Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2010

Μυητική προετοιμασία - 18

Οι υποκριτές Φαρισαίοι κάθονται στη θέση του Χριστού!

«Και αν οι τυφλοί οδηγούν τους τυφλούς, όλοι θα πέσουν στην άβυσσο» - Ματθαίος 15:14

Γνωρίσαμε έναν υποκριτή Φαρισαίο, ο οποίος απέρριψε το ιερό κρασί γιατί ο χυμός του σταφυλιού είχε ζυμωθεί. Κάποιος τον φιλοξένησε στο σπίτι του και εκείνος αγανακτισμένα αποχώρησε από εκείνο το σπίτι γιατί οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έφαγαν κρέας. Εκείνος ο διεστραμμένος Φαρισαίος ήταν ένας ακόλουθος ενός άλλου φριχτού απατεώνα, ενός Μαύρου μάγου.



«Επειδή, λοιπόν, αυτοί ακόμα απιστούσαν από τη χαρά τους και θαύμαζαν, τους είπε: “Έχετε καθόλου κρέας εδώ;”» - Λουκάς 24:41

Υποκριτές Φαρισαίοι!

«Δε νοείτε ότι καθετί που μπαίνει στο στόμα προχωρεί στην κοιλιά και ρίχνεται έξω στο αποχωρητήριο; Αλλά εκείνα που βγαίνουν από το στόμα εξέρχονται από την καρδιά, και εκείνα κάνουν ακάθαρτο τον άνθρωπο. Γιατί από την καρδιά εξέρχονται λογισμοί κακοί, φόνοι, μοιχείες, πορνείες, κλοπές, ψευδομαρτυρίες, βλαστήμιες» - Ματθαίος 15:17-19

«Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί καθαρίζετε το απέξω του ποτηριού και του πιάτου, ενώ από μέσα είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια» - Ματθαίος 23:25

Όταν κάποιοι Φαρισαίοι έκαναν κριτική στην Αξιοσέβαστη Δασκάλα Λιτελάντες γιατί αυτή έτρωγε κρέας, εκείνη τους απάντησε: «Πρώτα θα διορθώσω τα ελαττώματά μου και μετά αφού θα τα έχω διορθώσει, θα σταματήσω να τρώω κρέας». Εκείνοι οι Φαρισαίοι τότε ξεφώνισαν με μανία εναντίον αυτής της Μεγάλης Γκουρού του Νόμου.

Πολλοί υποκριτές Φαρισαίοι μας μισούν γιατί δεν είμαστε καταδεκτικοί με την πορνεία, γιατί καταδικάζουμε το έγκλημα, εν τούτοις δηλώνουν πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μισούμε. Έτσι είναι πως ανακριβώς μας δικάζουν.

Αυτό που συμβαίνει είναι πως όλοι εκείνοι οι υποκριτές Φαρισαίοι του Πνευματισμού, του Θεοσοφισμού, του Ροδοσταυρισμού, του Υδροχοϊσμού κ.τ.λ., λαχταρούν μια υποκριτική μαεστρία στην οποία οι δάσκαλοι είναι καταδεκτικοί με το έγκλημα, ένας τύπος πνευματικού δασκάλου που πορνεύει, ο οποίος, καταδεκτικός με το έγκλημα, πηγαίνει από αδελφότητα σε αδελφότητα, από σχολή σε σχολή, από σέκτα σε σέκτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς, αυτοί που αληθινά αγαπάμε την Ανθρωπότητα, μισούμαστε από τους υποκριτές Φαρισαίους.

Γνωρίσαμε έναν υποκριτή Φαρισαίο, ο οποίος άφησε τα μαλλιά και τα γένια του να μεγαλώσουν ώστε να εξαπατήσει ηλίθια άτομα. Αυτός ο Φαρισαίος δήλωσε πως ήταν δεμένος από έναν Ναζαρηνό όρκο. Αξιοθρήνητα, οι ακόλουθοί του αγνοούσαν πως μετά τον ερχομό του Χριστού ο ιερατικός νόμος ακυρώθηκε. Έτσι, ο αμφισβητήσιμος Ναζαρηνός όρκος του, μόνο τον εξυπηρέτησε ως ένα πρόσχημα για να παραπλανήσει αφελής ψυχές.

Εκείνον τον καιρό, μια παντρεμένη γυναίκα αποφάσισε να εγκαταλείψει τα ιερά συζυγικά της καθήκοντα ώστε να γυρίσει πίσω, όπως ισχυρίστηκε, ως μια Μαγδαληνή, ακολουθώντας τον λατρευτό απατεώνα.

«Αλίμονο σ' εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους. Φίδια, γεννήματα εχιδνών, πώς θα αποφύγετε την κρίση της κόλασης;» - Ματθαίος 23: 27,33

Στην Άβυσσο!


- Απόσπασμα, από το βιβλίο "Τα Μεγάλα Μυστήρια" του Σαμαέλ Αούν Βεόρ (Samael Aun Weor)



 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία