Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2009

Μυητική προετοιμασία - 5

Η μυητική προετοιμασία είναι πολύ απαιτητική. Οι μαθητές μας πρέπει να ζουν επάγρυπνοι και προσεκτικοί σαν σκοποί σε καιρό πολέμου. Καθαρίστε το νου σας, μην αφήνετε τους εαυτούς σας να παραπλανούνται από τους διεφθαρμένους.

Να γνωρίζετε, αδελφοί, πως ο μοντέρνος διανοουμενισμός είναι των διεφθαρμένων.

Η επιστήμη αυτών των καιρών: "Ακόμα και οι διεφθαρμένοι, των οποίων ο ερχομός είναι με την εργασία του Σατανά με όλες τις δυνάμεις και τα σημεία και τα ψευδοί θαύματα..." αεροπλάνα, ατομικές βόμβες, λανθασμένα θαύματα της φυσιολογία, βιολογίας, ιατρικής, χημείας, κτλ., όλα αυτά τα θαύματα της επιστήμης είναι ψεύτικα. Μην πιστεύετε σε αυτά τα ψεύτικα θαύματα των διεφθαρμένων.

«Προσέχετε να μη σας εξαπατήσει κανείς με κανέναν τρόπο. Γιατί δε θα έρθει η ημέρα εκείνη (η ημέρα της άφιξης του Ιησού Χριστού), αν δεν έρθει πρώτα η αποστασία και φανερωθεί ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο γιος της απώλειας (αυτή η διεφθαρμένη ανθρωπότητα). Aυτός, δηλαδή, που αντιστέκεται και υψώνει το ανάστημά του εναντίον καθενός που αποκαλείται Θεός ή αποτελεί αντικείμενο λατρείας, ώστε να εγκατασταθεί ο ίδιος στο ναό του Θεού σαν Θεός, για να αποδείξει πως αυτός είναι ο Θεός.» - Προς Θεσσαλονικείς Β', 2:3-4



Γνωστικοί αδελφοί και αδελφές, σας συμβουλεύω: μην πιστεύετε στα θαύματα των διεφθαρμένων, αυτά είναι ψευδή θαύματα.

Οι μοντέρνοι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τίποτα πέρα από απατηλές μορφές. Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Όσο είναι στην κατάσταση Χίνας, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να πετάξει, να περάσει μέσα από την μια πλευρά ενός τοίχου στην άλλη δίχως το σώμα ή ο τοίχος να πληγωθούν ή να λερωθούν. Μπορεί ακόμα να πάρει την μορφή των φυτών, των βράχων, των ζώων, να μικρύνει ή να μεγαλώσει κατά βούληση.

Σχετικά με τις προηγούμενες μας δηλώσεις, οι διεφθαρμένοι, οι επιστήμονες του αντίχριστου δεν γνωρίζουν τίποτα, καθώς βασίζουν ολόκληρη την δική τους φυσιολογία, παθολογία, βιολογία κτλ. σε λανθασμένες μορφές και πάνω στις δικές τους λανθασμένες μορφές οικοδομούν ηθικά την επιστήμη τους και εκτελούν τα ψευδή θαύματά τους.

Με αυτόν τον τρόπο ο υλισμός τους αντιτάσσεται και εξυψώνεται πάνω από όλο αυτό που καλείται Θεός, ή αυτό που λατρεύεται, έτσι ώστε αυτοί ως Θεοί να μπορέσουν να καθίσουν στο ναό του Θεού.

Όταν Χριστικοποιήσετε τον εαυτό σας, τότε θα γνωρίσετε την αληθινή Θεϊκή Σοφία.

Τότε θα διατηρήσετε τα σώματα σας για χιλιάδες χρόνια. Τότε θα γιατρεύετε τους αρρώστους με την δύναμη του Χριστού και θα περπατάτε πάνω στα νερά της θάλασσας. Θα εκτελείτε θαύματα όπως αυτά που εκτέλεσε Εκείνος στους Αγίους Τόπους.

- Απόσπασμα, από το βιβλίο "Τα Μεγάλα Μυστήρια" του Σαμαέλ Αούν Βεόρ (Samael Aun Weor)



 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία