Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

Μυητική προετοιμασία - 4

Η διαφθορά μεταξύ των «πνευματικά αφοσιωμένων» είναι αξιοθρήνητη. Σε μια περίσταση, όταν εμείς συμβουλεύαμε μια «πνευματικά αφοσιωμένη» σχετικά με τις πρακτικές της σεξουαλικής μαγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή κυνικά μας είπε (μπροστά στον ίδιο της τον σύζυγο) πως θα εξασκούσε την σεξουαλική μαγεία μόνο με τον γκουρού της. Εμείς εναντιωθήκαμε στην απάντησή της, λέγοντάς της πως η σεξουαλική μαγεία μπορεί να εξασκηθεί μόνο μεταξύ συζύγων.

Αληθινά, στον συνηθισμένο κόσμο, καμιά ασεβής που μοιχεύει δεν θα τολμούσε να δώσει μια τόσο βλακώδη απάντηση μπροστά στον σύζυγο της. Εν τούτοις, μόνο οι ανεύθυνοι «αφοσιωμένοι» του πνευματισμού μπορούν να έχουν μια τόσο φυσική κλίση σε αυτού του τύπου τις, ιδιότροπα, βάρβαρες απαντήσεις. Αυτό που είναι χειρότερο, είναι πως ο γκουρού αυτής της ταλαίπωρης «αφοσιωμένης» ήταν μόνο ένας γοητευτικός απατεώνας, ένας ληστής που προκαλεί σύγχυση, ένας δήμιος ψυχών.

Σε μια άλλη περίσταση, συναντήσαμε έναν νοσηρό «μυστικιστή» που αποπλανούσε σεξουαλικά πολλές «αφοσιωμένες», με την πρόφαση πως τις βοηθούσε. Εκείνος ο αχρείος άντρας, ερωτεύτηκε με την ίδια την κόρη της γυναίκας του (την δικιά του απόγονη) και την αποπλάνησε. Εκείνος ο αχρείος άντρας ήταν ένας πεσμένος μποδισάτβα. Οι πεσμένοι μποδισάτβες είναι χειρότεροι από δαίμονες.



Η πλειοψηφία των σκοτεινών αδελφών του Υδροχόου είναι αχρείοι άντρες που γυρνάνε από εδώ και από εκεί διδάσκοντας μαύρη μαγεία.

Γνωρίζω έναν πεσμένο μποδισάτβα από την Μπογκοτά (Κολομβία), ο οποίος σχημάτισε μια σέκτα ηλίθιων ευνούχων που μισούν το σεξ. Έτσι, με αυτόν τον απαίσιο τρόπο, αυτός ο δυστυχής αδελφός βλάπτει σπίτια και κλείνει τις πόρτες της Εδέμ για τους άλλους.

Έτσι, σε αυτήν την ημέρα και εποχή, είναι πολύ επικίνδυνο απλά να ακολουθάμε κάποιον. Αυτό που είναι καλύτερο είναι να αναζητούμε τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. Το καλύτερο πράγμα είναι να ακολουθούμε το δικό μας ΕΙΝΑΙ. Το καλύτερο πράγμα είναι να μάθουμε πως να ταξιδεύουμε με το Αστρικό σώμα ώστε να επισκεφτούμε τους Ναούς της Λευκής Αδελφότητας και να λάβουμε τις Διδασκαλίες απευθείας στο Ναό.

- Απόσπασμα, από το βιβλίο "Τα Μεγάλα Μυστήρια" του Σαμαέλ Αούν Βεόρ (Samael Aun Weor)




 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία