Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

Μυητική προετοιμασία - 8

Αυτό μας είπε ο Κύριος Ιεχωβά: "Πάντα σας βοηθούσα. Πάντα θα βοηθάω εκείνους που απομακρύνονται από τις σχολές των Βααλίμ." Οι Βααλίμ είναι οι σκοτεινοί.

Παρόλα αυτά, σε αυτόν τον αιώνα, όλες οι σχολές, οργανισμοί, αδελφότητες, θρησκείες και σέκτες έπεσαν μέσα στην άβυσσο και έγιναν σχολές των Βααλίμ, οι οποίοι τρώνε (πορνεύουν) στο τραπέζι της Ιεζάβελ και καταναλώνουν πράγματα (θεωρίες, διανοητισμούς, κτλ.) θυσιασμένα στα είδωλα.

Υπάρχουν σέκτες των Βααλίμ στις οποίες τα άτομα καταλήγουν να πιστεύουν πως μιλάνε γλώσσες, ναι, οι φανατικοί τους "αφοσιωμένοι" πιστεύουν πως το Άγιο Πνεύμα έχει εισέλθει μέσα τους. Ωστόσο, αυτοί είναι μόνο άθλια θύματα δαιμονικών οντοτήτων οι οποίες τους κατέχουν.

Αλλά αυτός που είναι αληθινά ενωμένος με το Άγιο Πνεύμα πρέπει απαραίτητα να είναι καθαρός και αγνός, γιατί "Κάθε αμάρτημα που κάνει ο άνθρωπος είναι εκτός του σώματος. όποιος όμως πορνεύει αμαρτάνει στο ίδιο του το σώμα. Ή δεν ξέρετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος που είναι μέσα σας!" (Προς Κορινθίους Α' 6: 18,19)

Αυτοί που αποφασίζουν να θέσουν τον βαρύ σταυρό της Μύησης πάνω στους ώμους τους θα βρουν τον εαυτό τους διώκεται και ακόμα να μισείται από εκείνους τους πνευματικά "αφοσιωμένους" που ζουν μιλώντας για την μύηση καθημερινά. Αυτοί οι Θεοσοφιστές, Κατεχόμενοι και Υδροχοϊκοί "αφοσιωμένοι", οι οποίοι μισούν και απεχθάνονται την αγνότητα και υπερασπίζονται την αγαπημένη τους πορνεία με τις πιο εξευγενισμένες φιλοσοφίες είναι λύκοι ντυμένοι με προβιά αρνιού. Όταν μιλάει κανείς για την σεξουαλική μαγεία σε αυτούς, αμέσως αυτοί την απορρίπτουν γιατί για αυτούς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την πορνεία.

Αν εσείς, αδέλφια δικά μου, θέλετε να θέσετε τον βαρύ σταυρό της μύησης πάνω στους ώμους σας, μην αφήσετε τις θεωρίες αυτών των πλανημένων ψυχών να εμποδίσουν τον δρόμο σας. Όλες αυτές οι σκοτεινές ψυχές σταύρωσαν τον Χριστό.

Όλες αυτές οι σκοτεινές ψυχές ζουν σταυρώνοντας τον Κύριο, όλοι αυτοί κρύβουν τα γατίσια τους νύχια μέσα στα δερμάτινα γάντια τους, χαμογελούν γλυκά και μιλούν ανείπωτους και εξαίσιους λόγους, αλλά οι σκέψεις τους είναι γεμάτες με από απώλεια.

"Αλίμονο σ΄ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία." (Ματθαίος 23:27)

- Απόσπασμα, από το βιβλίο "Τα Μεγάλα Μυστήρια" του Σαμαέλ Αούν Βεόρ (Samael Aun Weor)



 
Γνωστική Διδασκαλία
Σαμαέλ Αούν Βεόρ
Αστρική Προβολή
Γνώση
Διαλογισμός
Μυστικισμός
Θρησκείες
Τάντρα
Βιβλία
Επαναστατική Ψυχολογία
Λόγος Μάντραμ Θεουργία
Προφητεία
Samael Aun Weor
Μιλαρέπα
Χριστός
Ψυχολογία
Matrix
Βίβλος
Αστρικό Ταξίδι
Μυθολογία
Γνωστική Κίνηση
Εσωτερισμός
Ψυχή
Καμπαλα
Γνωστικισμός
Ζεν
Πνεύμα
Νους
Ευτυχία
Γνωστικοί
Hercolubus
Διαλέξεις
Αλχημεία
Θιβέτ
Ερκόλουμπους
Διάλεξη
Έρωτας
Φωνητική
Αστρικό Σώμα
Μαγεία
Σύντροφο
Σχέσεις
Σεξ
Γάμος
Αγάπη
Ανάμνηση Εαυτού
Ανάπτυξη
Αυτογνωσία