίει, γιατί εμείς τον καταντήσαμε έτσι όπως είναι: Τον κάναμε μαύρο, σαν κάρβουνο, και τώρα πρέπει να τον ασπρίσουμε. Αυτό είναι δυνατόν μόνο αποσυνθέτοντας τα "απάνθρωπα στοιχεία" που φέρουμε μέσα μας, αποσυνθέτοντας τα δικά μας ψυχολογικά ελαττώματα, αρχίζοντας με το "εγώ ο ίδιος", με το "ο εαυτός μου", πεθαίνοντας εδώ και τώρα. Αλλά αν συνεχίζουμε με τα δικά μας ελαττώματα, εάν βαδίζουμε συνέχεια προς τον δρόμο της πορνείας, του μίσους, της λαγνείας, της ζήλιας, της υποκρισίας, της υπερηφάνειας, κ.τ.λ. κ.τ.λ. θα τον οδηγήσουμε περισσότερο στην δυστυχία.

Αυτός είναι ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Αυτός που υπέφερε τρομερά (αλυσοδεμένος στον σκληρό βράχο του σεξ) και ένας Γύπας του καταβρόχθιζε τα σπλάχνα. Βεβαίως, ο ΓΥΠΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, τον έχει δεμένο στην ύπαρξη. Πρέπει vα έχουμε οίκτο γι'αυτόν τον ιδιαίτερο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, που φέρουμε μέσα μας. Να τον ασπρί­σουμε λοιπόν, είναι επείγον (αξιότιμοι αδελφοί μου και αδελφές που ακούτε αυτή την ταινία), είναι αναγκαίο να τον κάνουμε να απαστράψει.

Αν κάτι αξίζει τον κόπο στο βιβλίο εκείνου του Γιοβάνι Παπίνι, που έχει τίτλο "ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ", είναι γιατί αυτός ο άνδρας εισήγαγε αυτό που είναι το Μυστήριο του Μπαφομέτ. Είπε "Αν ο Θεός είναι αγνή Αγάπη και συγχωρεί όλα τα πλάσματα, γιατί δεν θα μπορούσε να συγχωρέσει τον Διάβολο;" Αυτά τα λόγια του στοίχισαν λοιπόν, το αφορισμό (ήταν η "παιδιάστικη συναίνεση" του Βατικανού).

Έτσι λοιπόν, εμείς δεν πιστεύουμε σ'ένα ανθρωπόμορφο Διάβολο, που κάθεται πίσω από τα σύννεφα, ρίχνοντας αστραπές και κεραυνούς εναντίον αυτής της θλιβερής ανθρώπινης μυρμηγκοφωλιάς... Αγαπητά μου αδέλφια: Εμείς αποβλέπουμε σ' ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, σ'ένα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, σ' αυτόν τον Διάβολο που πρέπει να ξανά αστράψει, να σπινθηροβολήσει και να λάμψει.

"ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΚΑΨΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ"... Είναι προτιμότερο "ν'ασπρίσεις τον ορείχαλκο" απ' όλες τις θεωρίες που γράφτηκαν και θα γραφτούν. Όταν ο Διάβολος θα έχει ασπρίσει, θα ενεργεί με την δική μας ψυχή, θα ενεργεί με το δικό μας Πνεύμα, και τότε θα μετατραπούμε σε κάτι διακεκριμένο, διαφορετικό: Σε Αρχάγγελους του Φωτός, σε Κύριους του Φωτός (γι'αυτό ο Εωσφόρος σημαίνει "ο φέρων το φως").

Δεν βλέπω για πιο λόγο λοιπόν, "αυτό το Θεϊκό Ανδρόγυνο" περιγράφεται σαν κάτι περιφρονήσιμο. Η ΚΑΡΤΑ 15 του Ταρώ έρχεται μετά από το 13 (που είναι ο θάνατος του Εγώ, του "εαυτού μου") και μετά από το 14 (ο άνθρωπος που κατέκτησε την ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ). Έτσι, λοιπόν, αυτή η ΚΑΡΤΑ 15 είναι που πρέπει άλλη μια φορά να ξαναλάμψει: Είναι το Θεϊκό Ανδρόγυνο, είναι ο Διάβολος μετατρεμένος σε Λούσιφερ, είναι ο "ασπρισμένος ορείχαλκος"...

Ερ.: *Τι μπορείτε να μας πείτε γι'αυτά τα άτομα που περιφρονούν την γυναίκα που την υποτιμούν;

Απ.: * Εκείνοι που περιφρονούν το θηλυκό φύλο, εκείνοι που θεωρούν κατώτερο, βαδίζουν σε λάθος δρόμο, γιατί τα ΕΛΟΧΙΜ είναι θεοί και θεές. Η θηλυκή άποψη του Θεού δεν μπορεί να είναι περιφρονήσιμη.

Ερ.: *Ποια πρέπει να είναι η θεμελιώδης απασχόληση της γυναίκας, σχετικά με την εσωτερική της ζωή;

Απ.: *Είναι αναγκαίο η γυναίκα ν' ασχολείται για την αφύπνιση της Συνείδησης. Δεν έχει παρά να θυμηθεί ότι σ' ένα μακρινό παρελθόν, λόγο των λαθών μερικών Ιερών Ατόμων αναπτύχθηκε στην Ανθρωπότητα το απαίσιο "Όργανο Κουνταρτιγουαδόρ". Αργότερα, όταν αυτό το "Όργανο" αφαιρέθηκε από το ανθρώπινο γένος, έμεινε (μέσα σε κάθε οργανισμό) κάτι απαίσιο. Αναφέρομαι σ' όλα αυτά τα "απάνθρωπα στοιχεία" που συνολικά αποτέλεσαν το Εγώ "το εαυτός μου", "το εαυτός σου". Δηλαδή, τα "απάνθρωπα στοιχεία" που έμειναν στους ζωώδεις οργανισμούς είναι απλώς οι κακές συνέπειες του απαίσιου "Οργάνου Κουνταρτιγουαδόρ", και μέσα σ' αυτές τις "κακές συνέπειες" βρίσκεται μποτιλιαρισμένη η Ουσία. Τώρα θα καταλάβατε γιατί η Ουσία, η Συνείδηση, κοιμάται βαθιά.

Στην αρχή, το όνειρο της ήταν αόριστο, αλλά αργότερα από τον καταποντισμό της Ηπείρου της Ατλαντίδος, οι άνθρωποι έμειναν βαθιά υπνωτισμένοι από την φρικτή δύναμη του απαίσιου "Οργάνου Κουνταρτιγουαδόρ". Είναι σαφές ότι το Εγώ, το "εαυτός μου" είναι το αποτέλεσμα του "Οργάνου", και όπως αυτό θέλει να κοιμάται (από μόνο του) και είναι υποκείμενο, η Συνείδηση έμεινε μπλοκαρισμένη (μέσα σ'αυτό) σε υποκειμενική μορφή.

Όταν λέω ότι η Ανθρωπότητα είναι υπνωτισμένη, δεν λέω κάτι εσφαλμένο. Χωρίς αμφιβολία, οι άνθρωποι δεν έχουν υπόψιν τους ότι βρίσκονται σε κατάσταση ύπνωσης. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ξύπνιοι και εδώ είναι το μεγάλο σφάλμα τους. Γνωρίζουν μονάχα ότι υπάρχει ο υπνωτισμός, όταν αυτός ρέει, όταν η δύναμη του υπνωτισμού ρέει ταχύτατα, όταν συγκεντρώνεται στο καθορισμένο άτομο (σε μια συγκέντρωση υπνωτισμού, για παράδειγμα). Πέρα απ' αυτήν την στιγμή, οι άνθρωποι αγνοούν ότι βρίσκονται σε κατάσταση ύπνωσης, σε βαθύ ύπνο.

Όταν ερχόμαστε στον κόσμο, στην γέννηση, σχηματίζουμε μια καινούργια Προσωπικότητα. Αργότερα πηγαίνουμε σ' ένα Σχολείο, και όπως είναι φυσικό, μορφωνόμαστε σύμφωνα με τα έθιμα της εποχής. Μας εκπαιδεύουν, μας διδάσκουν κάθε είδους προκατάληψη, κ.τ.λ. Απ' όλο αυτό, από αυτή τη σαβούρα, θα εγκαταστήσουμε μέσα μας μια λανθασμένη Συνείδηση. Αλλά η Ουσία από μόνη της, μένει κοιμισμένη εκεί, στα βάθη. Σ'αυτήν βρίσκονται, θα λέγαμε, αποθηκευμένα τα στοιχεία που μας χρειάζονται για την Εσωτερική Αυτοπραγμάτωση του Είναι, αλλά αυτή μένει εξορισμένη (επαναλαμβάνω) και μέχρι που χαρακτηρίζεται "υποσυνείδητο", και σαν "αυθεντική συνείδηση", αληθινή, πραγματική, θεωρείται όλη αυτή η πραμάτεια από θεωρίες που φέρουμε μέσα μας, όλη αυτή η λάθος αγωγή που δεχτήκαμε, όλα αυτά τα έθιμα του γένους, της φυλής και του έθνους.

Έτσι λοιπόν, σε μας, στον καθένα από μας, έχει σχηματισθεί μια διπλή Συνείδηση. Στον Εσωτερισμό, η Συνείδηση ονομάζεται "ZΟOSTAT" (αυτό γράφεται με τα γράμματα Z-Ο-O-S-T-A-T). Είναι θλιβερό να ξέρει κανείς ότι ένα ZOOSTAT είναι διαιρεμένο στα δύο. Επίσης πολύ σίγουρο και πραγματικό ότι η Φύση, προσαρμόζοντας, τοποθέτησε δύο ρεύματα αίματος στον οργανισμό μας (δύο συστήματα, για να μιλήσω σαφέστερα). Το πρώτο είναι εκείνο που εκδηλώνεται κατά την διάρκεια που είμαστε ξυπνητοί (το αίμα γεμίζει ορισμένα αγγεία). Το δεύτερο είναι εκείνο που εκδηλώνεται κατά την διάρκεια του ύπνου στο οποίο μερικά αγγεία (διαφορετικά) γεμίζουν με αίμα. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν δύο συστήματα κυκλοφορίας σε μας, σε συμφωνία με τη διπλή λειτουργία του ZOOSTAT...

Είναι αναγκαίο να ξυπνήσουμε, να σχίσουμε το πέπλο, να τελειώσουμε μ'όλο αυτό που δεν είναι το Είναι. Να τελειώσουμε μ'όλες τις προκαταλήψεις της Φυλής, της οικογένειας, του έθνους: Με όλη αυτή τη λανθασμένη αγωγή που έχουμε δεχθεί, μ'όλη αυτή τη ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Πρέπει να καταστρέψουμε το Εγώ, να το ελαττώσουμε σε στάχτη, με σκοπό να εκδηλωθεί σε μας η Ουσία. Σ' αυτήν περιέχονται τα στοιχεία που χρειάζονται για την Εσωτερική Αυτοπραγμάτωση. Αυτό είναι το επείγον, το μη αναβλητέο, το μη περιφρονήσιμο .

Η γυναίκα καλείται στην αφύπνιση: Πρέπει να ενδιαφερθεί γι' αυτό, και να αγωνιστεί, γιατί ο άνδρας επίσης πρέπει να αφυπνιστεί. Κανένας δεν είναι πιο κοντά στον άνδρα από τη γυναίκα, γι'αυτό πρέπει αυτή ν'αγωνιστεί, για να βοηθήσει τον άνδρα, που αυτούς τους καιρούς βρίσκεται τόσο εκφυλισμένος.

Με την υπέροχη δημιουργική ενέργεια θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τα Ανώτερα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι. Πολλά έχουν ειπωθεί για το Αστρικό Σώμα. Δυστυχώς, τα "ανθρωποειδή" δεν κατέχουν πραγματικά αυτό το υπέροχο Όχημα. Κοινώς, και για κείνο (θα λέγαμε) συμβατικά, λέγεται "βγαίνω στο Αστρικό", κ.τ.λ. κ.τ.λ. αλλά αυτοί οι "Αστρικοί έξοδοι" είναι έξοδοι στο Εγώ (είναι το Εγώ "ο εαυτός μου", το "εγώ ο ίδιος", το "εσύ ο ίδιος" που αντικαθιστά το Αστρικό, για να ταξιδεύει δια μέσου των απέραντων διαστημάτων).

Είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε το γνήσιο και αυθεντικό Αστρικό Σώμα, και αυτό είναι δυνατόν μόνο μέσω του Υδράργυρου της Μυστικής Φιλοσοφίας, μαθαίνοντας vα μεταβάλλουμε αυτήν την υπέροχη δύναμη. Το πραγματικό όνομα του Αστρικού Σώματος, είναι το ΣΩΜΑ KEDSJANO (γράφεται με τα γράμματα: Κ-Ε-D-S-J-A-N-Ο). Εκείνοι οι οποίοι ξέρουν να μεταβάλλουν συνειδητά το σπέρμα σε ενέργεια (άνδρες και γυναίκες), μπορούν να δημιουργήσουν το Σώμα KEDSJANO. Γνωρίζει κάποιος ότι έχει τέτοιο Σώμα, όταν μπορεί να ταξιδεύει μ' αυτό συνειδητά και θετικά. Πάρα πολύ αργότερα θα είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε το γνήσιο Σώμα της Αντικειμενικής Λογικής, δηλαδή, το Διανοητικό Σώμα (ένα Όχημα εξαίσιο που θα σχηματιστεί μονάχα δια μέσου του Σεξουαλικού Υδρογόνου SI-12). Και τελευταία, θα πρέπει να δημι­ουργήσουμε το Σώμα της Θέλησης, EGOITOORASIANA του Είναι, δηλαδή το Αιτιατό Σώμα.

Αυτά τα Σώματα, επαναλαμβάνω, δημιουργούνται μονάχα δια μέσου της μεταβολής του σπέρματος σε ενέργεια. Όταν κάποιος φτάνει να κατέχει αυτά τα οχήματα, όταν ήδη τα κατέχει αληθινά, τότε μπορεί να ενσαρκώσει (στον εαυτό του) την ψυχική αρχή του, το Πραγματικό Εσωτερικό του Είναι, για να μετατραπεί σ'έναν γνήσιο άνθρωπο, σ'έναν πραγματικό άνθρωπο (μέσα στην λέξη "άνθρωπος" συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, και η γυναίκα έτσι όπως μέσα στην λέξη "ΕΛΟΧΙΜ", ΘΕΟΣ, συμπεριλαμβάνονται επίσης και οι ΘΕΕΣ).

Έτσι λοιπόν, αγαπητοί μου αδελφοί, το να εργαζόμαστε εντατικά με την δημιουργική ενέργεια του Τρίτου Λόγου, είναι μη περιφρονήσιμο, μη αναβλητέο, εάν μια κάποια μέρα επιθυμούμε, πραγματικά να φτάσει η τελική απελευθέρωση...

Ερ.: *Αξιοσέβαστε Δάσκαλε: Η Εβραϊκή Βίβλος αναφερόμενη στην έμμηνο ρύση της γυναίκας, λέει το παρακάτω (στο ΛΕΥΙΤΙΚΟ 15. ΣΤΟΙΧ.19): "Όταν η γυναίκα έχει αιμορραγία, και η ρύση εξέρχεται από το σώμα της, επτά μέρες θα είναι απομονωμένη, και όποιος θα την αγγίξει, θα είναι ακάθαρτος μέχρι την νύκτα". Από το μέρος του, ο συγγραφέας της "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" λέει ότι αυτή η ωορρηξία, ή έμμηνος ρύση ν περιέχει τις ίδιες ουσίες με το Ενς-Σέμινις, δηλαδή: Λεύκωμα, Φώσφορο, Χοληστερίνη, και γενικά, ουσίες που χρησιμεύουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Αυτό που ρωτάμε εδώ είναι: Μπορεί να θεωρηθεί η έμμηνος ρύση σαν εκσπερμάτωση;.

Απ.: *Θέλω να ξέρετε, με πλήρη σαφήνεια, ότι η έμμηνος ρύση δεν είναι ποτέ εκσπερμάτωση (αυτό είναι ευνόητο). Η Βίβλος λέει ότι η γυναίκα όταν έχει περίοδο, "είναι ακάθαρτη", όχι για ένα ωάριο που χάνει, αλλά γιατί το αίμα που εξέρχεται (προφανώς) είναι γεμάτο από δηλητηριώδη υγρά, από τα οποία μπορούν να πολλαπλασιαστούν πολλές λάβρες. Εν πάσει περιπτώσει, εάν κάποιος ΑΓΝΟΣ άνδρας μπορεί να εξωθήσει ένα σπερματοζωάριο για την γονιμοποίηση, και η γυναίκα έχει το δικαίωμα να εξωθεί ένα ωάριο, και σ'αυτό δεν υπάρχει αμάρτημα ούτε εκσπερμάτωση.

Βεβαίως χάνονται μερικές ζωτικές αρχές, στο χάσιμο του αίματος, αλλά επιστημονικώς απορρίπτεται μόνο ένα ωάριο, που διαφεύγει από την ωοθήκη του GRAFH.

Ας μην υπερβάλλουμε λοιπόν. Αν λέγαμε ότι επειδή η γυναίκα χάνει κάθε μήνα ένα ωάριο, πέφτει στην εκσπερμάτωση, θα ήταν τόσο παράλογο όσο να βεβαιώναμε ότι από το γεγονός πως ένας άνδρας εξωθεί ένα σπερματοζωάριο, κατά την πρακτική της Σεξουαλικής Μαγείας, πέφτει στο ίδιο αμάρτημα. Ας είμαστε δίκαιοι, ας συλλογιστούμε με ηρεμία, ας δούμε το πράγματα όπως είναι και χωρίς υπερβολές: Η ΕΜΜΗΝΟΣ ΡΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ...

Ερ.: *Επί του ίδιου θέματος, θα θέλαμε να ρωτήσουμε το ακόλουθο: Μπορεί να θεωρηθεί, το χάσιμο ενός ωαρίου κάθε μήνα, ισοδύναμο με μια εκσπερμάτωση, όπως το επιβεβαιώνει ο συγγραφέας του "Η δημιουργική Ενέργεια";

Απ.: *Είναι απολύτως ψέμα να λέγεται ότι η έμμηνος ρύση ισοδυναμεί με μια εκσπερμάτωση. Ο καθένας ξέρει ότι σε μια νυκτερινή εκσπερμάτωση, ένας άνδρας χάνει 7 έως 8 εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Αντίθετα σε μια έμμηνο ρύση (που προέρχεται από το χάσιμο ενός ωαρίου μηνιαίως), η γυναίκα χάνει μονάχα ένα ωάριο. Έτσι λοιπόν, μαθηματικός, ο συγγραφέας του βιβλίου "Η Δημιουργική Ενέργεια", σ' αυτό απατάται απολύτως, γιατί τα μαθηματικά δεν σφάλλουν. Και όσο για τα χημικά στοιχεία (όπως η Λεκιθίνη και άλλα) είναι εμφανές ότι όλα βρίσκονται στο αίμα, αλλά το αίμα που χάνεται με την περίοδο εξωθεί μονάχα νεκρά απόβλητα, ή χημικές αρχές ήδη άχρηστες για τον οργανισμό.

Ερ.: *Είναι βέβαιο ότι ο άνδρας είναι πιο ευφυής από την γυναίκα;

Απ.: *Πολλές γυναίκες υπερέχουν σε εξυπνάδα από τον άνδρα. Υπάρχουν γυναίκες μεγαλοφυείς. Η Έλενα Μπλαβάτσκυ, η Άννυ Μπεσάντ, η Μαμπέλ Κόλινς, κ.τ.λ. υπήρξαν πραγματικά πιο έξυπνες από πολλούς άνδρες που θεωρούνται "μεγαλοφυείς".

Ερ.: *Μας έχετε μιλήσει, στα έργα σας για την αναπαραγωγή δια ΣΠΟΡΑΣ στους πρωτόγονους χρόνους. Επιβεβαιώνετε ότι αυτοί οι ΣΠΟΡΟΙ ελευθερώνονταν από τις γάμπες. Είχαν τα πόδια κάτι που έχει να κάνει με το σεξ;

Απ.: *Υπήρξε αναπαραγωγή ΔΙΑ ΑΝΑΒΛΥΣΕΩΣ (την εποχή των Υπερβόρειων), ΣΠΟΡΟΙ που ελευθερώνονταν από τις γάμπες. Όμως το ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ από σάρκα και οστά, το ΛΕΜΟΥΡΙΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ, αναπαραγόταν με ΩΟΤΌΚΙΑ. Αυτό το Ερμαφρόδιτο είχε έμμηνο ρύση εσωτερικά, στο εσωτερικό του οργανισμού. Το αυγό, μετά από ορισμένο διάστημα (όπως στα πουλιά), τρύπαγε για να γεννηθεί το καινούργιο πλάσμα. Αυτό το τελευταίο τρεφόταν από τον ΠΑΤΕΡΑ-ΜΗΤΕΡΑ.

Αφού διαχωρίστηκαν τα ανθρώπινα όντα σε ξεχωριστά φύλα, η έμμηνος ρύση συνεχίστηκε στο θηλυκό μέρος, με την διαφορά ότι πια το αυγό ήταν γονιμοποιημένο από τον οργανισμό που το παρήγαγε.

Για να συνεχισθεί η ανθρώπινη Φυλή, χρειάστηκε τότε η σεξουαλική συνεργασία, η χημική συνουσία. Αυτός ο διαχωρισμός, σε ξεχωριστά φύλα, συμβολίζεται (στην Γένεση) με εκείνη την σκηνή στην οποία ο Θεός βγάζει από τον Αδάμ μια πλευρά: Την Εύα εκείνη της εβραϊκής μυθολογίας.

Ερ.: *Θεωρεί ο Γνωστικισμός ότι η παρθενιά είναι κάτι πολύ σημαντικό;

Απ.: *Αυτός ο ΥΜΕΝΑΣ, είναι μεγαλειώδης Η παρθενιά υπήρξε πάντα αξιοσέβαστη από τους μεγάλους εσωτεριστικούς πολιτισμούς των αρχαίων χρόνων. Δυστυχώς, σ' αυτήν την καθοδική φάση της Κάλι-γιουγκα ή Μαύρης Εποχής όλα έχουν αλλάξει. Οι Βόρειο-Αμερικάνοι μισούν την παρθενιά: Κάθε κορίτσι που γεννιέται στις Ηνωμένες Πολιτείες, εγχειρίζεται για να του αφαιρεθεί η παρθενιά.

Ερ.: *Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΩΘΗΣΗΣ και της υπερβολικής ερωτικής αίσθησης, ειδικότερα στη γυναίκα;

Απ.: *Είναι πολύ φυσικό το να αισθάνεται η γυναίκα την σεξουαλική ώθηση. Η υπερβολική ερωτική αίσθηση είναι άλλο πράγμα. Αυτό σημαίνει, δείχνει, αχαλίνωτο ζωικό πάθος, κτηνώδη εκφυλισμό.

Ερ.: *Τι συμβουλή θα δίνατε στην ανύπαντρη γυναίκα;

Απ.: *Η ανύπαντρη γυναίκα πρέπει να ξέρει να περιμένει. Ο Μεγάλος Νόμος, και ο Πατέρας που βρίσκεται εν κρυπτό, ξέρουν καλύτερα αυτό που μας αρμόζει, και στην ώρα του θα δώσουν στην ανύπαντρη γυναίκα το σύζυγο που χρειάζεται. Γι'αυτό μας έχει ειπωθεί ότι "Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ"...

Ερ.: *Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας μπορούν να προχωρήσουν εξ ίσου στον δρόμο της Αυτο-Πραγμάτωσης;

Απ.: *Η γυναίκα μπορεί να προχωρήσει στο δρόμο, όπως οποιοσδήποτε άνδρας. Αυτή επιτυγχάνει την ΜΑΕΣΤΡΙΑ στην πέμπτη Μύηση της Φωτιάς. Μεταγενέστερες πρόοδοι, είναι δυνατές μόνο δια μέσου τρομερών εσωτερικών υπερπροσπαθειών.

Ερ.: *Όταν η γυναίκα φέρει στα σπλάχνα της ένα παιδί, πρέπει να αναβάλλει την πρακτική της Σεξουαλικής Μαγείας;

Απ.: *Η γυναίκα "στην εγκυμοσύνη" πρέπει να περιμένει να γεννηθεί το πλάσμα, μετά ξαναρχίζει τις εργασίες της σεξουαλικής μετατροπής.

Ερ.: *Δάσκαλε: Μερικοί μαθητές έχουν την γνώμη ότι τα παιδιά είναι ένα εμπόδιο για την Εσωτερική Αυτο-Πραγμάτωση του ζευγαριού. Αιτιολογούν, ,για παράδειγμα, ότι στην Ιερή Ιστορία, σε κανένα τμήμα, δεν αναφέρεται ότι ο Ιησούς Χριστός (για παράδειγμα) είχε παιδιά.

Απ.: *Το να είσαι μητέρα δεν είναι έγκλημα. Ευλογημένη η γυναίκα, που είναι γεννημένη για αυτόν τον προορισμό! Τα παιδιά ποτέ δεν θα μπορούσαν να είναι εμπόδιο για την Εσωτερική Αυτο-Πραγμάτωση του Είναι!

Κανείς δεν γνωρίζει την ιδιαίτερη ζωή του Μεγάλου Ιεροφάντη Ιησού. Είναι αναμφισβήτητο ότι αυτός υπήρξε επίσης ένας άνδρας ολοκληρωμένος, στην πλήρη έννοια της λέξης, και κατά συνέπεια, είναι φανερό ότι ήξερε να είναι πατέρας.

Κανένας δεν γνωρίζει την ιδιαίτερη ζωή του Μεγάλου Καβίρ Ιησού. Το Κοσμικό Δράμα που αυτός παρουσίασε, δεν είναι η ιδιαίτερη ανθρώπινη ζωή του, αλλά αυτό το Δράμα είναι κάτι το Παγκόσμιο. Πολλοί Δάσκαλοι παρουσίασαν αυτό το Δράμα, στο παρελθόν, και πολλοί θα το παρουσιάσουν στο μέλλον.

Σαν συγκεκριμένο παράδειγμα από το λίγο αυτό που είναι γνωστό για τον Ιησού, έχουμε εκείνη τη φράση που πρόφερε στον Γολγοθά: "ΗΛΙ ΛΑΜΑ ΖΑΒΑΧΘΑ-ΝΙ"... Πολλοί ακούγοντας το σκέφτηκαν ότι καλούσε τον Ηλία, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν το κατάλαβε, έτσι είναι φανερό ότι αυτή η φράση δεν ήταν εβραϊκή, αλλά των Μάγια. Οποιοσδήποτε ινδιάνος Μάγια της Γουατεμάλας ή του Γιουκατάν, ξέρει πολύ καλά ότι η έννοια αυτής της φράσης είναι η παρακάτω: "ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑΥΓΉ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ".

Είναι αναμφισβήτητο ότι η τελετουργική γλώσσα του Μεγάλου Καβίρ, ήταν των Μάγια. Ο Μεγάλος Ιεροφάντης έμαθε τη γλώσσα των ΜΑΓΙΑ και των ΝΑΧΑ στο αρχαίο Θιβέτ. Στο Μοναστήρι της HEMIS (του LEH CACHEMIRA, γειτονικό με το Θιβέτ), υπάρχει ένα πολύ αρχαίο κείμενο που λέει: "Όταν ο Ιησούς εγκατέλειψε το σπίτι, την χώρα του, αρχικά βρέθηκε στην Αίγυπτο, και εκεί σπούδασε την αρχαία θρησκεία OSIDIANA-MAYA. Από την Αίγυπτο πέρασε στην Ινδία, και σε πολλές πόλεις, περιλαμβανομένων και, της Μπενάρες και Λαχόρα, σπούδασε τις διδασκαλίες του Γκοτάμα Βούδα. Μετά μπήκε στο Μοναστήρι των Iμαλαϊων, όπου σπούδασε απ', ευθείας τους Μάγιας και τις Κοσμικές τους Επιστήμες. Στο τέλος των δώδεκα χρόνων, μετατράπηκε σ'ένα "Δάσκαλο"...

Στην Παλαιστίνη, ο Ιησούς (ο Μεγάλος Ραβί της Γαλιλαίος) ήταν ενεργό μέλος της φυλής των ΕΣΣΑΙΩΝ, που είχαν το Γνωστικό Μοναστήρι τους στις όχθες της Νεκράς Θάλασσας. 0 Μεγάλος Καβίρ Ιησούς έφθασε τους βαθμούς του ΤΕΛΕΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ, δουλεύοντας στο "ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ" (δεν είναι δυνατόν να Αυτο-Πραγματωθεί κανείς δίχως την πρακτική της Σαάχα Μαϊτουνα, την Σεξουαλική Γιόγκα).

Ερ.: *Είχε παιδιά η Δασκάλα Έλενα Πετρόνιλα Μπλαβάτσκυ;

Απ.: *Η Έλενα Πετρόνιλα Μπλαβάτσκυ δεν είχε παιδιά γιατί παντρεύτηκε ήδη πολύ ηλικιωμένη με τον ηλικιωμένο Συνταγματάρχη Ολσκοτ. Ο πρώτος γάμος της Ε.Π.Μ. με τον Κόμη Μπλαβάτσκυ, δεν μετράει, από το ίδιο, το γεγονός ότι δεν έκανε μ'αυτόν ζωή συζυγική.

Ερ.: *Τι γνώμη αξίζει το έργο που τιτλοφορείται "ΙΣΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗ", που γράφτηκε από την Δασκάλα Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ;

Απ.: *Είναι ένα καλό έργο. Έφθασε η ώρα να σχιστούν τα πέπλα και να εισέλθει ο Χριστικός Εσωτερισμός, δημόσια...

Ερ.: *Όταν η γυναίκα φτάνει στην ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, πως μπορεί αυτή να μετατρέψει;

Απ.: *Η σεξουαλική ενέργεια δεν βρίσκεται μονάχα στα ωάρια, αλλά επίσης σ' όλο το θηλυκό σεξουαλικό σύστημα.

Ερ.: *Τι είναι μια "SUVANI";

Απ.: *Μια "SUVANI" είναι μια γυναίκα προετοιμασμένη για την Σεξο-Γιόγκα: η ιέρεια-σύζυγος.


Σημειώσεις μαθητών: Η έμμηνος ρύση είναι μια φυσική διαδικασία με την οποία το θηλυκό σώμα επιτυγχάνει την εξαγωγή τοξινών και άχρηστων ουσιών από τον οργανισμό. Επομένως, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό βλαβερό για τη γυναίκα η χρησιμοποίηση ταμπόν το οποίο διατηρεί τις τοξίνες και τις απορριπτέες ουσίες μέσα στο σώμα. Τα θηλυκά σεξουαλικά όργανα, καθώς είναι δεκτικά και έχουν την ικανότητα της αφομοίωσης, θα ξεκινήσουν την επαναπορρόφηση αυτών των τοξικών και των δηλητηρίων. Έτσι προτείνεται στις γυναίκες οι οποίες εργάζονται στην επιστήμη της αναγέννησης να μην κάνουν χρήση αυτών των μεθόδων που διατηρούν τις τοξίνες μέσα στο σώμα.

Επίσης, συμβουλεύουμε τις γυναίκες να αποφεύγουν να βυθίζουν το σώμα σε νερό κατά την διάρκεια της περιόδου. Καθώς ολόκληρο το ζωτικό σώμα και τα τσάκρας συμμετέχουν στην απελευθέρωση τοξινών και ενεργειών, με τη βύθιση του σώματος στο νερό δημιουργείται ένα ενεργειακό βραχυκύκλωμα το οποίο καταστρέφει τα τσάκρας και το ζωτικό σώμα, δημιουργώντας έντονους πόνους στη γυναίκα.

Για αυτόν τον λόγο προτείνουμε στις γυναίκες να αποφεύγουν το μπάνιο και το κολύμπι κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μπάνιο με βρεγμένο σφουγγάρι είναι αποδεκτό, αν και οι περισσότερες μαθήτριες αποφεύγουν να βρέξουν τα μαλλιά. Έτσι, όταν ο κύκλος πλησιάζει, ετοιμαστείτε κάνοντας ένα μεγάλο μπάνιο ώστε να είστε προετοιμασμένες για μερικές μέρες δίχως αυτό.

Να προσθέσουμε στα παραπάνω πως καλό είναι η γυναίκα να αποφύγει 1-2 μέρες πριν την έναρξη του κύκλου και κατά τη διάρκεια της περιόδου να φάει κρέας, καθώς αυτό συνδυάζεται με τις τοξίνες που αποβάλλει ο οργανισμός και δημιουργεί μια δυσάρεστη συνήθως ωσμή στο φυσικό σώμα.

 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία