Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

Μυητική προετοιμασία - 6

Οι πνευματικές σχολές είναι γεμάτες από ειλικρινή αλλά λανθασμένα άτομα. Το έγκλημα είναι επίσης κρυμμένο μέσα στο θυμίαμα της προσευχής.

Ο Χριστός σταυρώθηκε ανάμεσα σε δύο κλέφτες. Σχεδόν όλες οι οργανώσεις εκμεταλλεύονται τον Χριστό. Κάποιες τον εκμεταλλεύονται με καλές προθέσεις ενώ άλλες με διεφθαρμένες προθέσεις, αυτοί είναι ο καλός και ο κακός κλέφτης.

Στην Γαλλία, ένας αχρείος που αφιέρωσε τον εαυτό του στην τίμια αστρολογία και ο οποίος ήταν ένας εξαιρετικός πότης μπύρας, ξαφνικά άφησε τα μαλλιά και τα γένια του να μεγαλώσουν, ταξίδεψε στην Βενεζουέλα, και εκεί ίδρυσε μια φημισμένη σχολή μαύρης μαγείας του Υδροχόου. Ύστερα διακήρυξε πως είναι η ίδια η επανενσάρκωση του Ιησού Χριστού. Αργότερα, ένας άλλος αχρείος ακολούθησε το παράδειγμά του και δήλωσε πως ήταν ο Άγιος Πέτρος, και σύντομα μετά ένιωσε την παρόρμηση να γυρίζει στους δρόμους φορώντας μανδύα, κάπα και σανδάλια.

Αυτοί οι αχρείοι εμφανίζονται ως δίκαιοι απόστολοι, εν τούτοις, εκμεταλλεύονται το όνομα του Χριστού με τις διεφθαρμένες τους προθέσεις, έτσι, με την πρόφαση της ίδρυσης των «ασράμς» τους αποκτούν ιδιοκτησίες. Οι οπαδοί αυτών των αχρείων είναι πολύ ειλικρινή αλλά λανθασμένα άτομα, τα οποία δυστυχώς, διαπράττουν το λάθος της προδοσίας του Άρχοντα των ψυχών. Το να ανταλλάξεις τον Χριστό με έναν Απατεώνα είναι ένα έγκλημα υψηλής προδοσίας.

Άλλοι νομίζουν πως με το να σχετίζονται με την μαύρη σχολή του AMORC, η οποία έφερε τις «προθέσεις» στην αγορά, θα γίνουν Ροδόσταυροι. Αυτή η σχολή παραδίδει την λέξη «Μάθρεμ» σε αυτούς ως η τελική σύνθεση, ως το «άκρων άωτων» της Μαγείας, ωστόσο, αυτή η λέξη είναι ένα μάντραμ ώστε να εισχωρεί κάποιος στα επίπεδα της μαύρης μάχης. Το AMORC είναι ένα εμπορικό ίδρυμα. Όλα εκείνα τα άτομα εκμεταλλεύονται τον Χριστό με τις διεφθαρμένες τους προθέσεις.

Κάποιοι «αφοσιωμένοι» οι οποίοι σχετίζονται με την Θεοσοφική Εταιρεία, δεν καταλαβαίνουν το μυστήριο του Χριστού, είναι απλά απολιθωμένοι μέσα στις θεωρίες του 19ου αιώνα, οι οποίες είναι γεμάτες με έναν απαίσιο φανατισμό και φόβο. Αυτοί οι «αφοσιωμένοι» δεν δέχονται τίποτα καινούργιο και βασιζόμενοι στην υπερηφάνεια, στην αλαζονεία, στον φανατισμό και στον τρομερό τους φόβο, νομίζουν πως ο οριστικός λόγος της γνώσης είναι μέσα στην κτίση τους. Αυτά είναι άτομα επικίνδυνα και αρνητικά, τα οποία καταλήγουν να εκμεταλλεύονται τον Χριστό με καλές προθέσεις.

Οι Ροδόσταυροι του Max Heindel είναι ειλικρινείς αλλά λανθασμένοι «αφοσιωμένοι», καθώς ο Heindel δεν γνώριζε τα Χριστικά Μυστήρια, συνεπώς δεν γνωρίζουν την διδασκαλία του λαμπρού ΕΙΝΑΙ.

Ο Heindel δήλωσε πως μια ανταλλαγή συνέβη στην βάφτιση του Ιησού. Βεβαιώνει πως ο Ιησούς ο ίδιος, το πνεύμα, άφησε το σώμα και πως το Χριστικό Πνεύμα εισήλθε στο σώμα του Ιησού, το οποίο κατοικούνταν και χρησιμοποιούνταν από τον Χριστό κατά την διάρκεια της υπηρεσίας Του. Αυτό είναι λανθασμένο και αποτελεί αρκετή απόδειξη πως ο Heindel είχε πλήρη άγνοια σχετικά με την διδασκαλία του λαμπρού ΕΙΝΑΙ. Ο Heindel δεν γνώριζε τι είναι το Στέμμα της Ζωής καθώς δεν γνώριζε σχετικά με τον Χριστικό Εσωτερισμό. Επομένως, ο Heindel είναι ειλικρινής αλλά λανθασμένος και αυτοί που ακολουθούν τα λάθη του βαδίζουν στον δρόμο του λάθους. «Και αν οι τυφλοί οδηγούν τους τυφλούς, όλοι θα πέσουν στην άβυσσο.» - Ματθαίος 15:14

Επί πλέον, οι τυφλοί αρχηγοί αυτής της οργάνωσης είναι πόρνοι καθώς αγνοούν το Μεγάλο Αρκάνο και κάθε ίδρυμα που σχηματίζεται από πόρνους είναι μια μαύρη αδελφότητα. Αυτοί είναι ειλικρινείς αλλά λανθασμένοι και εκμεταλλεύονται τον Χριστό με καλές προθέσεις.

Πολυάριθμα άτομα με ικανότητες τύπου μέντιουμ υπάρχουν μέσα στα πλήθη των πνευματικών ναών, όπου μεγάλος αριθμός απατεώνων εμφανίζονται μέσα από τις ικανότητες τύπου μέντιουμ αυτών των «κατεχόμενων» (chanellers). Όλοι αυτοί ισχυρίζονται πως «κατέχονται» από τον Ιησού Χριστό και τα ταλαίπωρα άτομα σταθερά πιστεύουν αυτούς τους απατεώνες. Η άβυσσος είναι γεμάτη με σκοτεινές οντότητες, οι οποίες φανερώνονται μέσα από τις ικανότητες αυτών των μέντιουμ-πνευματιστών σε αυτούς τους πνευματικούς ναούς, όπου οι ταλαίπωροι «αφοσιωμένοι» τους είναι ειλικρινή αλλά δυστυχώς λανθασμένα άτομα γεμάτα με τρομερό φανατισμό. Οι αρχηγοί αυτών των πνευματικών κέντρων εκμεταλλεύονται τον Χριστό με καλές προθέσεις.

Πλήθος τάξεων, αδελφοτήτων, σχολών και πνευματικών κέντρων ακολουθούν τον καλό κλέφτη και άλλες τον κακό κλέφτη.Παρόμοιος πλούτος της πληθώρας των θρησκευτικών ομάδων έχει συσσωρευτεί με την εκμετάλλευση του αίματος του Χριστού. Το Βατικανό είναι γεμάτο με πλούτη και ολόκληρος ο πλούτος του Βατικανού έχει συσσωρευτεί με την εκμετάλλευση του Μάρτυρα του Γολγοθά. Οι φωτισμένοι από το Άγιο Πνεύμα μυστικιστές, γνωρίζουν από άμεση εμπειρία πως ο Πάπας Πίος ο 12ος είχε το στίγμα του θηρίου στο μέτωπο και πάνω στα χέρια του. Οι φωτισμένοι από το Άγιο Πνεύμα μυστικιστές, γνωρίζουν από άμεση εμπειρία πως ο Πάπας Πίος ο 12ος ήταν ένας δαίμονας από την άβυσσο, ναι, ήταν ένας ενσαρκωμένος δαίμονας, ένας δαίμονας μέσα σε ένα σώμα από σάρκα και οστά.

Μέσα στα ερείπια πολλών γυναικείων μοναστηριών, πολλοί σκελετοί νεογέννητων παιδιών έχουν βρεθεί, αυτό είναι γνωστό σε κάθε οικοδόμο που έχει δουλέψει μέσα στα ερείπια τέτοιων μοναστηριών, στα οποία οι απομονωμένοι «αφοσιωμένοι» μυστικιστικά σκότωναν, μοίχευαν και συνουσιάζονταν. Αυτοί οι απομονωμένοι «αφοσιωμένοι» έδιναν γέννα με το Αρκάνο 15 (ζωώδες πάθος) και ύστερα τα σκότωναν με το Αρκάνο 13 (θάνατος). Είναι αρκετά γνωστό πως πολλοί ιερείς συνουσιάζονταν και μοίχευαν, ναι, διέφθειραν πολλές νεανίδες στα εξομολογητήρια τους.

Επιπλέον, το να απαιτεί κανείς πληρωμή για μια τελετουργία γάμου είναι ένα έγκλημα εναντίον του Αγίου Πνεύματος, το οποίο ως αγάπη κατοικεί μέσα στην εκκλησία της καρδιάς. Για αυτό τον λόγο το να κάνει κάποιος εμπόριο με την αγάπη είναι ένα έγκλημα εναντίον του Αγίου Πνεύματος. Αυτά τα άτομα ακολουθούν τον κακό κλέφτη.

Πλήθος θρησκευτικών ιδρυμάτων, κυρίως Προτεσταντικών, Χιλιαστών, Μαρτύρων του Ιεχωβά κτλ., μελετούν την Βίβλο ως νεκρό γράμμα και εκμεταλλεύονται τον Χριστό, εκμεταλλεύονται το αίμα του Μάρτυρα του Γολγοθά.

Συμβαίνει, καθώς αυτά τα ταλαίπωρα άτομα δεν γνωρίζουν την μυστική διδασκαλία του ΕΙΝΑΙ, να πέφτουν στις πιο τρομερές βιβλικές παρερμηνείες, οι οποίες είναι κατάλληλες μόνο για τον Μολιέρο (Jean Baptiste Poquelin 1622-1673) και τις παιδαριώδεις γελοιογραφίες του.

Πλήθος οργανώσεων είναι γεμάτο με πνευματικούς διανοουμενισμούς. Όλα αυτά τα ταλαίπωρα άτομα πορνεύουν και είναι γεμάτα υπερηφάνεια, φανατισμό και φόβο. Όλα αυτά τα άτομα εκμεταλλεύονται τον Χριστό, κάποια εκμεταλλεύονται τον Χριστό ως καλοί κλέφτες και άλλα ως κακοί κλέφτες.

Όλοι μένουν να λατρεύουν το άτομο του Ιησού αλλά απορρίπτουν την διδασκαλία του, την μυστική διδασκαλία του ΕΙΝΑΙ.

Είναι ενοχλητικό να δηλώνουμε όλο αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, είναι τόσο κακό να μιλάει κανείς όταν πρέπει να μείνει σιωπηλός όσο και να μένει σιωπηλός όταν πρέπει να μιλήσει. Υπάρχουν εγκληματικές σιωπές όσο και ενοχλητικοί λόγοι.

Δίχως ερώτηση, για αυτό υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς τους Ροδόσταυρους, Θεοσοφιστές «αφοσιωμένους» που μας κακολογούν ότι είμαστε άσπλαχνοι γιατί δηλώνουμε αυτές τις αλήθειες, εν τούτοις, αυτοί οι «αφοσιωμένοι» δεν αντιλαμβάνονται το έγκλημα που ονομάζεται «πορνεία της πνευματικότητας», το οποίο διαπράττεται όταν συγχέουμε την αγιότητα με την υποκρισία ή όταν συγχέουμε την αδελφότητα με την συνενοχή.

Αληθινά, για αυτό δήλωσε ο Σιβανάντα πως αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος κινδύνους τόσο από μέσα όσο και από έξω. Αυτός είναι ο δρόμος της κόψης του ξυραφιού.

Σχετικά με τα Εωσφορικά Πνεύματα: ο Max Heindel και ο Steiner λανθασμένα πίστευαν πως αυτά ήταν οι περιπλανώμενοι της ζωής, ένα κύμα ανάμεσα στους Αγγέλους και στους Ανθρώπους. Πίστευαν πως οι κατοικίες τους ήταν στον πλανήτη Άρη (και χίλιες άλλες παρόμοιες ανοησίες). Έτσι, αν οι μαθητές μας πιστέψουν αυτές τις λανθασμένες δηλώσεις του Max Heindel και του Steiner, μπερδεμένα θα καταλήξουν πως είναι εντάξει να γίνει κανείς ένας δαίμονας.

Ο αρχιδαίμονας ονομαζόμενος Εωσφόρος (ήταν ο μεγαλύτερος μαύρος Μυημένος από την σεληνιακή εποχή) και οι Εωσφορικοί ακόλουθοί του είναι δαιμονικές στρατιές από την άβυσσο, αυτό αγνοήθηκε από τον Steiner και τον Heindel.

Σχεδόν όλες οι πνευματικές σχολές διδάσκουν πως να αναπτύξει κανείς τη νοητική δύναμη, όλοι θέλουν να ισχυροποιήσουν το νου. Έτσι είναι πως πολλοί καταλήγουν να εξασκούν μαύρη μαγεία. Ο νους είναι ένα γαϊδούρι πάνω στο οποίο πρέπει να καθίσουμε ώστε να εισέλθουμε στην Ουράνια Ιερουσαλήμ.

Ο νους [το μάνας (κατώτερο μάνας), ο άνθρωπος (διανοητικό σώμα του ανθρωπόμορφου θηλαστικού)] πρέπει να υποβαθμιστεί μπροστά στο μεγαλείο του Εσώτερου. Αυτό αγνοείται από τους πνευματικά «αφοσιωμένους», έτσι, πάντα αυτοί καταλήγουν να κάνουν την δικιά τους εγωιστική θέληση και ποτέ την θέληση του Πατέρα. Αυτή είναι η τρομερή αλήθεια όλων αυτών των πραγμάτων.

Άλλοι παραδίδουν τον εαυτό τους σε πρακτικές υπνωτισμού και ισχυρίζονται πως αυτό είναι για καλό. Έτσι είναι πως το έγκλημα ντύνεται ως ένας άγιος, γιατί ο Υπνωτισμός είναι καθαρή και γνήσια μαύρη μαγεία.

Όταν μια νέα σχολή μαύρης μαγείας ανοίγει, το πρώτο θύμα είναι ο Μάρτυρας του Γολγοθά, καθώς αυτοί μιλάνε στο Όνομα Του. Έτσι, οι ακόλουθοί τους πιστεύουν και συγκεντρώνουν λεφτά στο Όνομα Του, διδάσκουν την μαύρη μαγεία τους στο Όνομα Του, κλείνουν τις πόρτες της Εδέμ για τους άλλους στο Όνομα Του, σαγηνεύουν νεαρές κυρίες στο Όνομα Του (ώστε οι «αφοσιωμένοι» τους μυστικιστικά να διαπράττουν μοιχεία και πορνεία στο Όνομα Του) και αποκτούν ιδιοκτησίες στο Όνομα Του κτλ.

Έτσι, ο Χριστός έχει γίνει άφθονη επιχείρηση για τους Θεοσοφιστές, Ροδόσταυρους κτλ, και όλων των Πνευματικά «αφοσιωμένων» του Υδροχόου.

Ο μεγαλύτερος αριθμός αποκρυφιστικών συγγραφέων γράφουν για αυτό που έχουν διαβάσει, επαναλαμβάνουν τις θεωρίες των άλλων σαν παπαγάλοι. Μιλούν για αυτό που δεν γνωρίζουν. Λένε αυτό το οποίο δεν γνωρίζουν. Εξηγούν πράγματα τα οποία ποτέ δεν έχουν βιώσει. Είναι γεμάτοι με διανοητική υπερηφάνεια, εν τούτοις, κυνικά δηλώνουν, «Είμαι ένα παιδί. Δεν έχω καθόλου υπερηφάνεια. Είμαι πολύ απλός κτλ.».

Υποκριτές, Φαρισαίοι, λευκοί τάφοι, γενιά δηλητηριωδών φιδιών. Στην Άβυσσο! Στην Άβυσσο! Στην Άβυσσο!

Είχαμε την πρόθεση να στείλουμε αυτό το βιβλίο σε όλες αυτές τις σχολές, εν τούτοις, ένας από τους Γνωστικούς μας αδελφούς είπε: «Αυτές οι σχολές δεν θα το δεχτούν, θα το κρύψουν γιατί δεν είναι προς όφελος τους. Δεν βλέπετε πως οι αρχηγοί αυτών των σχολών είναι τρομερά ζηλιάρηδες; Ζούνε σε βάρος των σχολών και των ομάδων τους και φοβούνται μήπως οι ομάδες τους διαλυθούν».

Αυτό είναι που μας είπε ο Γνωστικός μας αδελφός. Φυσικά, η λογική ήταν με την πλευρά του και έπρεπε να δεχτούμε την άποψη του, καθώς όλα αυτά τα άτομα κάνουν εμπόριο με τον Χριστό. Ζούνε από αυτήν την επιχείρηση.

Κάποιοι ακολουθούν τον καλό κλέφτη ενώ άλλοι τον κακό κλέφτη, αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο είναι πως κρύβεται το έγκλημα μέσα στο θυμίαμα της προσευχής.

Υπάρχει μεγάλη αρετή στους αμαρτωλούς και πολύ κακό στους ενάρετους. Οι άγιοι έχουν επίσης διαπράξει πολύ κακό με τις αρετές τους.

Αληθινά, αληθινά, σας λέω Γνωστικά αδέλφια, όταν δεν γνωρίζουμε πως να χρησιμοποιήσουμε τις αρετές, μπορεί να προκαλέσουμε ζημιά στους άλλους με αυτές τις αρετές.

«Η Αγάπη είναι νόμος, αλλά Αγαπάτε με Συνείδηση»

Αδιαφορία για το έγκλημα είναι επίσης έγκλημα.

- Απόσπασμα, από το βιβλίο "Τα Μεγάλα Μυστήρια" του Σαμαέλ Αούν Βεόρ (Samael Aun Weor) 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία